Handmatige tandenborstels maken het werk klaar, maar een elektrische tandenborstel is effectiever.  Klaar om te schakelen?  U wilt de beste elektrische tandenborstel voor u.

De 5 beste elektrische tandenborstels voor een heldere glimlach

Advertentie De dagelijkse sleur van tandenpoetsen is een gedoe. De meesten van ons zien het als een noodzakelijk kwaad, maar dat betekent niet dat we ervan genieten. Handmatige tandenborstels maken het werk klaar, maar een elektrische tandenborstel is effectiever. Ze hebben ook manieren om je te motiveren om die twee minuten te halen en je schonere, frissere tanden te geven

Advertentie

De dagelijkse sleur van tandenpoetsen is een gedoe. De meesten van ons zien het als een noodzakelijk kwaad, maar dat betekent niet dat we ervan genieten.

Handmatige tandenborstels maken het werk klaar, maar een elektrische tandenborstel is effectiever. Ze hebben ook manieren om je te motiveren om die twee minuten te halen en je schonere, frissere tanden te geven.

Om reizen naar de tandarts te minimaliseren, wilt u een van de beste elektrische tandenborstels die vandaag beschikbaar zijn.

1. Philips Sonicare DiamondClean HX9352 / 10

Philips Sonicare DiamondClean HX9352 / 10 Philips Sonicare DiamondClean HX9352 / 10 Nu kopen op Amazon $ 232, 00

Philips is een van de marktleiders in elektrische tandenborstels en de Sonicare DiamondClean HX9352 / 10 maakt duidelijk waarom. De originele Sonicare-tandenborstel werd uitgebracht door GEMTech in 1992, waarbij Philips het bedrijf in 2000 overnam. De DiamondClean-serie is de topeditie van het assortiment, met de HX9352 / 10 die momenteel op de stapel staat.

De borstel wordt geleverd met vijf modi; Schoon, wit, gevoelig, tandvleesverzorging en diep schoon. Het heeft twee interne timers om u ook op het goede spoor te houden. De Smartimer waarschuwt u wanneer de aanbevolen twee minuten zijn verstreken of drie minuten als u de instelling Deep Clean gebruikt. De Quadpacer piept elke 30 seconden om u te helpen alle vier de kwadranten van uw mond te bedekken. De officiële vervangende koppen zijn redelijk duur en kosten ongeveer $ 10 per kop, afhankelijk van waar je ze koopt.

Gelukkig gebruiken Sonicare-tandenborstels allemaal dezelfde fittingen en zijn er opties van derden beschikbaar met een aanzienlijke korting. Het apparaat heeft met name een verwachte levensduur van drie weken. Dat overtreft veel penselen op de markt, maar gezien de prijs zou je dat verwachten. Om hem op te laden, hoeft u hem alleen maar in het oplaadglas te plaatsen. Als u op reis bent, is er ook een draagtas met een ingebouwde oplaadbatterij. Als je een aanvulling nodig hebt, sluit je de reistas eenvoudig aan op een micro-USB-oplader.

2. Oral-B White Pro 1000

Oral-B White Pro 1000 Oral-B White Pro 1000 Nu kopen bij Amazon $ 39, 86

Als u op zoek bent naar een meer betaalbare elektrische tandenborstel, wilt u misschien een kijkje nemen naar de Oral-B White Pro 1000. Het is een van de best verkopende tandenborstels om een ​​goede reden. Het is redelijk geprijsd, maar biedt nog steeds alle voordelen van elektrisch borstelen. Natuurlijk, hier zijn geen premium-functies, maar als je op zoek bent naar een betrouwbare tandenborstel die de bank niet zal breken, dan is dit het.

In tegenstelling tot premium borstels heeft de White Pro 1000 slechts een enkele modus, Daily Clean. Deze modus voldoet aan de door de tandarts aanbevolen twee minuten poetsen. Te hard poetsen of te veel druk uitoefenen, kan slecht zijn voor je tandvlees. Deze elektrische tandenborstel heeft een ingebouwde druksensor die de borstel stopt als u te hard duwt. Het is compatibel met acht varianten van de vervangingskoppen van Oral-B, zodat u uw borstel kunt aanpassen aan uw behoeften. De batterij gaat maximaal 10 dagen mee en het duurt 22 uur om volledig op te laden.

Oral-B beweert dat de White Pro 1000 300 procent effectiever is in het verwijderen van tandplak dan een handtandenborstel. Marketingmateriaal voor de meeste elektrische tandenborstels zal zeggen dat hun voordelen klinisch bewezen zijn. Voor het grootste deel kunt u dit negeren. Proeven, als ze zijn uitgevoerd, zullen op kleine steekproeven worden uitgevoerd en worden vaak gemanipuleerd om de meest bizarre conclusies en claims te trekken. Dat wil niet zeggen dat ze niet werken, maar u moet uw aankoopbeslissing niet uitsluitend op deze claims baseren.

3. Quip elektrische tandenborstel

Quip elektrische tandenborstel Quip elektrische tandenborstel Nu kopen bij Amazon $ 82, 99

Apparaten van Oral-B en Philips domineren de markt voor elektrische tandenborstels. De Quip Electric-tandenborstel is een geheel nieuwe tandenborstelservice met abonnement. Net als het scheermesbedrijf van Harry, zijn de initiële kosten van Quip vrij laag. De ongewone, maar goed ontworpen Quip-tandenborstel is goedkoop, waardoor het een geweldige eerste elektrische tandenborstel is.

