Ooit afgevraagd wat uw geliefde huisdier doet als u er niet bent?  Ontdek het met een van deze geweldige camera's voor huisdieren bij u thuis.

De 7 beste camera's voor huisdieren om het gedrag van uw huisdier te controleren

Advertentie Ondeugende huisdieren veroorzaken allerlei problemen wanneer u niet thuis bent. Sommige van hun overtredingen kunnen zijn: ingraven op tafel eten, dure decoraties omgooien, of kauwen op je nieuwe paar sneakers. Je komt uiteindelijk thuis in een rampzone waar je vraagt ​​wat er gebeurde terwijl je weg was? Of

Advertentie

Ondeugende huisdieren veroorzaken allerlei problemen wanneer u niet thuis bent. Sommige van hun overtredingen kunnen zijn: ingraven op tafel eten, dure decoraties omgooien, of kauwen op je nieuwe paar sneakers. Je komt uiteindelijk thuis in een rampzone waar je vraagt ​​wat er gebeurde terwijl je weg was?

Of u nu wilt controleren of uw huisdier zich gedraagt ​​of als u gewoon wilt inchecken, een huisdiercamera kan geruststellend zijn. Overweeg om een ​​van deze camera's voor huisdieren te kopen om uw harige vriend in de gaten te houden.

1. PetChatz HD-camera

PetChatz HD-camera PetChatz HD-camera Nu kopen op Amazon

Wie zegt dat camera's voor huisdieren alleen bedoeld zijn om te spioneren? Je kunt ze ook gebruiken om met je huisdier te communiceren. Dit maakt de PetChatz HD-camera perfect voor honden met verlatingsangst, of voor een vaak reizende eigenaar van huisdieren. De camera registreert de bewegingen van uw huisdier, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat ze in de problemen komen.

Installeer deze innovatieve camera voor huisdieren in de buurt van de voerbak van uw huisdier en maak verbinding met uw telefoon of desktop om met uw huisdier te chatten terwijl u weg bent. Wanneer u belt, gaat de camera over en vraagt ​​uw huisdier ernaar toe te lopen. Je gezicht verschijnt op het LCD-scherm van de camera en geeft je huisdier een geruststellende herinnering dat je niet zo ver weg bent.

Terwijl u uw huisdier via uw telefoon bekijkt, vergeet dan niet om ze een traktatie te geven! Met de PetChatz-camera kunt u een snack en zelfs een kalmerende geur afgeven. Sommigen zeggen misschien dat dit een beetje overboord gaat voor alleen een camera voor huisdieren, maar het is echt de ultieme manier om op lange afstand met uw huisdier te communiceren.

2. Furbo-hondencamera

Furbo Dog Camera Furbo Dog Camera Nu kopen bij Amazon $ 199, 00

De Furbo Dog Camera heeft net genoeg functies om u te verzekeren van de veiligheid van uw hond. Bekijk een livestream van uw huisdier vanaf uw mobiele apparaat, ongeacht het tijdstip van de dag - Furbo wordt zelfs geleverd met nachtzicht, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw hond slaapt.

Als je merkt dat je hond door de kamer loopt of zich angstig voelt, troost hem dan met een praatje in twee richtingen. Elke keer dat uw hond blaft, ontvangt u een melding. Hiermee kunt u de blaftriggers van uw hond bijhouden. Gebruik Furbo om je hond een traktatie te geven en hem een ​​heerlijke afleiding te geven.

Als je geen tijd hebt om de hele dag beelden van je hond te bekijken, kun je Furbo's Doggie-dagboek gebruiken. Deze functie geeft u een snelle, 60-seconden montage van de activiteit van uw hond gedurende de dag. Zorg ervoor dat je deze video's naar je telefoon downloadt als ze gewoon te schattig zijn om te laten liggen.

3. Pawbo-levenscamera

Pawbo Life Camera Pawbo Life Camera Nu kopen bij Amazon $ 149, 00

Met de Pawbo Life Camera kunt u niet alleen katten- en hondensnoepjes geven, maar u kunt ook op afstand met uw kat spelen. Dit apparaat is uitgerust met een laserpointer, zodat u uw katten achter de laser aan kunt jagen alsof u er echt bent.

Train uw katten en honden om de camera te benaderen wanneer deze overgaat door ze een traktatie te geven wanneer u belt. Binnenkort rennen ze naar de camera om je stem te horen, een spelletje te spelen of een snack te nemen. Je krijgt uiteindelijk geweldige beelden terwijl je je huisdieren onder controle houdt.

Vergeet niet om de Pawbo Life-app te gebruiken om bijzonder leuke video's op sociale media te delen. Als uw vrienden en familie geen genoeg kunnen krijgen van uw huisdieren, kunt u ze ook laten afstemmen op uw huisdierencamera. De Pawbo Life Camera ondersteunt maximaal acht apparaten tegelijk.

