Een geweldige set bedrade oortelefoons hoeft niet duur te zijn.  Hier zijn enkele van de beste bedrade oortelefoons voor minder dan $ 30.

De 6 beste goedkope bedrade oordopjes onder de $ 30

Advertentie Hoewel Bluetooth-oortelefoons populairder worden, hebben het gebruik van bedrade oordopjes nog steeds een aantal belangrijke voordelen. Ze hebben geen last van verbindingsproblemen en de batterij gaat ook na een paar uur niet leeg. Bovendien zijn ze meestal goedkoper en hebben ze een veel betere geluidskwaliteit dan sommige van hun draadloze tegenhangers

Advertentie

Hoewel Bluetooth-oortelefoons populairder worden, hebben het gebruik van bedrade oordopjes nog steeds een aantal belangrijke voordelen. Ze hebben geen last van verbindingsproblemen en de batterij gaat ook na een paar uur niet leeg. Bovendien zijn ze meestal goedkoper en hebben ze een veel betere geluidskwaliteit dan sommige van hun draadloze tegenhangers.

Zolang u een apparaat met een hoofdtelefoonaansluiting gebruikt of een 3, 5 mm dongle bezit, zijn bedrade oordopjes nog steeds een solide, kosteneffectieve optie. De zes paren die we hebben genoemd, zijn duurzame opties die geweldig klinken bij alle soorten muziek.

1. KZ ZSN

KZ ZSN KZ ZSN Nu kopen op Amazon $ 22, 99

Als je nog nooit van KZ hebt gehoord, zijn ze een klein audiobedrijf gevestigd in China dat uitstekend klinkende in-ear monitors maakt tegen zeer betaalbare prijzen. De KZ ZSN is geen uitzondering.

De KZ ZSN-oordopjes klinken goed genoeg zodat ze waarschijnlijk kunnen concurreren in geluidskwaliteit met oordopjes die twee of drie keer de prijs zijn. Ze kunnen zelfs kanshebbers zijn om uw studiomonitors in een mum van tijd te vervangen. Hoewel KZ veel oordopjes heeft gemaakt, is dit een recente release die een goede balans biedt tussen prijs en prestaties. Dit paar heeft een basachtig geluidsprofiel en kan luid genoeg worden om het omgevingsgeluid om je heen te overstemmen.

Ze zijn ook erg comfortabel, omdat ze zo zijn gevormd dat ze goed in uw oor passen. De buitenkant heeft een metalen behuizing, terwijl de binnenkant is gemaakt van groen, paars of zwart gekleurd plastic, waardoor ze een unieke uitstraling hebben. De draad waarmee ze worden geleverd, heeft een voorgevormde haak die om je oor hangt en voorkomt dat deze eraf valt.

In tegenstelling tot de meeste oordopjes in deze prijsklasse hebben deze een afneembare kabel. Als je draad ooit breekt of breekt, kun je eenvoudig een vervangende kabel kopen en deze binnen een minuut vervangen. Je kunt ook een afzonderlijke, Bluetooth-compatibele kabel kopen die van je paar draadloze oordopjes maakt.

2. Sony MDRXB50AP Extra bas

Sony MDR-XB50AP extra bas Sony MDR-XB50AP extra bas Nu kopen bij Amazon $ 29, 99

Als u de voorkeur geeft aan een meer herkenbaar merk, zijn de Sony MDR-XB50AP Extra Bass oordopjes een geweldige keuze. Net als andere headsets in de Extra Bass-opstelling heeft Sony deze afgestemd om een ​​bovengemiddelde bas te hebben. De punchiness van de bas is zeker merkbaar. Ze hebben een redelijk vol geluid waardoor ze goed zijn voor het luisteren naar de meeste soorten muziek.

Dit paar heeft een Y-vormig plat snoer dat klitten vermindert. Net als andere Sony-producten zijn de oordopjes zelf behoorlijk duurzaam en gaan ze lang mee.

De Sony MDR-XB50AP heeft ook een ingebouwde microfoon die u kunt gebruiken voor oproepen en spraaknotities. De juiste draad heeft een smartphone-bedieningsknop die u kunt gebruiken om uw nummers te pauzeren, af te spelen en over te slaan.

Naast de oordopjes zelf, krijg je vier extra paar tips in verschillende maten en een klein zacht zakje dat je kunt gebruiken om alles te dragen.

3. JBL T210

JBL T210 JBL T210 Nu kopen op Amazon $ 21, 85

Waar de JBL T210 oordopjes uitblinken, is hoe comfortabel ze zijn om te gebruiken. Deze zijn licht en passen heel goed in je oor met de juiste maat tips. Ze worden niet ongemakkelijk om te dragen, zelfs niet na een paar uur gebruik.

Dit paar heeft een gebalanceerd geluid dat aanwezig is in veel van de budgetopties van JBL. Hoewel ze niet veel bas of kracht hebben, zijn ze goed voor het luisteren naar de meeste soorten muziek en klinken ze lekker met audioboeken en podcasts. Deze oordopjes reageren goed op equalizer als u het geluidsprofiel wilt aanpassen.

De JBL T210s zijn verkrijgbaar in drie kleuren; zwart, wit en roze. Wat je ook krijgt, ze zien er allemaal heel verschillend uit. Dit komt door de JBL-tips met een oranjekleurig accent en de glanzende metalen beplating rond elke oortelefoon.

