Reizen is stressvol genoeg zonder de angst om je bagage te verliezen.  Verlies nooit meer tassen met deze slimme bagagedragers.

8 essentiële slimme bagage-trackers voor uw volgende reis

Advertentie Je hebt enkele minuten op de bagageband van de luchthaven gewacht en je ziet je bagage nog steeds niet. Naarmate er meer tijd verstrijkt, halen andere passagiers hun bagage op en vertrekken. Al snel ben je de enige rest, en de realiteit dat je tas verloren is, begint te spelen. Het is het beste om dit nachtmerriescenario helemaal te vermijden

Advertentie

Je hebt enkele minuten op de bagageband van de luchthaven gewacht en je ziet je bagage nog steeds niet. Naarmate er meer tijd verstrijkt, halen andere passagiers hun bagage op en vertrekken. Al snel ben je de enige rest, en de realiteit dat je tas verloren is, begint te spelen.

Het is het beste om dit nachtmerriescenario helemaal te vermijden. Met deze bagage-trackers hebt u op zijn minst een idee waar uw bagage is verloren en kunt u de juiste stappen ondernemen om uw ontbrekende tassen terug te halen.

1. Spytec draagbare tracker

Spytec Portable Tracker Spytec Portable Tracker Nu kopen bij Amazon $ 49, 95

Plaats de Spytec Portable Tracker in uw koffer voordat u op reis gaat en u hebt altijd toegang tot de locatie van uw bagage. Je moet $ 24, 95 per maand betalen voor de trackingdiensten, maar je kunt annuleren zodra je reis eindigt. Het heeft een batterijduur van twee weken, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u uw bagage uit het oog verliest.

Bekijk de locatie van uw tas op Google Maps. Met updates om de vijf seconden, kunt u constant op de hoogte blijven voor het geval uw tas nooit zijn weg vindt naar de carrousel.

2. Vozni Smart Bluetooth-tracker

Vozni Smart Bluetooth Tracker Vozni Smart Bluetooth Tracker Nu kopen bij Amazon $ 22, 99

U kunt de Vozni Smart Bluetooth Tracker aan uw koffer bevestigen of eenvoudig in uw tas steken - dankzij het ontwerp in sleutelhangerstijl is het gebruik in beide richtingen haalbaar. De tracker maakt via Bluetooth verbinding met uw telefoon en stelt u in staat uw bagage te volgen vanaf uw smartphone.

De Vozni Tracker werkt ook andersom. Als u uw telefoon verliest, maar niet uw tracker, kunt u uw telefoon laten klinken door op de alarmknop op de tracker te drukken.

3. Tag voor ReturnMe-bagage-ID

ReturnMe Bagage ID Tag ReturnMe Bagage ID Tag Nu kopen op Amazon

De ReturnMe Luggage ID Tag zorgt voor een snel herstel van uw verloren tas. Dit metalen plaatje wordt geleverd met een staal-gevlochten koord, dus verwacht niet dat het breekt na slechts een paar keer gebruik. Het komt ook met uw eigen unieke ID-nummer. Op die manier hoeft u geen onthullende informatie op uw bagagelabels te plaatsen.

Als iemand je tas vindt, neemt hij contact op met een ReturnMe-agent en geeft hij je ID-nummer. ReturnMe bezorgt uw tas vervolgens vanaf de locatie. Je hebt ook de mogelijkheid om 's nachts verzending en een bagageherstelspecialist toe te voegen tegen een extra vergoeding, maar de andere services zijn gratis.

4. Dynotag-ID voor slimme bagage-ID

Dynotag Smart Luggage ID Tag Dynotag Smart Luggage ID Tag Nu kopen op Amazon $ 17, 95

De Dynotag Smart Luggage ID Tag is een andere geweldige optie als u op een batterijloze manier uw bagage in de gaten wilt houden. Dit stalen, weerbestendige label kan in elke staat meegaan. Elke tag bevat een QR-code die uniek is voor u.

Activeer eenvoudig uw tag op de website van Dynotag, maak een account aan en voeg uw informatie toe. Wanneer iemand je tas vindt, kunnen ze de QR-code van de tag scannen met hun telefoon. Zodra een persoon de code scant, ontvang je een melding dat iemand je tas heeft gevonden. De QR-code stuurt de vinder door naar een privé-webpagina met alle informatie die nodig is om uw bagage in te leveren.

