Laptops zijn cruciaal wanneer u overal moet werken.  Dit zijn de lichtste laptops die u niet zullen belasten.

De 7 lichtste laptops in 2019

Advertentie In onze steeds mobieler wordende wereld moeten we vaak overal werken, of dat nu op kantoor is, in een koffieshop of zelfs tijdens een vlucht. U hebt een laptop nodig die licht genoeg is om u niet te belasten. Alleen al op basis van gewicht kan het gemakkelijk zijn om de lichtste laptop te vinden

Advertentie

In onze steeds mobieler wordende wereld moeten we vaak overal werken, of dat nu op kantoor is, in een koffieshop of zelfs tijdens een vlucht. U hebt een laptop nodig die licht genoeg is om u niet te belasten.

Alleen al op basis van gewicht kan het gemakkelijk zijn om de lichtste laptop te vinden. Niet alle laptops zijn echter hetzelfde. Om concessies te doen aan het gewicht, offeren fabrikanten vaak functies op. De beste lichte laptop voor u is degene die het meest aan uw behoeften voldoet.

Dit zijn de beste opties die u hebt als u de lichtste laptop nodig hebt.

1. Huawei MateBook X Pro

Huawei MateBook X Pro Huawei MateBook X Pro Nu kopen bij Amazon $ 1, 639, 97

Hoewel veel lichtgewicht laptops zwaar compromissen sluiten, is dat niet het geval met de Huawei MateBook X Pro. De laptop wordt geleverd in een premium metalen chassis dat slechts 14, 6 mm dik is en slechts 2, 8 pond weegt. Hoewel dat niet echt de lichtste laptop is die er is, maakt de MateBook X Pro het meer dan goed met functies.

Een van de opvallende kenmerken is het 13, 9-inch touchscreen. Het scherm met een resolutie van 3000 × 2000 is spectaculair scherp. Bovendien kan het een helderheid van 450 nits bereiken - veel hoger dan de concurrentie. De privacybewuste gebruiker zal blij zijn met de plaatsing van de webcam van de MateBook X Pro. De camera is verborgen onder een pop-upknop op het toetsenbord.

De MateBook X Pro wordt geleverd met een Intel i7 CPU, een 512 GB SSD en de NVIDIA GeForce MX150 GPU. Huawei heeft één USB-A-poort, een USB-C-poort en een Thunderbolt 3-ingang meegeleverd naast een hoofdtelefoonaansluiting. De laptop wordt geleverd met Windows 10 Signature Edition, die geen bloatware bevat. Om alles compleet te maken, bevat de Matebook X Pro een vingerafdruksensor, glazen trackpad en een batterijduur van 13 uur.

2. Dell XPS 13

Dell XPS 13 Dell XPS 13 Nu kopen bij Amazon $ 878, 88

Dell heeft een staat van dienst in het maken van draagbare ultrabooks van hoge kwaliteit. De Dell XPS 13 is een van hun meest volledig gerealiseerde iteraties tot nu toe. De XPS 13 weegt slechts 2, 67 pond en wordt geleverd met een 13, 3-inch Full HD-scherm.

Het wordt aangedreven door een Intel Core i5 CPU, 8 GB DDR3 RAM en een 128 GB SSD. Bovendien heeft de XPS 13 een laag koolstofvezel rond het trackpad, waardoor een comfortabel oppervlak ontstaat waarop je handpalmen kunnen rusten.

Naast de indrukwekkende internals heeft Dell ook enkele andere functies gebundeld. Er is bijvoorbeeld een reeks LED-lampjes aan de linkerkant van de laptop die resterende batterijniveaus aangeven. U kunt de webcam ook gebruiken voor gezichtsontgrendeling of, voor extra beveiliging, de meegeleverde vingerafdruklezer gebruiken.

3. Apple MacBook Air

Apple MacBook Air Apple MacBook Air Nu kopen bij Amazon $ 1.139, 99

Hoewel de concurrentie sinds de introductie is ingehaald, is Apple's MacBook Air nog steeds een van de beste laptops die je in dit segment kunt kopen. Het wordt geleverd met een premium, aluminium schaal die is gemaakt van gerecyclede materialen en weegt slechts 2, 75 pond. Er is een 13, 3-inch Retina-display (2560 x 1600 resolutie) met een beeldverhouding van 16:10.

Het draait op Intel's i5-processor, heeft 8 GB geheugen en een 128 GB SSD. Er wordt gezegd dat het tot tien uur meegaat op een enkele lading. De MacBook Air heeft ook een vingerafdruksensor en twee USB-C-poorten. Bovendien is het grote trackpad krachtgevoelig en beschikt de laptop over het derde generatie Butterfly-toetsenbord van het bedrijf.

