Kinderen laten kennismaken met STEM is een geweldige manier om hun nieuwsgierigheid te ontwikkelen.  Hier zijn het beste leerspeelgoed voor peuters!

De beste STEM leren speelgoed voor peuters

Advertentie Op zoek naar een manier om de geest van je peuter te laten tikken en de mogelijkheden van creativiteit, wetenschap, techniek, wiskunde en technologie op jonge leeftijd te verkennen? Natuurlijk ben je dat! De beste manier om je kleintje op deze manier te betrekken, is door geschikt speelgoed te kiezen

Advertentie

Op zoek naar een manier om de geest van je peuter te laten tikken en de mogelijkheden van creativiteit, wetenschap, techniek, wiskunde en technologie op jonge leeftijd te verkennen?

Natuurlijk ben je dat! De beste manier om je kleintje op deze manier te betrekken, is door geschikt speelgoed te kiezen. STEM (en STEAM) zijn termen die we vaak associëren met de ontwikkeling van schoolgaande kinderen, maar er is geen reden waarom peuters niet aan de slag zouden gaan.

Hier zijn enkele van de beste STEM-speeltjes voor minderjarigen die helpen om de bouwstenen van alles vanaf jonge leeftijd te begrijpen.

Wat zijn STEM-speelgoed?

STEM is een acroniem dat door docenten is ontwikkeld om te verwijzen naar een specifieke groep onderwerpen: wetenschap, technologie, engineering en wiskunde. Je hebt misschien een alternatieve vorm gezien, 'STOOM'. Dit is grotendeels hetzelfde, met de toevoeging van kunst voor creatieve disciplines.

STEM (en STEAM) speelgoed zijn daarom ontworpen om de geest van een kind op deze onderwerpen te concentreren terwijl ze erbij betrokken blijven, zoals alleen speelgoed dat kan. LEGO is bijvoorbeeld speelgoed dat aan veel STEM-eisen voldoet. Een STEM-speelgoed kan echter ook een telescoop of een heel ander constructiespeelgoed zijn.

Als er een element is van constructie, probleemoplossing en wetenschappelijke of wiskundige verkenning, is het een STEM-speelgoed.

Het volgende STEM-speelgoed is gekozen om geschikt te zijn voor de meerderheid van twee tot vijf jaar oud.

1. Stickle bakstenen leuk bad

Stickle Bricks Fun Tub Stickle Bricks Fun Tub Nu kopen bij Amazon $ 13, 62

Deze betaalbare Stickle Bricks Fun Tub is bedoeld voor kinderen van 18 maanden en ouder. Bakstenen om dieren, voertuigen en meer te bouwen zijn inbegrepen en kunnen worden opgeslagen in de plastic container.

Stickle Bricks verscheen voor het eerst in 1969 en is sindsdien een geweldig hulpmiddel voor het bouwen van jongere kinderen. De kleine plastic in elkaar grijpende vingers maken het bouwen met Stickle Bricks tegelijkertijd gemakkelijk en uitdagend.

Stickle Bricks zijn ontworpen om de behendigheid van een kind te vergroten en verbeteren het fantasierijke spel en zijn een van de beste leerspeelgoed voor peuters.

2. Duplo codering Express

Duplo Coding Express Duplo Coding Express Nu kopen op Amazon $ 189, 24

Elke vooruitstrevende ouder is waarschijnlijk geïnteresseerd in het leren van hun jonge kinderen de basisprincipes van codering. Dit kan plaatsvinden naast het absorberen van andere basics, zoals spraak, tellen en bouwen. Betreed LEGO met hun Duplo Coding Express, die 234 stenen bevat om kinderen kennis te laten maken met STEAM.

Met acht lessen ontwikkeld volgens de richtlijnen van de National Association for the Education of Young Children (NAEYC), ligt de beoogde leeftijd tussen twee en vijf.

De treingebaseerde kit combineert fysiek spelen met digitale uitdagingen en heeft een bijbehorende app beschikbaar voor Android en iOS. Vier van de acht lessen staan ​​op de app, terwijl de anderen de fysieke stenen gebruiken.

3. Klassieke bouwset van Boltz

Klassieke bouwset Boltz Klassieke bouwset Boltz Nu kopen bij Amazon $ 24, 99

In wezen een plastic versie van het klassieke Meccano-speelgoed, gaat de Boltz Classic-bouwset schaamteloos over constructie.

Met moeren om stukken in elkaar te zetten en drie handige ratels om ze vast te zetten, is de kit gericht op jongens en meisjes. Peuters zullen profiteren van de motorische vaardigheden die zijn ontwikkeld om deze componenten te hanteren, met een handig reisbad voor opslag.

