Draadloze alles-in-één toetsenborden kunnen van elke saaie computer een opwindende thuisbioscoop-pc maken. Welke moet je kopen?

De 10 beste draadloze alles-in-één toetsenborden voor Mac en pc

Advertentie Alles-in-één toetsenborden integreren een draadloos toetsenbord met een touchpad en combineren twee apparaten in één. Ze zijn de ideale oplossing voor iedereen met een mediacenter in de woonkamer of iemand die achterover wil leunen en zijn computer op afstand wil gebruiken. Er zijn echter niet al te veel van deze draadloze alles-in-één toetsenborden en het is niet altijd duidelijk welke het beste bij u past. Late

Advertentie

Alles-in-één toetsenborden integreren een draadloos toetsenbord met een touchpad en combineren twee apparaten in één. Ze zijn de ideale oplossing voor iedereen met een mediacenter in de woonkamer of iemand die achterover wil leunen en zijn computer op afstand wil gebruiken.

Er zijn echter niet al te veel van deze draadloze alles-in-één toetsenborden en het is niet altijd duidelijk welke het beste bij u past. Laten we eens kijken naar de beste alles-in-één toetsenborden die beschikbaar zijn.

1. Microsoft All-in-One mediatoetsenbord

Microsoft Alles-in-één mediatoetsenbord Microsoft Alles-in-een mediatoetsenbord Nu kopen op Amazon $ 28, 99

 • Connectiviteit via USB-dongle: Ja
 • Bluetooth: Nee
 • Bereik: 10 meter

Het Microsoft All-in-One mediatoetsenbord is een ruim toetsenbord met een groot touchpad waar het numerieke toetsenblok meestal staat. Het touchpad ondersteunt multi-touch-bewegingen voor Windows 10, zodat u gemakkelijk kunt vegen en scrollen. Er zijn twee aanpasbare mediatoetsen boven het touchpad en er zijn volumetoetsen uiterst links op het toetsenbord.

Je hebt twee standaard AAA-batterijen nodig om hem van stroom te voorzien, en een set batterijen gaat gemiddeld een maand mee. Sluit de USB-ontvanger aan op uw computer en u bent klaar om hem te gebruiken.

2. Logitech K600 TV

Logitech K600 TV Logitech K600 TV Nu kopen bij Amazon $ 49, 88

 • Connectiviteit via USB-dongle: Ja
 • Bluetooth: Ja
 • Bereik: 15 meter

De Logitech K600 TV is ontworpen voor gebruik met smart TV's. Op de K600 TV vind je de vertrouwde, afgeronde kuikensleutels uit het huidige assortiment Logitech-toetsenborden. Aan de linkerkant zijn vier knoppen voor snelle toegang tot het startscherm, app-switcher, zoeken en de terugknop.

Aan de rechterkant van het toetsenbord is er een cirkelvormig touchpad en daarboven een d-pad voor navigatie. U kunt tegelijkertijd verbinding maken met drie apparaten en er gemakkelijk tussen schakelen. De K600 TV is een van de weinige draadloze toetsenborden met een bereik van 15 meter, omdat de standaard ongeveer 10 meter is.

3. Gosin Ultradun All-in-One toetsenbord

Gosin Ultradun All-in-One-toetsenbord Gosin Ultradun All-in-One-toetsenbord Nu kopen bij Amazon

 • Connectiviteit via USB-dongle: Ja
 • Bluetooth: Ja
 • Bereik: 10 meter

Het uiterst dunne All-in-One-toetsenbord van Gosin is gemaakt van metaal en is slank om op te starten, waardoor het premium en stevig lijkt. Je kunt het verbinden via een USB-dongle, maar de Bluetooth-verbinding helpt je een poort op te slaan. Hoewel u het kunt verbinden met elk Bluetooth-apparaat, is het touchpad alleen compatibel met Windows- of Android-systemen.

