Hier zijn de beste arcade-sticks die beschikbaar zijn, omdat online zoeken naar een arcade-stick een ontmoedigend proces kan zijn.

De 9 beste arcade-sticks voor PS4, Xbox One en pc-gamers

Advertentie Als je je vechtspellen neemt of ze serieus verslaat, heb je waarschijnlijk gemerkt dat het gebruik van je controller beperkend kan aanvoelen. Ze zijn geweldig voor de meeste soorten games, maar de D-pad op een standaardcontroller biedt gewoon niet de precisie van een arcade-stick. Je hebt misschien zelfs online gezocht naar arcade-sticks, ook bekend als vechtsticks

Advertentie

Als je je vechtspellen neemt of ze serieus verslaat, heb je waarschijnlijk gemerkt dat het gebruik van je controller beperkend kan aanvoelen. Ze zijn geweldig voor de meeste soorten games, maar de D-pad op een standaardcontroller biedt gewoon niet de precisie van een arcade-stick.

Je hebt misschien zelfs online gezocht naar arcade-sticks, ook bekend als vechtsticks. Dat kan een ontmoedigend proces zijn, omdat er zoveel keuzes zijn. We hebben een paar selecties samengesteld om je te helpen deze te beperken en de beste arcade-stick voor je te vinden.

Algehele beste PS4 Arcade Stick:
Hori Real Arcade Pro Kai

Hori Real Arcade Pro Kai Hori Real Arcade Pro Kai Nu kopen bij Amazon $ 140, 00

Als je er niet over wilt nadenken en gewoon degene wilt weten die je moet kopen, is dit het. De Hori Real Arcade Pro Kai is officieel gelicentieerd door Sony en heeft alles wat je nodig hebt om je game in Tekken 7 te starten. Zelfs de verpakking laat het eruit zien als een first-party Sony-product.

Dit is niet de duurste arcade-stick, maar Hori heeft niet goedkoop gemaakt, met zijn eigen Hayabusa-stickniveau en knoppen. In tegenstelling tot sommige andere arcade-sticks, krijg je het PS4-aanraakscherm en de knoppen meegeleverd, zodat je gemakkelijk door de PS4-interface kunt navigeren zonder je controller te bereiken.

Beste PS4 Arcade Stick voor Modding:
Razer Panthera Evo

Razer Panthera Evo Razer Panthera Evo Nu kopen bij Amazon $ 199, 99

Razer benadrukt hoe gemakkelijk zijn Panthera Evo-vechtstok is, maar je hoeft hem misschien niet eens aan te passen. Het wordt standaard geleverd met een Sanwa acht-weg joystick en Sanwa-knoppen. Aangezien veel spelers hun sticks upgraden om Sanwa-onderdelen te gebruiken, bespaart dit je meteen tijd.

Als u de vierkante restrictorpoort wilt ruilen voor een achthoekige poort, krijgt u eenvoudig toegang met één aanraking tot de interne onderdelen. Je hebt ook voldoende opbergruimte, met ruimte om de 9, 8-voet afneembare kabel te houden en zelfs een reserve bat-top voor de joystick van de Panthera Evo.

Best betaalbare PS4 Arcade Stick:
Qanba Drone

Qanba Drone Qanba Drone Nu kopen op Amazon $ 75, 27

De Qanba Drone kost je misschien minder dan de andere twee PS4-opties op deze lijst, maar de build is allesbehalve goedkoop. Dit is een officieel gelicentieerd Sony-product, zoals de Hori Real Arcade Pro Kai, en het heeft dezelfde honingraatstructuur die wordt gebruikt door de Razer Panthera Evo.

Als je niet zeker weet of een vechtstok geschikt is voor jou, is dit een geweldige manier om het water te testen. Het is niet alleen betaalbaar, maar het heeft ook een kleinere voetafdruk dan de meeste sticks. Als je niet wilt dat een omvangrijke arcade-stick kostbare ruimte in beslag neemt, is de Drone een mooi compromis.

Algeheel beste Xbox One Arcade Stick:
Victrix Xbox One Pro FS

Victrix Xbox One Pro FS Victrix Xbox One Pro FS Nu kopen bij Amazon $ 349, 99

Hoewel veel vechtsticks op deze lijst op verschillende platforms werken, werd de Victrix Xbox One Pro FS vanaf de grond opgebouwd voor de console van Microsoft. Als je het type bent dat geïrriteerd raakt door naar Sony-stijl knoppictogrammen op je stick te kijken tijdens het gamen op de Xbox One, hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Deze stick wordt geleverd in een volledig metalen behuizing, wat betekent dat hij bestand is tegen alles wat je erop gooit. Dankzij de metalen constructie hoef je je geen zorgen te maken dat het te gemakkelijk beweegt. Het maakt overal gebruik van Sanwa-onderdelen, dus hoewel je het kunt openen en onderdelen kunt verwisselen, heb je dat zeker niet.

