Als nieuwe ouder heb je genoeg om over na te denken.  Hier zijn de beste video babyfoons om je pasgeborene in de gaten te houden.

De 5 beste babyfoons als u om beoordelingen geeft

Advertentie Als het gaat om de zorg voor uw kind, hebt u geen bedrijfsspelen en glanzende advertenties nodig; je hebt advies nodig van andere medeouders. Daarom hebben we de beste babyfoons op de markt verzameld, zoals moeders en vaders zelf hebben bepaald. Hier zijn de beste babyfoons beschikbaar per categorie

Advertentie

Als het gaat om de zorg voor uw kind, hebt u geen bedrijfsspelen en glanzende advertenties nodig; je hebt advies nodig van andere medeouders. Daarom hebben we de beste babyfoons op de markt verzameld, zoals moeders en vaders zelf hebben bepaald.

Hier zijn de beste babyfoons beschikbaar per categorie.

Beste videobabyfoon:
VAVA-babyfoon

VAVA Babyfoon VAVA Babyfoon Nu kopen bij Amazon $ 159, 99

Voor veel ouders is alleen je baby horen niet genoeg. Soms heb je een visuele feed nodig om te controleren of alles goed verloopt. Als een geschikte videofeed uw hoogste prioriteit is, hoeft u niet verder te zoeken dan de VAVA Baby Monitor.

De videokwaliteit voor deze monitor is fantastisch. Met een groot scherm en een scherpe resolutie van 720p, kunt u altijd zien wat er aan de hand is. Wanneer het donker wordt, schakelt de monitor automatisch een nachtzichtmodus in. Dit geeft u een duidelijk beeld van uw baby zonder dat u een lampje hoeft aan te doen en ze te storen.

De camera zelf kan in een boog van 270 graden naar links en rechts draaien voor een volledige scan van de kamer. Het kan ook 110 graden op en neer draaien voor het geval uw baby onder het voer kruipt. Als u constant de omgeving wilt bewaken, schakelt u de automatische panorama-scan in voor een volledig zicht op de kamer.

Wat dit een van de beste babyfoons maakt, is hoe je de camera bestuurt. U gebruikt geen app of afstandsbediening; in plaats daarvan gebruikt u de bedieningselementen op de monitor zelf. Dit maakt het handig voor het uitvoeren van snelle controles op uw kind zonder gedoe met extra apparaten.

Helaas is er geen cloud-gebaseerde opslag of bewaking op afstand met dit VAVA-apparaat. Als zodanig is het niet geschikt om uw kind in de gaten te houden terwijl u buiten bent.

Beste draadloze babyfoon:
HelloBaby Video Babyfoon

HelloBaby Video Babyfoon HelloBaby Video Babyfoon Nu kopen bij Amazon $ 79, 99

Draadloze babyfoons zijn een essentiële keuze als u het scherm op een locatie wilt plaatsen ver weg van uw pasgeborene. Misschien wilt u in de schuur werken zonder afbreuk te doen aan de veiligheid van uw kind. In dit geval is een langeafstandssignaal van cruciaal belang.

Daarom is de HelloBaby Monitor een van de best beoordeelde babyfoons voor draadloos gebruik. In een buitenomgeving kan het signaal van de monitor een indrukwekkende 960 ft bereiken.

Helaas gaat dit nummer ervan uit dat zowel jij als de baby in een leeg pakhuis wonen. Het is waarschijnlijker dat u een kortere afstand krijgt wanneer muren en meubels het signaal in de weg staan.

Toch is de focus van het apparaat op gebruik op lange afstand, gezien het een waarschuwing buiten het bereik heeft wanneer het signaal vlekkerig wordt. Met deze functie kunt u eenvoudig de beste plek tussen afstand en voerkwaliteit vinden.

Wanneer het buiten donker is, heeft de camera een nachtzichtmodus om u te helpen zien wat er gebeurt. U kunt ook de microfoon op het apparaat gebruiken om met uw baby te praten, waar u ook bent.