Het toetsenbord werkt op een paar AAA-batterijen en wordt geleverd met een laag stroomverbruik. In deze modus zou het toetsenbord drie maanden mee moeten gaan op één set batterijen, gebaseerd op twee uur gebruik per dag.

4. Logitech K830

Logitech K830 Logitech K830 Nu kopen bij Amazon $ 57, 90

 • Connectiviteit via USB-dongle: Ja
 • Bluetooth: Ja
 • Bereik: 10 meter

De Logitech K830 is momenteel een van de beste draadloze alles-in-één-toetsenborden op de markt. Een van de meest opvallende kenmerken is de achtergrondverlichting. Een lichtsensor op het toetsenbord past automatisch de achtergrondverlichting aan op basis van de lichtomstandigheden om je heen.

De achtergrondverlichting heeft wel stroom nodig, dus de K830 is uitgerust met een lithium-ionbatterij die kan worden opgeladen via een micro-USB-kabel. Met een eenvoudige schakelaar kunt u het toetsenbord indien nodig in- en uitschakelen.

5. ThinkPad Compact toetsenbord

ThinkPad Compact toetsenbord ThinkPad Compact toetsenbord Nu kopen bij Amazon

 • Connectiviteit via USB-dongle: Nee
 • Bluetooth: Ja
 • Bereik: 10 meter

De ThinkPad-serie laptops van Lenovo heeft fans over de hele wereld. Het ThinkPad Compact Keyboard brengt de laptopervaring van de ThinkPad naar de desktop.

Je krijgt dezelfde goed gespreide toetsen, compleet met het briljante schaar-sleutel mechanisme. Het trackpad wordt vervangen door TrackPoint, het kleine rode knopje dat als een muis fungeert. Het is even wennen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, kun je het zelfs verkiezen boven een touchpad.

Hoewel dit een Bluetooth-toetsenbord is, heeft Lenovo de verbinding ermee vereenvoudigd door NFC-ondersteuning toe te voegen. Tik op het toetsenbord op een ander NFC-apparaat, zoals een smartphone, en het zal in een flits worden verbonden.

6. 1byone ultradun toetsenbord

1byone Ultraslank Bluetooth-toetsenbord 1byone Ultraslank Bluetooth-toetsenbord Nu kopen bij Amazon

 • Connectiviteit via USB-dongle: Nee
 • Bluetooth: Ja
 • Bereik: 10 meter

Veel all-in-one toetsenborden plaatsen het touchpad rechts van het toetsenbord. Dat kan een beetje vreemd zijn als de meeste laptops het touchpad onder het toetsenbord hebben. Het 1byone Ultra-Slim toetsenbord volgt de meer traditionele laptopindeling.

Het is een dun toetsenbord dat niet veel reizen biedt voor de toetsen wanneer u erop drukt. Na herhaald gebruik went u er echter aan. Het touchpad ondersteunt acties en gebaren met meerdere vingers. Het apparaat is oplaadbaar en kan tot 90 uur worden gebruikt na vier uur opladen.

7. Aerb D8 Pro

Aerb D8 Pro Aerb D8 Pro Nu kopen bij Amazon

 • Connectiviteit via USB-dongle: Ja
 • Bluetooth: Nee
 • Bereik: 10 meter

De Aerb D8 Pro is geoptimaliseerd voor gebruik met media-apparaten. Het is uitgerust met een groot 4, 4-inch touchpad en een mini-toetsenbord. Een enkele klik werkt als een linkermuisknop, een dubbelklik als een rechtermuisknop. U kunt met twee vingers slepen om door het scherm te bladeren.

Onder het touchpad bevindt zich een rij met multifunctionele toetsen. De traditionele functietoetsen fungeren ook als mediabediening voor afspelen en volume. Onder de functietoetsen ligt een volledig QWERTY-toetsenbord, met pijltoetsen. Het toetsenbord heeft zelfs achtergrondverlichting, zodat u het gemakkelijk kunt gebruiken in uw donkere entertainmentcentrum.

