Hier zijn de beste goedkope ruisonderdrukkende hoofdtelefoons die u tegen een fatsoenlijke prijs kunt kopen.  Perfect voor studenten!

De 5 best betaalbare ruisonderdrukkende hoofdtelefoons voor studenten

Advertentie Bent u op zoek naar een goedkope hoofdtelefoon met ruisonderdrukking? Je hoeft tegenwoordig niet al te veel uit te geven om een ​​goede set ruisonderdrukkende oortelefoons of koptelefoons te krijgen. De beste budget ruisonderdrukkende hoofdtelefoons zijn er in twee soorten: passief en actief. Pa

Advertentie

Bent u op zoek naar een goedkope hoofdtelefoon met ruisonderdrukking? Je hoeft tegenwoordig niet al te veel uit te geven om een ​​goede set ruisonderdrukkende oortelefoons of koptelefoons te krijgen.

De beste budget ruisonderdrukkende hoofdtelefoons zijn er in twee soorten: passief en actief. Passieve hoofdtelefoon met ruisonderdrukking zorgt voor een fysieke afdichting rond je oren om het geluid te blokkeren. Als je op zoek bent naar passieve betaalbare, ruisonderdrukkende hoofdtelefoons, kun je een aantal geweldige kopen voor relatief weinig geld.

Voor de meeste mensen is actieve ruisonderdrukking de beste keuze. Hoofdtelefoons met ANC gebruiken microfoons om het geluid op te vangen en zenden hun eigen geluidsgolven uit om de ruis te onderdrukken.

Dit zijn de beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons die beschikbaar zijn voor een studentvriendelijk budget.

1. Beste budget ruisonderdrukkende hoofdtelefoon:
Audio Technica ATH-ANC7B

Audio Technica ATH-ANC7B Audio Technica ATH-ANC7B Nu kopen op Amazon $ 99, 00

De Audio Technica ATH-ANC7B behoort tot de best beoordeelde, meest aanbevolen ruisonderdrukkende hoofdtelefoons die er zijn. Dit model werd voor het eerst uitgebracht in 2009 en is sindsdien regelmatig vernieuwd. Ze hebben de formule goed en na opeenvolgende prijsdalingen is dit de beste prijs-kwaliteitverhouding vandaag.

De ATH-ANC7B-hoofdtelefoon is goed beoordeeld en wordt door veel geluidsexperts ook aanbevolen. Ze kunnen hoge volumes verwerken zonder vervorming, leveren diepe bassen en blinken uit met mid-range audio. De oorkussentjes zijn voorzien van met leer bekleed traagschuim, dat zijn 40 mm-drivers met gesloten achterkant bevat.

De hoofdtelefoon wordt geleverd met een afneembaar snoer van 3, 5 mm, wat uitstekend is, want dat is wat de hoofdtelefoon breekt. Als je draad breekt, kun je een nieuwe kopen. Een enkele AAA-batterij voedt de ruisonderdrukkingseenheid, die ongeveer 40 uur meegaat. De ANC7B blijft spelen met passieve ruisonderdrukking, zelfs wanneer de batterij leeg is, wat een belangrijke bonus is.

2. Goedkope ruisonderdrukkende hoofdtelefoons:
Anker Soundcore Life Q20

Anker Soundcore Life Q20 Anker Soundcore Life Q20 Nu kopen bij Amazon $ 59, 99

De Soundcore-audioapparatuur van Anker maakt keer op keer indruk met de waarde die het biedt. De Anker Soundcore Life Q20 behoren tot de goedkoopste koptelefoons die het kopen waard zijn. Er is zelfs een Bluetooth-verbinding voor draadloos afspelen.

De meeste recensenten zijn het erover eens dat de Soundcore Life Q20 niet de best klinkende hoofdtelefoon is die je kunt krijgen. Het geluidsprofiel is echter evenwichtig en aangenaam. Dit paar kan ook behoorlijk luid worden indien nodig. De BassUp-functie geeft een kunstmatige basboost. Het is soms leuk, maar het voelt onnatuurlijk.

De Life Q20 wordt geleverd met ANC, maar er is geen mogelijkheid om het niveau van ruisonderdrukking aan te passen. Je moet het ook handmatig in- en uitschakelen. Maar dergelijke missers zijn te verwachten met goedkope hoofdtelefoons met ruisonderdrukking. Over het algemeen filtert het goed achtergrondgeluiden uit, zelfs als het bijvoorbeeld niet zo goed is als de Audio Technica-set.

De Soundcore Life Q20 heeft een bijzonder indrukwekkende batterijlevensduur, met een laadtijd van 30 uur muziek. Dat is ongelooflijk lang voor goedkope hoofdtelefoons met ruisonderdrukking. De traagschuim cups op het over het oor ontwerp zorgen ervoor dat je je niet ongemakkelijk zult voelen tijdens lange luistersessies. En als de batterij leeg is, kunt u de hoofdtelefoon in plaats daarvan gebruiken in de bedrade modus.

3. Beste budget ruisonderdrukkende oortelefoons:
Phiaton BT 120 NC

Phiaton BT 120 NC Phiaton BT 120 NC Nu kopen bij Amazon $ 79, 99

Niet iedereen wil een hoofdtelefoon voor over het oor, maar misschien wilt u nog steeds ANC. De Phiaton BT 120 NC zijn de beste goedkope ruisonderdrukkende oordopjes die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Omdat het niet praktisch is om de ANC-module op de oortelefoons zelf op te nemen, is deze in plaats daarvan in de nekband geïntegreerd. Dit maakt het gewicht van de oortelefoons evenwichtiger.

