Hier zijn de beste labelmakers en labelprinters voor het organiseren van uw huis, kantoor, garage, koelkast en meer.

De 7 beste labelmakers om zich te organiseren

Advertentie Labelmakers zijn handige gadgets voor kantoor, huishouden en buiten. Of u nu documenten archiveert, uw garage organiseert of uw voedsel bewaart in een gemeenschappelijke koelkast, er is een labelmaker voor iedereen. Een ding dat u moet streven bij het selecteren van een labelmaker is om een ​​merk en model te kopen waarvoor u de tapecartridges gemakkelijk in een snuifje kunt vervangen. Ni

Advertentie

Labelmakers zijn handige gadgets voor kantoor, huishouden en buiten. Of u nu documenten archiveert, uw garage organiseert of uw voedsel bewaart in een gemeenschappelijke koelkast, er is een labelmaker voor iedereen.

Een ding dat u moet streven bij het selecteren van een labelmaker is om een ​​merk en model te kopen waarvoor u de tapecartridges gemakkelijk in een snuifje kunt vervangen. Niet iedereen wacht graag op online bestellingen voordat ze weer aan het werk gaan.

Hier is een blik op enkele van de beste labelmakers die je nu kunt krijgen.

Beste allround labelmaker: DYMO LabelManager 280

DYMO LabelManager 280 DYMO LabelManager 280 Nu kopen bij Amazon $ 25, 99

Er zijn twee bedrijven die de ruimte voor de labelmaker domineren, en DYMO is er een van. De LabelManager 280 is een product uit het middensegment dat goede functionaliteit biedt tegen een prijs die u niet zal doen huiveren.

Deze draagbare en oplaadbare labelmaker beschikt over een volledig QWERTY-toetsenbord en een verlicht LCD-display. Kies uit zes lettergroottes en zeven tekststijlen, met meer dan 200 symbolen en illustraties om uit te kiezen. Als u meer lettertypestijlen wilt of uw eigen logo's wilt toevoegen, kunt u het apparaat aansluiten op een Mac of pc en direct afdrukken.

De LabelManager 280 is ontworpen voor gebruik met de D1-labels van DYMO en u kunt veel "D1-compatibele" vervangende tapecartridges vinden voor minder dan wat DYMO vraagt. U kunt zowel de standaard binnenband als de hardere buitenklare vinyltape gebruiken.

Beste goedkope labelmaker: Brother P-Touch PTM95

Brother P-Touch PTM95 Brother P-Touch PTM95 Nu kopen bij Amazon $ 18, 49

Brother is het andere bedrijf dat de markt voor labelmakers op orde heeft en de P-Touch PTM95 is een van hun beste budgetopties. Het is een eenvoudige labelmaker met een QWERTY-toetsenbord en een standaard LCD-display van 12 tekens.

U kunt kiezen uit negen stijlen, met 200 symbolen en tien verschillende kaderstijlen voor uw labels. Het is prima voor het labelen van thuiskantoren, naaisets of kabels aan de achterkant van uw tv. Er zijn ook acht verschillende decoratieve patronen inbegrepen, waardoor het de perfecte metgezel is voor 'sluwe' mensen.

Beste labelmaker voor smartphones: Brother P-Touch Cube

Brother P-Touch Cube Brother P-Touch Cube Nu kopen bij Amazon $ 44, 00

Wie heeft een labelmaker op ware grootte nodig als je een smartphone hebt? De Brother P-Touch Cube is een draadloze labelmaker die uw iPhone of Android-smartphone en de app Brother's Design & Print gebruikt. Verbind eenvoudig uw apparaat via Bluetooth, start de app en print weg.

De Cube wordt geleverd met een wisselstroomadapter, zodat u hem altijd kunt aansluiten als een kantoorprinter. Het accepteert ook zes AAA-batterijen voor echt draadloos afdrukken van labels. Het maakt gebruik van Brother's TZe gelamineerde tape (en is niet compatibel met gewone TZ-tape) die bestand is tegen temperatuur, water en vervaging. Dit maakt labels die ideaal zijn voor zowel binnen- als buitengebruik.

De labelmaker bevat meer dan 450 symbolen en meer dan 60 frames voor uw labels. Omdat het afhankelijk is van de bijbehorende smartphone-app, is het mogelijk dat Brother het aantal beschikbare sjablonen, lettertypen en frames kan vergroten door de software bij te werken.

Zware labelmachine: DYMO Rhino 4200

DYMO Rhino 4200 DYMO Rhino 4200 Nu kopen bij Amazon $ 55, 10

De DYMO Rhino 4200 is een labelmaker voor zwaar gebruik voor gebruik op werklocaties. Het bevat meer dan 150 symbolen voor gebruik in verschillende beroepen, waaronder elektrisch, audiovisueel, beveiliging en faciliteitenbeheer. Voer uw label in via het volledige QWERTY-toetsenbord of gebruik de favorietenfunctie om maximaal 25 vaak gebruikte ontwerpen op te roepen.

