Een speciaal gaming-toetsenbord kan uw plezier en ervaring veranderen.  Wat is het beste gamingtoetsenbord voor jou?

De 7 beste gaming-toetsenborden van 2019

Advertentie Upgraden naar een speciaal toetsenbord maakt een groot verschil voor je game-ervaring. Of je nu een toegewijde first-person shooter-speler bent of een casual variëteit gamer, er is een perfect toetsenbord om je ervaring te upgraden. Kiezen wat te krijgen is moeilijk. Mechanisch of niet-mechanisch?

Advertentie

Upgraden naar een speciaal toetsenbord maakt een groot verschil voor je game-ervaring. Of je nu een toegewijde first-person shooter-speler bent of een casual variëteit gamer, er is een perfect toetsenbord om je ervaring te upgraden.

Kiezen wat te krijgen is moeilijk. Mechanisch of niet-mechanisch? Welk type schakelaars? Ga je het gebruiken voor gamen of werken of beide?

Hier zijn de beste gaming-toetsenborden die aan uw behoeften voldoen.

1. Beste gaming-toetsenbord
Corsair K95 RGB platina

Corsair K95 RGB-platina Corsair K95 RGB-platina Nu kopen bij Amazon $ 139, 99

Als je een beproefd, beproefd gametoetsenbord wilt dat je het allerbeste geeft, heb je de Corsair K95 RGB Platinum nodig. Er is een reden dat de K95 zoveel lijsten bovenaan staat als het beste gamingtoetsenbord. Dit komt door zowel de superieure bouwkwaliteit van Corsair als de prestaties als mechanisch toetsenbord. Een geborsteld aluminium frame herbergt 110 RGB LED-toetsen met een keuze uit Cherry MX Brown of Speed-schakelaars.

De zes macrotoetsen kunnen worden toegewezen aan opdrachten of combinaties van meerdere toetsen via de gratis iCue-software. Elke LED is individueel toewijsbaar met ingebouwde profielbesparing. Er is zelfs een 19-zone LED-rand die langs de bovenkant van het toetsenbord loopt. Comfort en gemak komen in de vorm van een afneembare polssteun samen met speciale mediaknoppen, actieve anti-ghosting maatregelen en een metalen continue volumeregeling.

2. Meest innovatieve gaming-toetsenbord
Razer Huntsman Elite

Razer Huntsman Elite Razer Huntsman Elite Nu kopen bij Amazon $ 198, 00

De Razer Huntsman Elite brengt iets geheel nieuws naar de tafel. De opto-mechanische schakelaars van Razer combineren het traditionele mechanische sleutelschakelaarontwerp met licht-geactiveerde sensoren. Dit brengt bedieningssnelheden sneller dan andere toetsenborden van deze klasse.

De Huntsman beschikt ook over edge- en key-LED's, die bestuurbaar zijn via de gratis Razer Synapse-software. Deze verlichtingsconfiguraties kunnen worden opgeslagen als profielen aan boord. Razer geeft je geen macrotoetsen, maar kiest in plaats daarvan voor hun Hypershift-systeem. Dit gebruikt een modificatietoets om macro's te programmeren in elke toets op het toetsenbord. Een afneembare polssteun en aanpasbare tactiele mediatoetsen ronden een werkelijk geavanceerde en premium ervaring af.

Het kiezen van het allerbeste mechanische toetsenbord voor gaming is moeilijk. Als je me vroeg om te kiezen tussen de Corsair K95 en de Huntsman Elite, weet ik niet zeker of ik dat kon! Wat u ook kiest, u zult niet teleurgesteld worden.

3. Beste gaming-toetsenbordontwerp
ROCCAT Vulcan 121

ROCCAT Vulcan 121 ROCCAT Vulcan 121 Nu kopen bij Amazon $ 159, 99

Waar de eerste twee keuzes triomfen van technisch ontwerp zijn, combineert de ROCCAT Vulcan 121 dat ontwerp met prachtige esthetiek. De body van de Vulcan 121 is een enkel stuk zwart geanodiseerd aluminium, waarop de unieke Titan-sleutelschakelaars en doppen zitten.

ROCCAT beweert dat hun Titan-schakelaars de snelste op de markt zijn, en of je dit gelooft of niet, je kunt hoge prestaties verwachten, zowel in-game als out. De RGB-schakelaarlichten hebben beperkte aanpassingen aan boord en u vindt hier geen macrotoetsen.

Wat je zult vinden is een geweldig allround toetsenbord met unieke esthetiek dat er goed uitziet en goed aanvoelt. Een speciale opmerking hier is dat de roteerbare toewijsbare volumeknop op dit toetsenbord de mooiste is die ik op elk toetsenbord heb gebruikt.

