De beste alles-in-één printer voor kleine bedrijven is moeilijk te vinden.  Hier zijn op dit moment de beste printers voor kleine bedrijven.

De 7 beste printers voor kleine bedrijven in 2019

Het is een feit van het moderne leven. Hoewel digitale apparaten een grotere rol blijven spelen in het dagelijkse werk, zijn er soms onmisbare printers, vooral voor een klein bedrijf. En hoewel er een groot aantal verschillende printers voor thuisgebruik zijn, zijn ze vaak duur als het gaat om bedrijfskosten zoals de kosten per afgedrukte pagina

Het is een feit van het moderne leven. Hoewel digitale apparaten een grotere rol blijven spelen in het dagelijkse werk, zijn er soms onmisbare printers, vooral voor een klein bedrijf.

En hoewel er een groot aantal verschillende printers voor thuisgebruik zijn, zijn ze vaak duur als het gaat om bedrijfskosten zoals de kosten per afgedrukte pagina. Gelukkig zijn er een aantal opties, meestal laserprinters, speciaal ontworpen voor kleine bedrijven.

We belichten zeven kanshebbers voor de beste alles-in-één printer voor kleine bedrijven die niet failliet gaan en jarenlang gebruik bieden.

1. Brother HL-L6200

Brother HL-L6200 Brother HL-L6200 Nu kopen bij Amazon $ 180, 64

Een van de beste printeropties voor kleine kantoren is de Brother HL-L6200. De laseroptie kan tot 48 pagina's per minuut afdrukken met automatisch dubbelzijdig afdrukken. U hoeft zich geen zorgen te maken over frequente papierwisselingen, omdat de hoofdlade maximaal 520 vellen kan bevatten, terwijl een multifunctionele lade ook nog eens 50 pagina's kan bevatten. Voor nog meer capaciteit kunt u een optionele lade met 520 of 260 vellen toevoegen.

Samen met een Gigabit Ethernet-verbinding kan een kantoor via Wi-Fi verbinding maken met de printer. Gebruikers van mobiele apparaten kunnen profiteren van de printer met behulp van populaire protocollen zoals AirPrint van Apple en Google Cloud Print.

De printer werkt ook met Amazon's optionele Dash Replenishment Service die automatisch toner bestelt wanneer de voorraad opraakt.

2. Epson WorkForce ET-4750

Epson WorkForce ET-4750 Epson WorkForce ET-4750 Nu kopen bij Amazon $ 414, 99

Als het aankomt op het selecteren van een kantoorprinter, denkt u misschien niet dat een inkjetoptie voldoende is. Maar de Epson WorkForce ET-4750 is anders. In plaats van te vertrouwen op dure cartridges, gebruikt de printer grote inkttanks. Epson bevat voldoende inkt om meer dan 11.000 pagina's in kleur of 14.000 pagina's zwart af te drukken. En wanneer het tijd is om inkt toe te voegen, kunt u deze vinden in goedkope flessen van Epson. Dat zou absoluut moeten helpen om de kosten per pagina laag te houden.

Naast afdrukken is deze alles-in-één optie ook een scanner en fax. De printer beschikt over een papierruil van 250 vel en een automatische documentinvoer voor 30 vel.

Er zijn verschillende manieren om verbinding te maken met de printer, waaronder Ethernet, Wi-Fi en AirPrint. U kunt ook communiceren met de printer via het ingebouwde 2, 4-inch touchscreen.

3. HP LaserJet Pro M426fdw

HP LaserJet Pro M426fdw HP LaserJet Pro M426fdw Nu kopen op Amazon $ 448, 90

Een monochrome laserprinter, de HP LaserJet Pro M426fdw kan tot 40 pagina's per minuut produceren. De eerste pagina van een taak kan in minder dan zes seconden worden voltooid. De all-in-one is ook een kopieerapparaat, scanner en faxapparaat. Elk document dat u scant, kan rechtstreeks via de printer en het 3-inch kleuren-touchscreen worden verzonden naar e-mail, een netwerkmap, een USB-stick en de cloud. Het is ook mogelijk om beide zijden van een document in één keer te scannen.

Er zijn twee laden voor respectievelijk 250 vel en 100 vel. Er is ook een automatische documentinvoer voor 50 vel. De printer ondersteunt de Amazon Dash Replenishment Service en kan automatisch een document op beide zijden van het papier afdrukken. Office-gebruikers kunnen profiteren van zowel een bekabelde of draadloze verbinding met de printer.