Alternatieve beste Xbox One Arcade Stick:
HORI Real Arcade Pro.V Kai

HORI Real Arcade Pro.V Kai HORI Real Arcade Pro.V Kai Nu kopen op Amazon $ 147, 97

De HORI Real Arcade Pro.V Kai komt je misschien bekend voor. Het zou moeten omdat dit dezelfde stick is die hierboven voor PS4 is vermeld. Het verschil is dat deze is gebouwd voor de Xbox One. Dit betekent dat het pictogrammen in Xbox-stijl gebruikt en perfect werkt met uw Xbox One- en Xbox 360-games. Dit is officieel gelicentieerd door Microsoft en de verpakking lijkt op een Microsoft-product van de eerste partij.

De pluspunten zijn dezelfde als hierboven vermeld. U kunt Hori's populaire Hayabusa-joystick en -knoppen gebruiken, evenals voldoende ruimte voor kabelopslag. Dat maakt deze stick gemakkelijk draagbaar, wat handig is als je van plan bent om hem naar een toernooi te brengen.

Best betaalbare Xbox One Arcade Stick:
Mayflash F300 Elite

Mayflash F300 Elite Mayflash F300 Elite Nu kopen op Amazon $ 88, 55

De Mayflash F300-stick is een geweldige vechtstok voor beginners, maar de F300 Elite is een goede keuze als je een beter startpunt wilt. In de meeste opzichten is dit precies hetzelfde als de standaard Mayflash F300. Het belangrijkste verschil is dat dit uit de doos met Sanwa-onderdelen komt.

Die delen zijn een grote upgrade en zeker de moeite waard. Dat gezegd hebbende, als je besluit dat je ze niet leuk vindt, is de Mayflash F300 Elite gemakkelijk aan te passen. Als je goede onderdelen uit de doos wilt, maar je opties open wilt houden voor modding, is dit het beste van twee werelden.

Over het algemeen beste PC Arcade Stick:
DRAGON SLAY Universele Arcade Fight Stick

DRAGON SLAY Universal Arcade Fight Stick DRAGON SLAY Universal Arcade Fight Stick Nu kopen op Amazon $ 179, 99

De DRAGON SLAY Universal Arcade Fight Stick is een lust voor het oog. Het kunstwerk is niet alleen verbluffend, maar de functieset is ook indrukwekkend. Als je een vechtstok voor pc-gaming wilt, maar ook de flexibiliteit wilt om hem met elke console naar keuze te gebruiken, is dit een goede keuze.

Uit de doos krijg je een Sanwa Denshi-joystick en Sanwa-knoppen. U krijgt ook een afneembare 9.8-voet kabel met een eigen opbergvak voor eenvoudige draagbaarheid. Houd je niet van het kunstwerk? Geen probleem. Je kunt het niet alleen zelf inruilen, maar DragonSlay heeft zelfs een inbussleutel meegeleverd om het ook gemakkelijk te maken.

Beste PC Arcade Stick voor Modding:
Mayflash F500

Mayflash F500 Mayflash F500 Nu kopen bij Amazon $ 82, 74

De meeste keuzes in deze lijst zijn op een of andere manier eenvoudig te wijzigen. Dat gezegd hebbende, wil je misschien geen dure vechtstok met veel functies kopen om als moddingplatform te gebruiken. De Mayflash F500 is hier perfect voor.

U krijgt eenvoudig toegang tot de internals; het enige wat u hoeft te doen is een paar schroeven verwijderen. Je kunt het kunstwerk ook vervangen door wat je maar wilt. Mayflash heeft zelfs een sjabloon op haar website om het printen van nieuwe kunst een fluitje van een cent te maken. Dit wordt niet met de beste hardware geleverd, maar het is een geweldige plek om aan je ultieme gepersonaliseerde arcade-stick te beginnen.

Best Betaalbare PC Arcade Stick:
Mayflash F101

Mayflash F101 Mayflash F101 Nu kopen bij Amazon $ 42, 99

Als je nieuw bent in de wereld van arcade-sticks, is het logisch dat je in eerste instantie misschien geen geld wilt uitgeven. Dat maakt de Mayflash F101 een goede keuze. Het is genoeg om het water te testen, en als je ontdekt dat je het niet leuk vindt om een ​​arcade-stick te gebruiken, heb je de bank niet gebroken om erachter te komen.

Je zult hier geen Sanwa-onderdelen vinden, maar als je de stick leuk vindt, kun je deze later altijd upgraden. De F101 is ook compatibel met de Nintendo Switch en PS3, dus je bent niet beperkt tot alleen het gebruik met je pc.

Wilt u meer weten over Arcade Sticks?

Mensen gebruiken veel verschillende termen wanneer ze het over vechtstokken hebben. Tussen verschillende fabrikanten en de verschillende soorten poorten, is het gemakkelijk om in de war te raken.

Als je leest wat sommige van deze voorwaarden betekenen, kun je beter beslissen welke stick je wilt kopen. Neem om te beginnen onze gids voor alles wat je moet weten over arcade-sticks. Dit is de reden waarom sommige gamers zweren bij Arcade Sticks. Waarom sommige gamers zweren bij Arcade Sticks Op zoek naar een controller die je een voorsprong geeft in vechtspellen? Dit is hoe een arcade (of vechtstok) een gamecontroller verslaat. Lees verder .

Ontdek meer over: Game Controller, Gaming Tips, .