4. HP Spectre x360 13t

HP Spectre x360 HP Spectre x360 Nu kopen bij Amazon $ 1, 449, 95

HP's vlaggenschip ultrabook, de Spectre x360 13t, is voor degenen die veelzijdigheid het meest waarderen. Met een gewicht van 2, 8 lbs heeft de Spectre x360 13t een hybride ontwerp waarmee u direct kunt schakelen tussen een traditionele laptop en een tablet.

Het 1080p touchscreen domineert de voorkant en de 8e generatie i7-processor van Intel zorgt ervoor dat de machine nooit achterblijft. Bovendien biedt HP een gratis stylus en beweert dat de Spectre x360 een hele dag kan meegaan op een enkele lading.

5. Microsoft Surface Laptop 2

Microsoft Surface Laptop 2 Microsoft Surface Laptop 2 Nu kopen bij Amazon $ 775, 00

Het MacBook-alternatief van Microsoft, de Surface Laptop 2, is ook een van de lichtste die weegt met 2, 76 pond. Microsoft heeft van deze laptop een premium-apparaat gemaakt; een van de eerste dingen die u opvalt, is dat het toetsenbordoppervlak met stof is bekleed voor comfort.

Het apparaat heeft een 13, 5-inch touchscreen, met een resolutie van 2256 × 1504. De Surface Laptop 2 kan ook worden ontgrendeld met je gezicht, dankzij de aanwezigheid van Windows Hello. Het haalt zijn kracht uit Intel's 8e generatie i5 CPU, 8 GB RAM en 128 GB SSD-opslag. De batterij gaat tot 14, 5 uur mee.

Het enige aspect waar de Surface Laptop 2 tekortschiet, is de poortselectie. Er zijn slechts vier ingangen; USB 3.0, 3, 5 mm hoofdtelefoonaansluiting, Mini DisplayPort en een eigen oplaadpoort.

6. Asus ZenBook S

Asus ZenBook S Asus ZenBook S Nu kopen bij Amazon $ 799, 99

Als een lichtgewicht chassis het belangrijkst voor u is, hoeft u niet verder te zoeken dan de ZenBook S. van Asus. Met slechts 2, 2 pond is dit de lichtste van alle laptops in deze lijst. Desondanks heeft het een 13, 3-inch Full HD-scherm met een indrukwekkende scherm-bodyverhouding van 85 procent.

De ZenBook S werkt met een Intel Core i7-processor, 8 GB of DDR3 RAM en een 256 GB SSD. Ondanks dat het een lichte en dunne laptop is, zijn er twee USB-C-poorten en een hoofdtelefoonaansluiting van 3, 5 mm. Bovendien verhoogt het scharnier van de laptop het toetsenbord een paar graden naar een comfortabelere typepositie.

7. LG Gram

LG Gram 13 LG Gram 13 Nu kopen bij Amazon $ 1, 249, 99

De LG Gram is een laptop die is ontworpen met het oog op gewicht. Het komt op slechts 2, 1 pond, en is een van de lichtste laptops op de markt.

Ondanks de niet aflatende focus op het minimaliseren van het gewicht, heeft LG een 72 Wh batterij meegeleverd. Dit geeft tot 21 uur batterijduur. Beoordelingen voor de LG Gram suggereren zelfs dat je met redelijk gebruik ongeveer 15 uur zou moeten kunnen bereiken.

Hoewel deze laptop misschien niet de best presterende op de lijst is, is het zeker de lichtste. Het bereikt dat zonder ook maar al te ver in te leveren op specificaties, waardoor het een geweldige allround lichte laptop is.

De lichtste laptop die er is

Uit deze lichtgewicht notebooks is het duidelijk dat u niet langer hoeft te kiezen tussen prestaties en draagbaarheid. Gezien hun prestaties en functies zijn veel van de lichtste laptops redelijk betaalbaar. U hoeft de bank dus niet te breken om ze te kopen.

Er zijn echter andere factoren die uw mobiele productiviteit kunnen belemmeren, zoals een lawaaierige ruimte of een trage wifi-verbinding. Om te beschermen tegen deze dagelijkse ergernissen, wilt u misschien deze essentiële productiviteitsgadgets voor externe werknemers bekijken 7 Essentiële productiviteitsgadgets voor externe werknemers 7 Essentiële productiviteitsgadgets voor externe werknemers Werken op afstand hoeft geen uitdaging te zijn. Deze essentiële accessoires helpen uw productiviteit onderweg te verbeteren. Lees verder .

Ontdek meer over: Back to School, Laptop, Windows.