Als uw computer traag of traag aanvoelt, heeft u mogelijk een RAM-upgrade nodig.  Hier is de beste DDR4 RAM voor uw volgende upgrade.

De beste DDR4 RAM om de prestaties van uw pc te verbeteren

Advertentie Met technische bedrijven die de release van DDR5 RAM terugdringen naar 2020, zijn DDR4 RAM-kits het beste geheugen dat u nu voor uw pc kunt krijgen. Of u nu een pc-gamer of een gewone gebruiker bent, met de juiste hoeveelheid en het juiste type RAM kan uw pc veel soepeler werken. Als u framedalingen ervaart, of alleen algehele traagheid, is uw huidige RAM-geheugen mogelijk niet in orde

Advertentie

Met technische bedrijven die de release van DDR5 RAM terugdringen naar 2020, zijn DDR4 RAM-kits het beste geheugen dat u nu voor uw pc kunt krijgen. Of u nu een pc-gamer of een gewone gebruiker bent, met de juiste hoeveelheid en het juiste type RAM kan uw pc veel soepeler werken. Als u framedalingen ervaart, of alleen algehele traagheid, is uw huidige RAM-geheugen mogelijk niet in orde.

Dus, heb je beter en sneller geheugen nodig? Bekijk onze lijst met de beste DDR4 RAM voor uw pc in 2019.

DDR4 RAM Essentials

Voordat we in onze lijst komen, laten we het even hebben over DDR4 RAM en hoe het zich verhoudt tot zijn voorganger. Wanneer je DDR4 en DDR3 RAM vergelijkt, merk je dat er niet veel verschil is tussen de twee.

Het is waar; de verschillen tussen DDR4 en DDR3 zijn gering. DDR4 RAM werkt op een lagere spanning, ondersteunt een grotere hoeveelheid geheugen en heeft hogere snelheden.

Aangezien computerhardwarebedrijven DDR3 RAM vrijwel hebben uitgefaseerd, moet u waarschijnlijk DDR4 RAM aanschaffen als u uw pc wilt upgraden.

1. CORSAIR Vengeance RGB PRO 16 GB DDR4

CORSAIR Vengeance RGB PRO 16GB DDR4 CORSAIR Vengeance RGB PRO 16GB DDR4 Nu kopen op Amazon $ 79, 99

De Corsair Vengeance RGB PRO draait niet alleen om het uiterlijk - hij bereikt snelheden van 3.200 MHz, wat je pc een broodnodige boost geeft.

Als je een vleugje kleur wilt toevoegen aan je anders saaie pc, kan de Corsair Vengeance daar ook bij helpen. Het biedt volledig draadloos en niet te vergeten opvallende RGB-verlichting.

Bovendien kan de iCUE-technologie van Corsair de kleur van alle tien lichten veranderen om significante temperatuurveranderingen te signaleren. De volgende keer dat u zich zorgen maakt over de prestaties van uw pc, bekijkt u snel de kleur van uw RAM-sticks.

2. G.Skill TridentZ RGB-serie 16 GB DDR4

G.Skill TridentZ RGB-serie 16 GB DDR4 G.Skill TridentZ RGB-serie 16 GB DDR4 Nu kopen op Amazon $ 84, 99

De overeenkomsten tussen de G.Skill TridentZ RGB en Corsair Vengeance RGB Pro zijn bijna griezelig. De TridentZ kan dezelfde snelheid van 3.200 MHz bereiken en geeft u ook de optie om de kleur te wijzigen.

Aangezien er qua prestaties niet zoveel verschil is, komt het allemaal neer op esthetische smaken. De tips van de TridentZ bevatten vijf afzonderlijke LED's die verschillende kleuren uitzenden.

3. Corsair Dominator Platinum RGB 16 GB DDR4

Corsair Dominator Platinum 16GB DDR4 Corsair Dominator Platinum 16GB DDR4 Nu kopen op Amazon $ 159, 99

Als je het budget voor de Corsair Dominator Platinum hebt, ga er dan voor. Het is een alles-in-één RAM-kit met hoge prestaties en een strak uiterlijk.

De Dominator Platinum biedt u voldoende ruimte voor overklokken, omdat deze is uitgerust met Corsair's eigen DHX-koelingstechnologie. Bovendien kan de Dominator Platinum ook werken met een snelheid van 3.466 MHz, waardoor het een waardevolle keuze is voor het optimaliseren van uw pc voor gaming.

Net als de Corsair Vengeance, wordt de Dominator ook geleverd met dezelfde iCUE-technologie die temperatuurveranderingen detecteert en zijn kleur dienovereenkomstig aanpast.

4. Patriot Viper 4-serie 16 GB DDR4

Patriot Viper 4-serie 16 GB DDR4 Patriot Viper 4-serie 16 GB DDR4 Nu kopen op Amazon $ 61, 99

De Patriot Viper 4-serie is een vrij eenvoudige RAM-kit. Het komt niet met mooie RGB-lichten, maar het heeft nog steeds zijn eigen agressief ogende stijl. De dieprode kleur en gekartelde randen van de Patriot Viper 4 maken het een uitstekende pasvorm voor een rig die wat harder moet worden.