Het paar heeft ook een ingebouwde microfoon en smartphone-bediening met één knop. De oortelefoons hebben een plat snoer dat klitten in je zak voorkomt.

4. Gesymfoniseerde NRG 3.0

Symphonized NRG 3.0 Symphonized NRG 3.0 Nu kopen op Amazon $ 21, 99

Als u op zoek bent naar een goedkoop paar oordopjes met behoorlijke geluidsisolatie, is de Symphonized NRG 3.0 een geweldige keuze. Ze zijn goed gebouwd en bieden een goede ruisonderdrukking. De behuizing aan de buitenkant van elke knop is gemaakt van hout, waardoor ze een warmer geluid geven dan de meeste andere opties in deze prijsklasse.

Deze oordopjes vallen meteen op door de houtnerf, waardoor ze het uiterlijk en het gevoel van een duurder paar knoppen hebben. Ze zijn verkrijgbaar in zes stijlen die de schaduw en nerf van het hout, de kleur van de draad en de accentkleuren op de achterkant van elke oortelefoon bepalen.

Samen met een standaardmicrofoon heeft dit paar ingebouwde knoppen waarmee je je muziek-app kunt bedienen en het volume van je telefoon kunt aanpassen.

De NRG 3.0 wordt geleverd met een draagtas gemaakt van een natuurlijk materiaal dat het uiterlijk van de oordopjes complimenteert. Het wordt ook geleverd met zes paar oordopjes in verschillende maten en stijlen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u een of beide bijgevoegde tips verliest.

5. Skullcandy Xtplyo

Skullcandy Xtplyo Skullcandy Xtplyo Nu kopen op Amazon $ 39, 49

De Skullcandy Xtplyo is een van de beste opties voor diegenen die op zoek zijn naar een goedkope paar bedrade sportoordopjes. Dit heeft een aantal functies waardoor het zich onderscheidt van de overvloed aan betaalbare toppen om te trainen.

Ten eerste zijn ze ontworpen om zweetbestendig te zijn. De buitenkant is afgesloten, wat betekent dat externe elementen zoals zweet en water de interne componenten niet kunnen beschadigen.

Ze blijven ook stevig in uw oren en glijden niet weg tenzij u aan de draad trekt, zelfs tijdens het hardlopen in de sportschool. Dit is te danken aan de TripleLock, een gripachtig aanhangsel dat aan de binnenkant van je oor haakt en voorkomt dat de knoppen eruit vallen. Ze zijn ook erg licht van gewicht.

Ten slotte fungeren hun tips als omgevingsgel. Dit betekent dat ze externe ruis niet blokkeren, in tegenstelling tot andere in-ear-knoppen. Dit is vooral belangrijk als u buiten traint, omdat u hierdoor zich bewust kunt zijn van uw omgeving terwijl u nog steeds geniet van uw muziek of podcasts.

6. Panasonic ErgoFit

Panasonic ErgoFit Panasonic ErgoFit Nu kopen op Amazon $ 9, 99

De Panasonic ErgoFit-knoppen zijn waarschijnlijk de meest populaire bedrade hoofdtelefoon van elk type op Amazon, met meer dan 50.000 beoordelingen. Er is een goede reden waarom. Ze bieden een behoorlijke geluidskwaliteit, bouwkwaliteit en comfort, terwijl ze ook een van de goedkoopste beschikbare opties zijn.

De naam ErgoFit komt van de manier waarop Panasonic de knoppen ontwerpt, waardoor ze comfortabel in je oren zitten voor langere periodes. Hoewel ze niet de beste geluidsweergave bieden, zijn ze prima voor het luisteren naar een paar nummers op kantoor of het bekijken van een YouTube-video.

Het basismodel wordt zonder microfoon geleverd, maar de ErgoFit met microfoon kost slechts een paar extra dollars. Beide modellen zijn verkrijgbaar in meer dan een dozijn kleuren.

Als u een paar extra oordopjes in huis nodig hebt als back-up, zijn deze een geweldige optie. Ze zijn ook een goede keuze voor jonge kinderen.

De beste bedrade oordopjes

Met de huidige beperkingen van Bluetooth-oortelefoons op het gebied van batterijlevensduur en connectiviteit, gaan bekabelde oordopjes niet overal snel naartoe. Degenen die we hierboven hebben vermeld, klinken veel beter dan de meeste draadloze paren die voor dezelfde prijs komen. Ze maken allemaal ook een goede back-up voor het geval uw Bluetooth-oordopjes leeg raken.

Als u echter vastbesloten bent om bedrade randapparatuur helemaal weg te gooien en u een beperkt budget heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken. Je kunt de beste goedkope Bluetooth-oordopjes bekijken De 10 beste goedkope Bluetooth-oordopjes onder de $ 50 De 10 beste goedkope Bluetooth-oordopjes onder de $ 50 Je kunt oordopjes en oordopjes van goede kwaliteit krijgen voor overal tussen $ 20 en $ 50. We tonen je de beste goedkope Bluetooth-oordopjes. Lees in plaats daarvan meer.

Ontdek meer over: Hoofdtelefoons, .