8. Rii i8 +

Rii i8 + Rii i8 + Nu kopen op Amazon $ 24, 99

 • Connectiviteit via USB-dongle: Ja
 • Bluetooth: Ja
 • Bereik: 10 meter

Als je op zoek bent naar een mini-toetsenbord ter grootte van een gamepad, bekijk dan de Rii i8 +. Het wordt geleverd met een QWERTY-toetsenbord met 92 toetsen, een d-pad en een klein touchpad bovenaan. De bedieningselementen van het touchpad zijn één klik voor een linkerknop, twee klikken voor rechts en twee vingers om te scrollen.

De i8 + is verkrijgbaar in een half dozijn verschillende kleuren om aan uw voorkeuren te voldoen. Het wordt geleverd met een oplaadbare interne batterij en schakelt na drie minuten inactiviteit over op een energiebesparende modus.

9. iClever BoostType BK08

iClever BoostType BK08 iClever BoostType BK08 Nu kopen op Amazon $ 45, 98

 • Connectiviteit via USB-dongle: Nee
 • Bluetooth: Ja
 • Bereik: 10 meter

Als u op zoek bent naar een ruimtebesparend, compact alles-in-één toetsenbord, zoek dan niet verder dan de iClever BoostType BK08. Het toetsenbord kan op maximaal drie apparaten tegelijkertijd worden aangesloten, waardoor het perfect is voor productiviteit onderweg.

iClever heeft dit toetsenbord ontworpen met het oog op draagbaarheid, dus wanneer het dichtgeklapt is, is het ongeveer even groot als een iPhone 7 Plus en weegt het ongeveer hetzelfde. Wanneer het is uitgeklapt, is het kleine Bluetooth-apparaat compatibel met de meeste besturingssystemen. De lange batterijduur is ook een plus en biedt 60 uur met slechts twee uur opladen.

10. Rii K18

Rii K18 Rii K18 Nu kopen bij Amazon $ 26, 99

 • Connectiviteit via USB-dongle: Ja
 • Bluetooth: Nee
 • Bereik: 10 meter / 33 voet

De Rii K18 is een full-size lichtgewicht toetsenbord met een groot touchpad aan de rechterkant. Het is uitgerust met een LED-achtergrondverlichting die kan schakelen tussen rood, groen en blauw.

Het toetsenbord wordt geleverd met een oplaadbare lithium-ionbatterij en kan via een USB-dongle op uw apparaat worden aangesloten. Dit is een goede optie als u op zoek bent naar een volledig toetsenbord met een groot touchpad dat licht genoeg is om op de bank te gebruiken.

Het beste alles-in-één toetsenbord voor u

Er zijn veel verschillende alles-in-één toetsenbordopties die een draadloos toetsenbord combineren met een touchpad. Welke u kiest, hangt af van uw voorkeuren en vereisten. Sommige van deze toetsenborden zijn geschikt voor bepaalde toepassingen, zoals de Logitech K600 TV, die is geoptimaliseerd voor gebruik met smart TV's.

Je zult merken dat je de hele dag door een toetsenbord gebruikt, dus je wilt ervoor zorgen dat de ervaring zo comfortabel mogelijk is. Ergonomische toetsenborden zijn ontworpen als aanvulling op uw lichaam en helpen u om uw polsen te verzorgen. Als u zich zorgen maakt, wilt u deze ergonomische toetsenborden eens bekijken om het computercomfort te verbeteren. De 6 beste ergonomische toetsenborden om het computercomfort te verbeteren. De 6 beste ergonomische toetsenborden om het computercomfort te verbeteren. Op zoek naar het beste ergonomische toetsenbord om je polsen afhouden? Hier zijn enkele comfortabele opties. Lees verder .

Ontdek meer over: Computerrandapparatuur, Thuisbioscoop, Toetsenbord, .