Het feit dat de Patriot Viper 4 geen lichteffecten heeft, betekent niet dat het andere coole functies mist. Het hitteschild is zelfs gemaakt van aluminium van vliegtuigkwaliteit, waardoor het koel blijft. De Patriot Viper 4 RAM-kit varieert in snelheden van 3.000-3.400 MHz, maar degene die u kiest, hangt af van uw behoeften.

5. G.Skill Sniper X 16 GB DDR4

G.Skill Sniper X 16GB DDR4 G.Skill Sniper X 16GB DDR4 Nu kopen op Amazon $ 144, 74

De G.Skill Sniper X is misschien de snelle oplossing die u nodig hebt om uw computer te versnellen. Deze krachtige DDR4 RAM-sticks kunnen werken met snelheden tot 3.400 MHz, waardoor je de soepele spelervaring krijgt waar je naar verlangt.

Bovendien heeft de Sniper X-serie ook een ongelooflijk uniek ontwerp. De zwarte basis, gecombineerd met grijze en zwarte camoranden (ironisch genoeg) zorgen ervoor dat deze RAM-sticks opvallen tussen de rest.

6. HyperX Predator RGB 16 GB DDR4

HyperX Predator RGB 16 GB DDR4 HyperX Predator RGB 16 GB DDR4 Nu kopen op Amazon $ 116, 99

U kunt de HyperX Predator in verschillende snelheden bestellen, variërend van snelheden tot 2.400 MHz en tot 4.000 MHz. Voor een lagere prijs kun je gaan met de niet-RGB-modellen, maar ik denk dat een beetje kleur het extra geld waard is.

De zwarte aluminium warmteverspreider biedt betrouwbare (en koele) prestaties. Met de Infrafred Synch-technologie van HyperX kunt u dezelfde verlichtingsvolgorde creëren voor al uw RAM-sticks.

7. G.Skill Ripjaws V-serie 16 GB DDR4

G.Skill Ripjaws V-serie 16 GB DDR4 G.Skill Ripjaws V-serie 16 GB DDR4 Nu kopen op Amazon $ 64, 99

Als u op zoek bent naar een RAM-kit met een redelijke prijs en fatsoenlijke prestaties, moet u de G.Skill Ripjaws V-serie overwegen. Het klokt in met een snelheid van 2.400 MHz, wat zeker niet de snelste snelheid is van alle andere opties, maar het is nog steeds een van de meest populaire RAM-keuzes die er zijn.

De kersenrode kleur in combinatie met een ingewikkeld ontwerp maakt de Ripjaws V-serie tot een handige upgrade voor uw pc.

8. Patriot Viper Steel-serie 16 GB DDR4

Bij de Patriot Viper Steel-serie draait alles om kracht en snelheid. Het strakke, strakke metalen ontwerp straalt prestaties uit. Dus hoe snel kan het gaan? Bereid u voor om uw RAM-geheugen te verhogen tot snelheden tot 4.000 MHz.

Helaas kan je game-ervaring behoorlijk duur worden als je hogere snelheden wilt, maar een niet-laggy playthrough is gewoon te veel om te laten liggen.

9. Kingston HyperX Fury 16 GB DDR4

Kingston HyperX Fury 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 16GB DDR4 Nu kopen op Amazon $ 255, 00

Neem een ​​kijkje in Kingston's HyperX Fury DDR4 RAM en u zult onmiddellijk een verbetering in de prestaties van uw computer opmerken. Het overklokt automatisch tot een maximum van 3.466 MHz en houdt zichzelf koel met een efficiënte warmteverspreider.

De HyperX Fury is verkrijgbaar in zwart, rood of wit, maar ze hebben allemaal dezelfde flitsende asymmetrische stijl.

10. Ballistix Tactical Tracer RGB 16 GB DDR4

Ballistix Tactical Tracer RGB 16GB DDR4 Ballistix Tactical Tracer RGB 16GB DDR4 Nu kopen op Amazon

Ballistix brengt maatwerk naar een heel ander niveau met zijn Tactical Tracer RGB-kit. Het heeft al een unieke metallic look, maar je kunt het nog cooler maken. U hebt de optie om de lichtbalk met de tekst "Ballistix" te gebruiken, deze volledig te verwijderen of zelfs uw eigen lichtbalk in 3D af te drukken.

Qua snelheid kan de Tactical Tracer-kit tot 2, 666 MHz bereiken. U kunt ook uw geheugensnelheid en -temperatuur bijhouden met Ballistix's Memory Overview Display Utility.

Heb je je volgende upgrade gevonden?

Laat u niet verzanden door lange laadtijden, laggy-games en frame drops. Als u besluit om uw RAM-geheugen te upgraden, kunt u uiteindelijk uw frustratie oplossen (en uw verstand verbeteren).

Wil je je game-ervaring nog meer verbeteren? Dan wilt u misschien Windows 10 optimaliseren om de prestaties van uw computer te verbeteren Windows 10 optimaliseren voor gaming en prestaties Windows 10 optimaliseren voor gaming en prestaties Speelt u op Windows 10? U kunt Windows 10 optimaliseren voor gaming met Game Mode en andere tips en tweaks. We laten u zien hoe. Lees meer ook.

Ontdek meer over: Computergeheugen, .