4. Beste draadloos gamingtoetsenbord
Logitech G613 Draadloos mechanisch toetsenbord

Logitech G613 Draadloos mechanisch toetsenbord Logitech G613 Draadloos mechanisch toetsenbord Nu kopen bij Amazon $ 79, 70

Hoewel het enkele visuele toeters en bellen mist die je op andere gaming-toetsenborden tegenkomt, levert de Logitech G613 prestaties.

Het toetsenbord op ware grootte heeft zes macrotoetsen, speciale mediabediening en een keuze uit Bluetooth of Logitech's Lightspeed-verbinding. De mechanische Romer-G-schakelaars zijn exclusief voor Logitech-toetsenborden. Ze geven een stille, betrouwbare prestatie met een gerapporteerd activeringsniveau van 3 mm.

U vindt geen LED's op dit toetsenbord. Wat je in plaats daarvan krijgt, is een razendsnelle draadloze verbinding met een toetsenbord die tot 18 maanden kan duren tussen het opladen.

5. Beste gaming-toetsenbord voor typisten
Rosewill mechanisch gamingtoetsenbord

Rosewill mechanisch gamingtoetsenbord Rosewill mechanisch gamingtoetsenbord Nu kopen bij Amazon $ 76, 99

Voor een gamingtoetsenbord dat niet misplaatst zou zijn in een kantoor, zou je het Rosewill mechanische gamingtoetsenbord kunnen overwegen. Rosewill-toetsenborden zijn universeel geliefd bij typisten vanwege hun eenvoudige en solide bouw.

Er zijn geen extra mediatoetsen op dit toetsenbord. In plaats daarvan worden de functietoetsen gebruikt om media te bedienen, net als op veel laptops. Deze versie heeft ook geen LED's. Rosewill-toetsenborden zijn verkrijgbaar met veel schakelaartypen. Voor een perfecte mix van typen en gamen raden we de Cherry MX Browns echter aan.

6. Beste budget gaming-toetsenbord
Corsair K55 RGB

Corsair K55 RGB Corsair K55 RGB Nu kopen bij Amazon $ 49, 88

Als je niet van mechanische schakelaars houdt, kun je nog steeds een goed gamingtoetsenbord krijgen en daarbij een beetje geld besparen!

De Corsair K55 RGB is een voorbeeld van een kwalitatief gamingmembraan-toetsenbord. Vergelijkbaar in vormfactor met de eerbiedwaardige K95, wordt de K55 geleverd met veel van dezelfde functies tegen een lagere prijs.

Zes macrotoetsen en drie zone RGB LED-verlichting kunnen worden bediend via het Corsair iCue softwarepakket. Dit is een volledig toetsenbord met een polssteun. Een bonusvoordeel van de membraantoetsen is ook stilte.

7. Beste Bluetooth-gamingtoetsenbord
DREVO Calibur RGB Bluetooth

DREVO Calibur RGB Bluetooth DREVO Calibur RGB Bluetooth Nu kopen op Amazon $ 49, 50

Bluetooth-toetsenborden kunnen last hebben van problemen met de levensduur van de batterij, maar de DREVO Calibur RGB Bluetooth omzeilt dit tegen een budgetvriendelijke prijs. Het heeft een goede levensduur van de batterij en het vermogen om op te laden tijdens gebruik via USB. Dit maakt het perfect voor mensen die op zoek zijn naar een mechanisch Bluetooth 4.0-gamingtoetsenbord.

De kleine vormfactor van de Drevo maakt het ook een geweldige keuze voor mobiele gamers. De 71 toetsen worden uitgebreid met functiemodificatoren waardoor het volledig aanpasbaar is. Beschikbaar met blauwe, rode of bruine Cherry MX-schakelaars, wordt het toetsenbord geleverd met zeven vooraf ingestelde RGB-lichteffecten.

Het beste gaming-toetsenbord voor jou

De meeste van deze toetsenborden zijn gericht op het Windows-besturingssysteem, maar als u een Mac-gamer bent, zijn er enkele specifieke keuzes voor macOS.

Het krijgen van een nieuw toetsenbord voor gaming is een geweldig excuus om je vaardigheden te verbeteren met een van de ultieme typespellen om echt snel te typen 7 Ultieme typespellen als je echt snel wilt typen 7 Ultieme typespellen als je echt snel wilt typen Is jouw langzaam typen je productiviteit naar beneden slepen? Daag jezelf uit met deze uitstekende typen spellen en verbeter je typen. Lees verder !

Ontdek meer over: Computerrandapparatuur, Game Controller, Toetsenbord, .