Het is niet altijd eenvoudig om het beste Airpods-alternatief te vinden.  Hier zijn de beste echte draadloze hoofdtelefoons die momenteel beschikbaar zijn.

De 5 beste alternatieven voor Apple Airpods voor iPhone en Android

De Apple Airpods behoren momenteel tot de populairste draadloze oordopjes ter wereld. Ze zijn echter niet de enige echte draadloze oordopjes op de markt. De alternatieven voor Apple Airpods zijn niet alleen goedkoper (zelfs als u AirPods met korting krijgt), maar bieden ook meer functies dan Apple's vlaggenschip, echte draadloze oordopjes

De Apple Airpods behoren momenteel tot de populairste draadloze oordopjes ter wereld. Ze zijn echter niet de enige echte draadloze oordopjes op de markt.

De alternatieven voor Apple Airpods zijn niet alleen goedkoper (zelfs als u AirPods met korting krijgt), maar bieden ook meer functies dan Apple's vlaggenschip, echte draadloze oordopjes. Als u op zoek bent naar het beste Airpods-alternatief, hebben we de beste alternatieven op dit moment verzameld.

1. Samsung Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds Samsung Galaxy Buds Nu kopen bij Amazon

De Samsung Galaxy Buds hebben intuïtieve bediening, ondersteuning voor draadloos opladen en een ruisonderdrukkende microfoon. Ze koppelen en synchroniseren ook snel met Samsung-apparaten, zoals smartphones uit hun Galaxy S- en Note-serie. Ze zijn een van de beste Airpod-alternatieven die Apple's paar zelfs op verschillende manieren overtreft.

Net als de meeste Samsung-audioproducten, zijn deze Galaxy Buds afgestemd door AKG. Ze bieden geweldige audiokwaliteit, met een zeer uitgebalanceerd geluidsprofiel en een verrassende hoeveelheid bas. De Galaxy Wearables-app biedt veel aanpassingsmogelijkheden, met een ingebouwde equalizer en verschillende geluidsmodi waaruit u kunt kiezen. U kunt ook de bedieningselementen op het touchpad aan de zijkant van elke knop aanpassen.

Waar de Galaxy Buds echt verschillen van het aanbod van Apple is de manier waarop ze klinken. Terwijl Airpods zeer weinig geluidsisolatie hebben, blokkeert het in-ear-ontwerp van de Galaxy Buds externe geluiden. Daarom zijn ze een goede keuze als u liever geen geluid van buiten hoort.

Als u echter geluiden van buitenaf in een snuifje wilt horen, kunt u de omgevingsgeluidsmodus activeren. Deze functie versterkt het geluid van buitenaf met behulp van de microfoon en speelt dit af in je oor.

De Galaxy Buds hebben ook een aantal substantiële verbeteringen ten opzichte van de vorige Icon X-oordopjes van Samsung. Ze zijn aanzienlijk kleiner en lichter, dus ze passen heel goed in het oor en vallen er waarschijnlijk niet uit. Ze hebben ook een betere levensduur van de batterij, met tot zes uur batterijduur in de knoppen zelf en een extra zeven uur in het geval.

2. JLab JBuds Air

JLab JBuds Air JLab JBuds Air Nu kopen bij Amazon $ 49, 00

Als u op zoek bent naar een hoogwaardig goedkoop Airpod-alternatief, zijn de JLab JBuds Air een geweldige keuze. Dit paar heeft een aantal functies die normaal alleen te vinden zijn bij hogere prijspunten. Om te beginnen zijn er aanraakbedieningen op elke knop waarmee je muziek kunt bedienen, het volume kunt wijzigen en je slimme assistent kunt activeren.

De JBuds worden automatisch ingeschakeld wanneer ze uit het oplaadetui worden gehaald, waardoor ze naadloos met uw smartphone kunnen worden gekoppeld. Ze zijn Bluetooth 5.0 ingeschakeld, wat betekent dat er minder latentie- en synchronisatieproblemen zijn dan met Bluetooth 4.2-accessoires. De knoppen zelf gaan tot vier uur mee, met een extra 10 uur stroom in het geval.

Ze zijn ook redelijk licht, hebben een geweldige pasvorm en zijn IP55 zweetbestendig. Dat betekent dat ze geschikt zijn voor trainingen en buitenactiviteiten. Wanneer ze worden aangepast met de meegeleverde ringen en oordopjes, zijn ze comfortabel om langdurig te dragen.

De JBuds beschikt ook over drie verschillende audiomodi die zijn geactiveerd zonder een smartphone-app; Signature, Bass Boost en Balanced. U kunt tussen deze schakelen met speciale opdrachten op de knoppen zelf.

3. Soundcore Anker Liberty Air

Soundcore Anker Liberty Air Soundcore Anker Liberty Air Nu kopen bij Amazon $ 59, 99

Je herkent Anker misschien aan hun batterijpakketten, kabels en oplaadstenen, maar ze maken ook oordopjes onder het merk Soundcore. De Soundcore Anker Liberty Air is een goedgebouwde keuze die een aantal duidelijke invloeden van de marktleider neemt.