4. Canon imageCLASS MF267dw

Canon imageCLASS MF267dw Canon imageCLASS MF267dw Nu kopen bij Amazon $ 167.17

De Canon imageCLASS MF267dw is een compacte en goedkope monochrome laserprinter en biedt tot 30 pagina's per minuut. De all-in-one is ook een scanner, kopieerapparaat en fax. U kunt een- en tweezijdige documenten snel scannen en converteren naar een aantal bestandsindelingen, waaronder een doorzoekbare PDF.

De papierlade kan maximaal 250 vellen bevatten. De printer biedt ook automatisch dubbelzijdig afdrukken. Samen met een Ethernet-verbinding kunt u via Wi-Fi of Wi-Fi Direct verbinding maken met de printer. Het is ook compatibel met rechtstreeks afdrukken vanaf mobiele apparaten. Er is zelfs een LCD-scherm om instellingen aan te passen en de printer zonder computer te gebruiken.

5. Brother HL-L3210CW

Brother HL-L3210CW Brother HL-L3210CW Nu kopen op Amazon $ 179, 09

Als u op zoek bent naar de betrouwbaarheid en lage totale kosten van een laserprinter, maar ook af en toe in kleur moet afdrukken, neem dan een kijkje in de Brother HL-L3210CW. De printer kan tot 19 pagina's afdrukken per minuut, zowel in zwart-wit als in kleur, en kan in één keer op beide zijden van een pagina afdrukken.

Een meegeleverde lade kan maximaal 250 vellen papier bevatten, terwijl een sleuf voor handmatige invoer kan worden gebruikt voor andere soorten materiaal, zoals kaarten en enveloppen. Meerdere gebruikers kunnen via Wi-Fi of een enkele computer via USB verbinding maken met de printer. Gebruikers van smartphones en tablets kunnen ook items verzenden naar de printer met Amazon Dash Replishment Service.

6. Xerox Phaser 6510 / DNI

Xerox Phaser 6510 / DNI Xerox Phaser 6510 / DNI Nu kopen op Amazon $ 207, 68

Een andere kleurenlaserprinter voor bedrijven, de Xerox Phaser 6510 / DNI biedt een uitvoer van maximaal 30 pagina's per minuut. Xerox biedt een standaard en automatisch dubbelzijdig afdrukken en heeft een papierlade voor 250 vel. Voor een groter kantoor kunt u ook een optionele lade voor 550 vel aan de mix toevoegen. Er is ook een handinvoer voor 50 vel beschikbaar voor etiketten en andere soorten materiaal.

De printer kan verbinding maken via een Gigabit Ethernet-ingang, USB 3.0-kabel of Wi-Fi. Mobiel afdrukken wordt ook ondersteund.

7. Samsung Xpress M2885FW

Samsung Xpress M2885FW Samsung Xpress M2885FW Nu kopen op Amazon

De Samsung Xpress M2885FW biedt gebruikers van Android-apparaten een handige en unieke manier om vanaf hun mobiele apparaat te printen, scannen, kopiëren of faxen. Tik met uw smartphone op de NFC-sticker en de taak begint. Het biedt ook verbinding via Ethernet, Wi-Fi en vanaf andere mobiele apparaten.

De monochrome optie kan tot 29 pagina's per minuut uitvoeren, samen met automatisch dubbelzijdig afdrukken. De papierlade is geschikt voor maximaal 250 vellen. Met een speciale Eco-knop kunt u tot 20 procent toner besparen. U kunt ook met dit model profiteren van de Amazon Dash Replenishment Service.

De beste alles-in-één printer voor kleine bedrijven

Met onze keuzes voor de beste printer voor kleine bedrijven, kunt u productief blijven terwijl de totale kosten laag blijven. Dat is absoluut een winnende combinatie.

Hoewel een printer een voor de hand liggend hulpmiddel is om werk gedaan te krijgen, is er een belangrijk item dat u misschien over het hoofd ziet - een comfortabele bureaustoel. Neem een ​​kijkje bij enkele van de beste bureaustoelen voor een betere houding en om rugpijn te voorkomen De 5 beste bureaustoelen voor rugpijn en een betere houding De 5 beste bureaustoelen voor rugpijn en een betere houding Goede bureaustoelen zijn een kantoorwerker beste vriendin. De beste bureaustoelen op de markt zijn slechts een muisklik verwijderd en sommige zijn goedkoper dan u wellicht had geraden. Lees verder .

Ontdek meer over: Computerrandapparatuur, Afdrukken.