De opzetborstel lijkt meer op een traditionele handtandenborstel dan de kleine cirkelvormige ontwerpen die elders te vinden zijn. De 1200 borstelharen zijn zacht voor een comfortabele borstel. De Quip heeft een ingebouwde vibrerende timer van twee minuten en pulseert ook elke 30 seconden. De elektromotor werkt met 15.000 penseelstreken per minuut, wat ongeveer standaard is voor elektrische tandenborstels.

Wat Quip onderscheidt van de meeste andere elektrische tandenborstels is hun abonnementsservice. Je kunt de borstel kopen en ervoor kiezen om het abonnement niet af te sluiten, maar je krijgt er niet het meeste gebruik van. De stroom van de Quip wordt geleverd door een enkele, oplaadbare AAA-batterij die drie maanden meegaat. De opzetborstel gaat ook drie maanden mee. Voor $ 5 per vulling levert Quip u om de drie maanden een nieuwe opzetborstel en batterij.

4. Oral-B Genius 9600

Oral-B Genius 9600 Oral-B Genius 9600 Nu kopen bij Amazon $ 169, 99

Oral-B wordt niet overtroffen door Philips, maar heeft ook een hoogwaardige elektrische tandenborstel, de Genius 9600. De borstel is een van de weinige die slimme functies heeft naast de standaard poetsstanden. De meest opvallende functie hier is de opname van de tandvleesbeschermingstechnologie van Oral-B.

Wanneer u uw tandenborstel via Bluetooth verbindt met de Oral-B-app, gebruikt de software AI (een andere twijfelachtige marketingterm) om uw poetsgewoonten te analyseren. Het gebruikt deze gegevens om een ​​poetsroutine van acht weken te poetsen. Dezelfde gegevens worden ook gebruikt om uw regelmatige poetswerk te optimaliseren, zodat u elk gebied bestrijkt. Er is ook de kans om de gezichtsherkenning van de app te gebruiken om meer gegevens over uw poetsgewoonten te verzamelen.

Natuurlijk zijn deze functies geweldig, maar alleen zolang het ook basistaken goed uitvoert. Gelukkig is de Genius 9600 waarschijnlijk de beste elektrische tandenborstel die je vandaag kunt kopen. De lithium-ionbatterij biedt maximaal 14 dagen gebruik en kan worden opgeladen met het meegeleverde dock. Het wordt ook geleverd met een reistas die opladen via USB ondersteunt. De SmartRing aan de bovenkant van de borstel maakt gebruik van gekleurde LED's om u ook visuele feedback te geven over uw borstel.

Als je, net als Macaulay Culkin in Home Alone, nieuwsgierig bent of de American Dental Association de Genius 9600 accepteert, zul je blij zijn om te horen dat dat inderdaad zo is.

5. Fairywill FW508

Fairywill FW508 Fairywill FW508 Nu kopen op Amazon $ 19, 95

Extra slimme functies kunnen uw poetsgewoonten verbeteren, maar niet iedereen heeft een slimme tandenborstel nodig. Als u de voordelen van elektrisch borstelen wilt, maar zonder de extra rommel en tegen een betaalbare prijs, probeer dan de Fairywill FW508. Deze tandenborstel lijkt visueel erg op het Philips Sonicare-assortiment, maar kost ook maar een fractie van de prijs.

In plaats van te oscilleren zoals de Oral-B-borstels, maakt de Fairywill FW508 gebruik van sonische trillingen die het equivalent van 40.000 penseelstreken per minuut leveren. Er zijn hier ook drie reinigingsmodi; Dagelijkse reiniging, gevoelige en tandvleesmassage. Dit in tegenstelling tot de Oral-B White Pro 1000, die slechts één modus biedt voor twee keer de prijs.

De borstel gaat tot 30 dagen mee na één keer opladen en duurt slechts vier uur om op te laden via USB. Omdat het niet afhankelijk is van een oplaadstation, hoeft u zich geen zorgen te maken over stroomvereisten in andere landen. Sluit hem gewoon aan op uw USB-lader naast uw andere elektronica.

De beste elektrische tandenborstel voor u

Als het gaat om het kiezen van de beste elektrische tandenborstel, zijn er veel keuzes die er zijn. Hoewel Philips en Oral-B de markt domineren, zijn er ook alternatieven. Betaalbare opties zoals Fairywill zijn een prima toegangspunt, vooral als u de bank niet wilt breken. Dan is er Quip, de tandenborstelabonnementsservice in de hoop de industrie wakker te schudden en de kosten omlaag te brengen.

Als je eenmaal je favoriete elektrische tandenborstel hebt gekozen, krijg je misschien de neiging om meer smarts aan je badkamer toe te voegen. Voordat je geld uitgeeft aan een slimme spiegel, bekijk je deze Raspberry Pi slimme spiegelprojecten 6 Beste Raspberry Pi Smart Magic Mirror-projecten die je kunt maken 6 Beste Raspberry Pi Smart Magic Mirror-projecten die je kunt maken Deze Raspberry Pi slimme spiegels kunnen je de tijd vertellen, datum, weer en meer. Hier is hoe je goedkoop een magische spiegel kunt bouwen. Lees eerst meer.

Beeldtegoed: AndreyPopov / Depositphotos

Ontdek meer over: Kooptips, Persoonlijke verzorging.