In tegenstelling tot hun over-ear-tegenhangers bieden oortelefoons en oordopjes niet de ANC van de hoogste kwaliteit. Dus je moet klaar zijn voor dat compromis. Desalniettemin krijg je behoorlijke ruisonderdrukking voor continue geluiden zoals het brommen van een vliegtuig. De Phiaton BT 120 NC compenseert de ruisonderdrukkende tekortkomingen van oortelefoons door extra gemak te bieden. Deze goedkope draadloze oordopjes hebben een batterijduur van meer dan acht uur met ANC en verdubbelen dat zonder ANC.

Recensenten zijn het er ook over eens dat de geluidskwaliteit goed is in plaats van geweldig en dat u over het algemeen geen grote klachten zult hebben. Al met al is dit een van die aankopen waar je krijgt waar je voor betaalt. Als u een betere geluidskwaliteit of een sterkere ruisonderdrukking wilt, moet u meer geld uitgeven. Maar als je wordt beperkt door de prijs, dan zijn dit de beste budget-oordoppen met ruisonderdrukking.

4. Beste prijs ruisonderdrukkende oortelefoons:
TaoTronics TT-BH042

TaoTronics TT-BH042 TaoTronics TT-BH042 Nu kopen bij Amazon $ 47, 95

De producten met de beste prijs zijn niet altijd de beste. Meestal bedoelen we echt dat ze de beste zijn voor die prijs. Dat is wat u zou moeten zeggen voor de TaoTronics TT-BH042. Maar omdat we het hebben over betaalbare ruisonderdrukkende hoofdtelefoons, verdient het absoluut om genoemd te worden.

Nogmaals, dit is een paar goedkope koptelefoons met ruisonderdrukking. Eerlijk gezegd is deze stijl het beste als ANC belangrijk voor je is, omdat anders het grootste deel van de adapter een afslag is. De ruisonderdrukking is verrassend goed voor de prijs, maar alleen bij de lagere frequenties.

Het geluid kan waarschijnlijk het best worden omschreven als middelmatig. Natuurlijk zijn ze niet slecht, maar ze vallen ook niet op. De bas is vaak overweldigend en de hogere frequenties komen een beetje blikkerig uit. Om ANC voor deze prijs op te nemen, heeft TaoTronics tot op zekere hoogte een compromis gesloten over de geluidskwaliteit. Maar hey, je krijgt ook acht uur batterijduur met ANC en een comfortabele pasvorm. Over het algemeen is het een geweldig pakket ... voor de prijs.

5. Goedkoopste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon:
Sony MDR-ZX110NC

Sony MDR-ZX110NC Sony MDR-ZX110NC Nu kopen op Amazon

Het merk Sony wordt zeer gerespecteerd op het gebied van de hoofdtelefoon en de Sony MDR-ZX110NC is ook verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. Ze zijn populair genoeg voor het bedrijf om ze sinds 2014 ook elk jaar te upgraden. Ze zijn de goedkoopste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon die het waard is om vandaag te kopen, maar dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat ze geschikt voor je zijn.

Het probleem is dat de MDR-ZX110 alleen zin heeft als je absoluut, wanhopig ruisonderdrukking wilt, maar een beperkt budget hebt. Dat is een situatie die vaak voorkomt als student. Je wilt het lawaai in de slaapzalen overstemmen, maar je wilt ook iets anders eten dan ramen, dus het budgetteren voor een koptelefoon neemt een achterbank in beslag.

Dus, hoe presteert het ANC hier eigenlijk op? Veel van de klantrecensies op Amazon en Newegg zijn van studenten die zeggen dat deze set blikjes precies deed wat ze wilden. Ja, de geluidskwaliteit is niet geweldig, en ja, sommige geluiden komen nog steeds naar binnen. Maar hey, als het gaat om betaalbare hoofdtelefoons met ruisonderdrukking, krijgen ze het voor elkaar.

De beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon voor u

Zelfs in het vrij recente verleden zou een koptelefoon met ruisonderdrukking je financieel terug hebben gebracht. De sets die we hierboven hebben opgenomen laten echter zien dat het mogelijk is om een ​​aantal van de beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons te krijgen zonder de bank te breken. Voor mensen met een beperkt budget kunt u nu een betaalbare, comfortabele en hoogwaardige hoofdtelefoon krijgen.

Hetzelfde kan echter niet worden gezegd van goedkope draadloze ruisonderdrukkende echte draadloze oordopjes. Er zijn er genoeg op de markt van minder dan $ 100, maar je moet deze vermijden. Tenzij u bereid bent aanzienlijke bedragen uit te geven, krijgt u geen ANC van hoge kwaliteit. Als je op zoek bent naar echte draadloze oordopjes, moet je de beste echte draadloze oordopjes overwegen om snoerloos te gaan. De 4 beste echte draadloze oordopjes om snoerloos te gaan. oordopjes? We hebben geweldige keuzes voor elk budget en elke gebruiker om uit te kiezen. Lees verder .

Ontdek meer over: audiofielen, terug naar school, Bluetooth, hoofdtelefoons, geld besparen.