Beste iPhone- en Android-babyfoon:
Peteme babyfoon

Peteme babyfoon Peteme babyfoon Nu kopen bij Amazon $ 39, 99

De Peteme Babyfoon is de beste babyfoon voor smartphone-gebruik. U kunt de feed vanaf uw telefoon bekijken en zelfs de app meldingen laten weergeven op basis van specifieke meldingen. Als u iemand bent die altijd hun telefoon bij zich heeft, is dit een geweldige manier om het welzijn van uw kind altijd bij de hand te hebben.

U kunt de monitor bekijken via een mobiele verbinding, hoewel deze niet compatibel is met het inkomende 5G-netwerk. Deze functie maakt het een van de beste babyfoons voor monitoring op lange afstand.

Het heeft ook een optionele cloud-abonnementenservice. Hoewel je voor deze functie extra moet betalen, zorgt het wel voor een back-up van opnames wanneer je geen toegang hebt tot de camera. Zodra uw kind de monitor is ontgroeid, kan het een tweede leven leiden als bewakingscamera of dierenmonitor.

Het beste voor temperatuurbewaking:
ANMEATE Video Babyfoon

ANMEATE Video Babyfoon ANMEATE Video Babyfoon Nu kopen bij Amazon $ 69, 99

Het is essentieel om de temperatuur in de babykamer in de gaten te houden om ervoor te zorgen dat deze niet te warm of koud is. Hoewel de meeste monitors wel een manier hebben om de temperatuur te volgen, is de ANMEATE Video Baby Monitor een van de beste op dit gebied.

De temperatuur in de kamer wordt altijd rechtsboven in de feed weergegeven. U hoeft dus niet op een knop te drukken; slechts één blik is voldoende om de huidige temperatuur te zien.

Als u niet in de buurt van het apparaat bent en de temperatuur niet kunt zien, geeft het apparaat een waarschuwing als de temperatuur te warm of te koud wordt. Als zodanig is deze monitor het perfecte apparaat als uw baby gezellig houden een topprioriteit is.

Hoewel de temperatuursensor uitstekend is, is er geen manier om gegevens naar een cloud te uploaden. Dit werkt dus het beste als een realtime temperatuurvolger in plaats van een externe monitor.

Het beste voor meerdere camera's:
Aurola baby videomonitor

Aurola baby-videomonitor Aurola baby-videomonitor Nu kopen bij Amazon $ 89, 99

Als u meerdere feeds wilt, snijdt één camera dit gewoon niet. U hebt een oplossing nodig die verschillende camera's tegelijkertijd aankan, zodat u elke hoek krijgt die u nodig hebt om de gezondheid van uw baby te waarborgen.

De Aurola babyvideomonitor is een fantastische keuze voor ouders die meer dan één camera nodig hebben. Het ondersteunt maximaal vier camera's aangesloten op één monitor, waardoor het eenvoudig is om meerdere streams in de gaten te houden.

De camera's zelf zijn geweldig voor strategische positionering. Ze kunnen op een oppervlak worden geplaatst of aan een muur worden bevestigd voor de beste dekking. Zodra de camera in positie is, kunt u deze kantelen en draaien om de hoek precies goed te krijgen.

Hoewel de monitor geen optie voor cloudopslag heeft, heeft deze wel veel nuttige functies. Het heeft een programmeerbaar alarm om u te herinneren aan specifieke baby-gerelateerde taken, 4x digitale zoom en een eco-modus die het scherm automatisch uitschakelt als het gedurende 30 seconden geen geluid detecteert.

De beste video-babyfoon voor uw kind

Hoewel ouderschap heel moeilijk is, hoef je het niet alleen te doen. Door goed gebruik te maken van de hulpmiddelen die u ter beschikking staan, kunt u uw baby goed in de gaten houden. Van temperatuurmonitors tot scherpe videofeeds, u kunt een statusupdate voor uw kind krijgen vanuit een oogopslag op het scherm.

Als je je ook beter geïnformeerd wilt voelen, bekijk dan de beste sites voor opvoedtips en advies 11 Sites voor opvoedtips en advies wanneer je het nodig hebt 11 Sites voor opvoedtips en advies wanneer je het nodig hebt Nieuwe ouders hebben alle hulp nodig ze kunnen krijgen. Deze 11 websites hebben alle ouderschapstips en -adviezen die u nodig hebt. Lees verder .

Ontdek meer over: ouderschap en technologie, slimme camera's, Smart Home.