Er zijn ook sneltoetsen voor specifieke industriële labels, inclusief draad- en kabelwikkelingen, en zowel code 39 als code 128 barcodes. Het maakt gebruik van een thermisch transfer printproces, dus zijn er geen inktcartridges nodig. U moet ook Rhino Industrial Labels gebruiken met deze labelmaker, beschikbaar in breedtes van 1/4 ″ tot 1 ″.

De Rhino 4200 gebruikt zes AAA-batterijen, zodat u reserveonderdelen in de buurt kunt houden. De labelmaker zelf is gebouwd met het oog op duurzaamheid, met geïntegreerde rubberen bumpers om schade door vallen te voorkomen.

Geen batterijen Label Maker: DYMO Xpress Pro

DYMO Xpress Pro DYMO Xpress Pro Nu kopen op Amazon $ 14.11

De DYMO Xpress Pro ziet eruit als iets dat uit de jaren 1950 is gevallen en is een roterende labelmaker die nooit hoeft te worden opgeladen of vervangen. Voor het volledig handmatige ontwerp moet u de tekenselectie voor elke getypte letter draaien. Het is langzaam, maar het werkt altijd.

De labelopties zijn een beetje beperkt, omdat de Xpress Pro 3/8 ″ brede embossing-labeltape gebruikt, die alleen geschikt is voor gebruik binnenshuis en thuis. Als u niet veel labels hebt om af te drukken en u zich liever geen zorgen maakt over opladers en batterijen, is de Xpress Pro misschien een goed idee. Voor de rest van ons is het een beetje een relikwie.

High-End labelmaker: Brother P-Touch D600VP

Brother P-Touch D600VP Brother P-Touch D600VP Nu kopen op Amazon $ 99, 08

Als alleen het beste voldoet, probeer dan de Brother P-Touch D600VP. Het beschikt over een volledig QWERTY-toetsenbord met een kleurenscherm. Met het display kunt u de WYSIWYG-ontwerper gebruiken om een ​​voorbeeld van uw labels te bekijken, precies zoals ze worden afgedrukt. Die labels kunnen 14 lettertypen, 11 letterstijlen, 99 framing-opties en meer dan 600 symbolen gebruiken.

Met een ingebouwde geheugenfunctie kunt u 99 van uw veelgebruikte ontwerp opslaan om snel terug te halen. U kunt de D600VP ook aansluiten op uw Mac- of Windows-computer. Hiermee kunt u de enorme bibliotheek met sjablonen van Brother gebruiken, lettertypen afdrukken die u al op uw computer hebt of persoonlijke accenten toevoegen, zoals bedrijfslogo's.

De labelmaker gebruikt Brother's gelamineerde TZe-banden (en is niet compatibel met TZ-banden). Dit maakt het geschikt voor het produceren van labels die u buitenshuis kunt gebruiken. Je krijgt zelfs een volledige draagtas, compleet met ruimte voor extra banden. Voed de D600VP met de meegeleverde AC-adapter of zes AA-batterijen.

Beste labelprinter: Brother QL-800

Brother QL-800 Brother QL-800 Nu kopen bij Amazon

Gedrukte labels zijn niet helemaal hetzelfde als wat u krijgt van een toegewijde labelmaker. De Brother QL-800 produceert etiketten van hoogwaardig bedrukt papier die geen inkt of toner nodig hebben. Deze zijn perfect voor vele labeltaken voor huishoudens en kantoren.

De QL-800 ondersteunt twee kleuren over het hele label met behulp van Brother's eigen DK-2251 vullingen. Het kan 93 standaard adresetiketten per minuut afdrukken met 300 dpi, dus het is sneller dan de meeste andere labelmakers. Het nadeel is dat je een Mac- of Windows-computer moet gebruiken om je labels af te drukken.

Maar het voordeel is dat je absolute controle hebt over wat er op die etiketten staat. Brother ondersteunt zelfs Word, Excel en Outlook native, zodat u zonder gedoe rechtstreeks vanuit Office-apps kunt afdrukken.

Bespaar geld op andere Office-gadgets

Wat u ook labelt, u moet hier de juiste labelmaker voor de klus vinden. U kunt vaak geld besparen door afwijkende labeltape te gebruiken, maar de originele fabrikanten zullen altijd beweren dat hun tapes de beste zijn. Amazon zit vol met goedkopere opties, dus laten we u de rechter zijn.

Labelmakers kunnen u helpen bij het organiseren van uw computerruimte, maar ze zijn niet alleen. Bekijk deze andere gadgets die je kunnen helpen je bureau opgeruimd te houden 10 Coole accessoires om je bureau te helpen organiseren 10 Coole accessoires om je bureau te helpen organiseren Je leven in een wirwar van kabels en gadgets? Op zoek naar de beste manier om uw bureau te ordenen om dingen netjes te houden? Lees verder .

Ontdek meer over: Back to School, Office Gadgets.