Op het eerste gezicht lijken de Soundcore Anker Liberty-oordopjes erg op Airpods. Dit komt door de lange steel die buiten je oor hangt. In tegenstelling tot Airpods gebruikt de Liberty Air echter een in-ear-stijl die een betere geluidsisolatie biedt en de meeste externe ruis blokkeert.

De knoppen gaan vijf uur mee tijdens het gebruik en de behuizing biedt een extra batterijduur van 15 uur. De oplaadcassette heeft hetzelfde formaat als de tas die is meegeleverd met de Airpods, wat betekent dat ze in een zak of kleine tas passen.

Ze hebben drie verschillende maten oordopjes en zijn zeer comfortabel om te dragen als je de juiste pasvorm krijgt. Hoewel ze niet zo luid zijn en de geluidskwaliteit van duurdere oordopjes niet kunnen repliceren, zijn ze prima voor spraakoproepen, podcasts en luisteren naar lichte muziek.

4. SoundPEATS TrueFree +

SoundPEATS TrueFree + SoundPEATS TrueFree + Nu kopen op Amazon

Er is een goede reden waarom de SoundPEATS TrueFree + enkele van de meest populaire Airpods-alternatieven zijn. Ze bieden een scala aan functies die geweldig zijn om te zien in zo'n betaalbaar paar oordopjes. Het heeft Bluetooth 5.0-ondersteuning en kan snel worden gekoppeld met elk Bluetooth-apparaat.

Ze gaan maximaal vier uur mee als je beide oren gebruikt. De oplaadcassette is snel, compact en belooft de oortelefoons tot 10 keer volledig op te laden. Ze hebben ook ingebouwde aanraakbedieningen die u kunt gebruiken om uw muziek te pauzeren, af te spelen of over te slaan.

Een geweldige functie is dat de linker- en rechterknop onafhankelijk van elkaar werken. Ze hebben elk hun eigen microfoon en functies, zodat u kunt bellen, uw muziek kunt bedienen en uw stemassistent kunt gebruiken wanneer u er slechts één draagt. Ook schakelt de audio automatisch over op mono als je er maar één draagt.

Ze zijn comfortabel en passen goed in de meeste oren, terwijl ze ook een goede geluidsisolatie hebben. De TrueFree + biedt ook een verrassend goede audiokwaliteit. Niet genoeg om toegewijde in-ear monitors te vervangen, maar zeker goed genoeg om naar muziek te luisteren terwijl je je dag doorbrengt.

5. Treblab X5

Treblab X5 Treblab X5 Nu kopen op Amazon $ 65, 18

Een ding dat Apple Airpods niet uitblinken in trainingsfunctionaliteit. De Treblab X5 is een geweldige, betaalbare optie voor fitnessliefhebbers, omdat ze speciaal zijn ontworpen voor gebruik tijdens het sporten.

Deze knoppen hebben haken die stevig in je oor passen, en zijn vrij klein en licht van gewicht. Ze blijven meestal aan, zelfs als je intensieve trainingen doet, zoals sprinten, boksen of circuittraining.

Bovendien zijn ze IPX4 waterbestendig in plaats van eenvoudigweg zweetbestendig zoals de meeste draadloze oordopjes. Dit betekent dat ze worden beschermd tegen externe vloeistoffen die uit elke richting komen. Naast het zweet dat zich ophoopt bij regelmatige trainingen, zijn ze bestand tegen mogelijke schade door regen buitenshuis. Dit maakt ze geschikt voor een breed scala aan scenario's, van indoor gyming tot buiten joggen.

De toppen zelf hebben een batterijlevensduur van maximaal zes uur, waardoor ze de hele levensduur van een trektocht in de buitenlucht moeten hebben zonder te hoeven worden opgeladen. De oplaadcassette biedt ook nog eens vier uur extra.

De Treblab X5 heeft een goede bas, kan erg luid worden en biedt een behoorlijke hoeveelheid geluidsisolatie. Ze hebben ook zeer weinig latentie en blijven stabiel, zelfs met veel beweging.

Het beste Airpods-alternatief voor u

Uiteindelijk, als je op zoek bent naar een goed paar draadloze oordopjes, zijn Apple Airpods niet altijd de juiste keuze. De opties die we hebben opgezet, passen allemaal goed bij zowel iPhones als Android-telefoons, klinken prima voor dagelijks gebruik en passen goed in het oor.

Als je niet per se echte draadloze oordopjes nodig hebt, bekijk dan deze beste goedkope Bluetooth-oordopjes. Of als u op zoek bent naar een draadloze optie die uw muziek nog meer kracht bijzet, blader dan door onze lijst met de beste draadloze hoofdtelefoons onder $ 100 De beste draadloze hoofdtelefoons onder $ 100 De beste draadloze hoofdtelefoons onder $ 100 De beste draadloze hoofdtelefoons kunnen kostte een klein fortuin. U kunt echter een fatsoenlijke draadloze hoofdtelefoon kopen voor minder dan $ 100 ... Lees meer.

Ontdek meer over: Apple AirPods, Hoofdtelefoons, .