4. JEMPET camera voor diervoeder

JEMPET camera voor dierenvoeder JEMPET camera voor dierenvoeder Nu kopen op Amazon

Wanneer u op het werk bent, weet u dat uw huisdier honger heeft tijdens de lunch. Daarom laat je altijd een grote kom brokken weg voordat je vertrekt. Dit verspilt niet alleen voedsel, maar het kan er ook voor zorgen dat uw huisdier te zwaar wordt.

Met de JEMPET voerbak voor huisdieren hoeft u zich geen zorgen te maken over de taille van uw huisdier. Met deze portiegestuurde voedseldispenser schenkt u elke keer de perfecte hoeveelheid voedsel. U kunt zelfs een snelle tweewegchat met uw huisdier hebben, of ervoor kiezen om een ​​snel bericht van 60 seconden op te nemen dat wordt afgespeeld voordat het apparaat voedsel verstrekt.

Maak via uw mobiele apparaat verbinding met de camera van de voerbak en controleer de status van de bijgevoegde voerbak. Als het leeg is, giet je wat meer voedsel met een tik op de knop. Voor extra gemak kunt u zelfs voedertijden plannen om ervoor te zorgen dat uw kat of hond niet de hele dag honger heeft.

5. Felix en Fido Petbot

Felix en Fido Petbot Felix en Fido Petbot Nu kopen op Amazon $ 179, 99

De Felix en Fido Petbot zijn anders dan alle andere camera's voor huisdieren op deze lijst: de camera is geïnstalleerd in een robot die u op afstand kunt bedienen met uw smartphone. Wanneer je op vakantie of op kantoor bent, gebruik je de Petbot-app om door de ogen van de robot te kijken. Rijd de robot naar uw huisdier toe, geef een traktatie of gebruik de ingebouwde laserpointer.

Om dit apparaat nog cooler te maken, kun je de robot ook tot leven laten komen door er door te praten. Als je een schichtig huisdier hebt, is een rollende en pratende huisdiercamera misschien niet het beste idee. Hopelijk komen ze langs na een paar traktaties van de vriendelijke bot.

6. Petzi Treat Cam

Petzi Treat Cam Petzi Treat Cam Nu kopen bij Amazon $ 67, 50

Hoewel de Petzi Treat Cam goedkoper is, heeft hij minder functies. De cam verbindt je nog steeds met je huisdier via een mobiele app, maar laat geen tweerichtingsaudio toe; uw huisdier kan u horen, maar u kunt ze niet horen. Net als sommige van de duurdere camera's voor huisdieren, kun je ook foto's van je huisdieren maken.

Gebruik de app om lekkernijen te starten en uw huisdier te vermaken. De app houdt bij hoeveel traktaties er in de dispenser zitten, zodat u precies weet wanneer het moet worden bijgevuld.

7. Bioxo-huisdiermonitorcamera

Bioxo Pet Monitor Camera Bioxo Pet Monitor Camera Nu kopen op Amazon $ 39, 99

Voor degenen die op zoek zijn naar een minimalistische camera voor huisdieren, bekijk de Bioxo Pet Monitor Camera. Het ontbreekt misschien aan een traktatie-dispenser en een laserpointer, maar het klaart de klus. Het is een eenvoudige camera die u heldere 1080p-video van uw huisdier laat zien en zelfs tweeweg-audio ondersteunt.

De 360-graden kijkhoek van de Bioxo Pet Camera volgt uw huisdier overal waar het komt. Wanneer de camera beweging detecteert, ontvangt u een waarschuwing rechtstreeks naar uw telefoon. Omdat de camera wordt geleverd met een infrarood-LED, kunt u uw huisdier zelfs in het donker bekijken. Deel het plezier en laat zes andere vrienden of familieleden tegelijkertijd de livestream van uw huisdier bekijken.

Laat uw huisdier niet eenzaam worden

Huisdieren worden eenzaam als er niemand in de buurt is om hen aandacht te geven. Sommigen worden zelfs angstig, waardoor ze blaffen of op voorwerpen kauwen. Het is een troost voor jou en je huisdier wanneer je kunt inchecken en misschien zelfs een traktatie kunt geven. Uw huisdier zal het gevoel hebben dat u thuis bent bij hen, en u hoeft zich geen zorgen te maken over nerveus gedrag.

Als u ooit merkt dat u zich zorgen maakt of uw huisdier zou ontsnappen of wegliep, bent u misschien geïnteresseerd in de beste GPS-trackers voor honden en katten De beste GPS-tracker voor honden en katten De beste GPS-tracker voor honden en katten Op zoek naar de beste GPS-tracker voor honden of katten? Met deze apparaten kunt u uw huisdieren vinden als ze ontsnappen, wat zorgt voor gemoedsrust. Lees meer ook.

Ontdek meer over: Huisdieren, slimme camera's, Smart Home.