5. GEGO Bagage-tracker

GEGO Bagage Tracker GEGO Bagage Tracker Nu kopen bij Amazon $ 99, 95

Plaats de GEGO Luggage Tracker in uw koffer voor uw grote reis, en u kunt gerust zijn wanneer u uw bagage op de luchthaven controleert. Met deze tracker kunt u uw bagage constant in de gaten houden. Je moet $ 6, 33 per maand betalen voor de 3G-volgservices, maar het is handig als je je waardevolle spullen uiteindelijk verliest.

Nadat u de tracker in uw koffer hebt geplaatst, downloadt u de GEGO-app en krijgt u toegang tot de locatie van uw tassen op een kaart. Kies ervoor om een ​​veilige zone in te stellen, die u waarschuwt als uw bagage uit een bepaald gebied komt. Het laat je ook weten wanneer je dichtbij je tas komt.

6. Tile Pro

Tile Pro Tile Pro Nu kopen bij Amazon $ 50, 69

U zult merken dat de Tile Pro op dezelfde manier werkt als de Vozni Smart Tracker. Bevestig de Tile Pro aan uw koffer en download de app. Als u uw koffer niet kunt vinden maar weet dat deze in de buurt is, drukt u op de alarmknop op de app om uw tegel te laten rinkelen. Houd er rekening mee dat het bellen alleen werkt als uw tas zich binnen 300 meter bevindt. Omgekeerd kunt u ook op de knop op uw tegel drukken om uw telefoon te vinden.

In het geval dat uw koffer verloren is gegaan tijdens het transport, heeft u nog steeds een kans om hem te vinden. De grote community van Tile-gebruikers kan hun eigen apps gebruiken om je verloren bagage te vinden als ze toevallig in de buurt zijn.

7. Trak-4 GPS-tracker

Trak-4 GPS Tracker Trak-4 GPS Tracker Nu kopen bij Amazon $ 48, 80

U hoeft zich geen zorgen te maken dat de Trak-4 GPS Tracker snel leeg raakt, want hij duurt maar liefst 18 maanden na één keer opladen. U kunt de Trak-4 Tracker in uw bagage plaatsen en realtime locatie-updates ontvangen die naar uw telefoon worden verzonden. Deze 3G-trackingfunctie is beschikbaar vanaf $ 5, 99 per maand.

De service van Trak-4 werkt alleen in de Verenigde Staten, dus het is niet ideaal als u naar het buitenland gaat. Net als de GEGO Tracker kunt u ook een specifieke veilige zone instellen op de bijbehorende app. Hiermee ontvangt u waarschuwingen als uw bagage uit een vooraf gedefinieerde zone wordt vervoerd.

8. Amcrest GPS Tracker

Amcrest GPS Tracker Amcrest GPS Tracker Nu kopen bij Amazon $ 44, 98

U kunt de Amcrest GPS Tracker overal gebruiken dat 2G ondersteunt. De prijs van de abonnementsservices van de Amcrest GPS Tracker hangt echter af van hoe vaak u de locatie van uw bagage wilt bijwerken. Zodra u zich aanmeldt voor een plan, kunt u de realtime locatie van uw bagage volgen vanaf uw smartphone, Mac of pc.

Het komt ook met een aantal extra functies op de app en website waarmee u aangepaste trackingrapporten kunt bekijken. Je kunt ook geo-fencing gebruiken om meldingen te ontvangen wanneer je tas een bepaald gebied verlaat of binnenkomt. Deze mini-tracker past precies in je koffer en weegt je tas niet zwaar tijdens je volgende reis.

Verlies nooit meer uw bagage

Er is niets erger dan het verliezen van uw bagage, vooral als deze dure elektronica en waardevolle persoonlijke spullen bevat. Gebruik geen slimme bagagelabel of een GPS-tracker in plaats van je zorgen te maken dat je je tas kwijtraakt. Dit geeft je een gevoel van veiligheid de volgende keer dat je reist.

Nu dat je je bagage hebt beveiligd, hoe zit het met je voertuig? Volg autodieven met deze GPS-trackers voor uw auto Wat is de beste GPS-tracker voor uw auto? Wat is de beste GPS-tracker voor uw auto? Met een GPS-tracker voor uw auto kunt u deze overal bijhouden. Hier zijn de beste auto GPS-tracker-eenheden voor verschillende toepassingen. Lees verder .

Ontdek meer over: Smart Home, Travel.