Het bouwen van dieren, ruimtevliegtuigen, buitenaardse wezens en meer zal STEM-enthousiaste peuters betrekken, die technische vaardigheden zullen leren zonder het zelfs te beseffen.

4. GeoSafari Jr. Mijn eerste microscoop

GeoSafari Jr. My First Microscope GeoSafari Jr. My First Microscope Nu kopen op Amazon $ 13, 99

De GeoSafari Jr. My First Microscope is de perfecte inleidende microscoop voor kinderen en geeft peuters hun eerste blik op de vergrote wereld. Ontworpen met een paar extra grote oculairs en een dikke scherpstelknop, vergroot deze microscoop tot acht keer.

De GeoSafari Jr. My First Microscope is een bekroond STEM-speelgoed voor peuters en beschikt over een monsterbakje, antislipvoetjes en geïntegreerde LED-lamp. Dit is een geweldig educatief speelgoed voor wetenschappers van peutergrootte!

Kleine onderdelen betekenen dat dit apparaat niet geschikt is voor kinderen jonger dan drie jaar oud.

5. Itty Bitty City magnetische houten blokken

Itty Bitty City magnetische houten blokken Itty Bitty City magnetische houten blokken Nu kopen op Amazon $ 49, 99

Kinderen zijn dol op bouwstenen, maar ze hebben één fout: ze zijn gevoelig voor zwaartekracht. Een manier om ervoor te zorgen dat dit geen creatieve problemen voor uw kleintjes veroorzaakt, is door magneten in de mix te introduceren.

De Itty Bitty City Houten blokken zien eruit als normale houten blokken. Er zijn geen plastic componenten, de blokken zijn afgewerkt met loodvrije verf en ze zijn ook geslaagd voor verstikkingsgevaar.

Het belangrijkste is dat deze bekroonde blokken niet alleen ideaal zijn voor peuters, maar ook voor kinderen met sensorische problemen. Met 30 stuks in de doos houdt dit creatieve en constructieve geesten uren bezig.

6. Skoolzy rietjes en connectoren Bouwpakket

Skoolzy-rietjes Connectors Skoolzy-rietjes Connectors Nu kopen bij Amazon $ 16, 97

Omdat rietjes over het algemeen wat overtuigingskracht nodig hebben om verbonden te blijven, zijn ze ten onrechte een over het hoofd gezien bouwmateriaal voor kinderen. Dankzij de in elkaar grijpende componenten van de Skoolzy Straws and Connectors Building Kit komt er een einde aan.

Deze rietjes kunnen helpen de hand-oogcoördinatie bij peuters te verbeteren en het redeneren, ruimtelijk denken en probleemoplossing bij oudere kinderen te verbeteren. Faciliteren van experimenten met mechanica, fysica en engineering, dit is een van de beste STEM-speelgoed beschikbaar.

Deze 200-delige set wordt ook geleverd met een draagtas en is perfect voor het ontsluiten van het bouwpotentieel van rietjes.

7. Little Tikes STEM Jr Wonder Lab

Little Tikes STEM Wonder Lab Little Tikes STEM Wonder Lab Nu kopen bij Amazon $ 86, 05

The Little Tikes STEM Jr Wonder Lab is perfect voor peuters die meer willen weten over de wereld door wetenschappelijke experimenten. Het kan kinderen helpen bij het leren van wetenschap, technologie, engineering en wiskunde, met 20 praktische experimenten met gewone huishoudelijke ingrediënten.

Het lab wordt geleverd met 20 accessoires, waaronder doolhofstukken, ballen, reageerbuizen, roerlepels, pipet en de uiterst belangrijke labbril. Er zijn zelfs geïntegreerde lichten en geluiden, met meer dan 40 geluiden en zinnen beschikbaar.

Opruimen na experimenten is eenvoudig met de verwijderbare lade.

8. Kid K'nex

Kid K'nex Kid K'nex Nu kopen bij Amazon $ 28, 65

Met 100 stukjes en 50 bouwideeën is deze Kid K'nex-kit net zo ambitieus als het wordt voor peuters. Ondanks de naam en het kleurrijke doosontwerp, is er echt niet veel anders dan een standaard K'nex-set. Hoewel de meegeleverde stukken zijn gekozen voor hun veiligheid voor peuters, blijft het een geweldig speelgoed om te bouwen.

Kid K'nex verbetert het STEM- en STEAM-leren bij kleine kinderen, wat helpt bij het versterken van hand-oogcoördinatie, motorische vaardigheden en probleemoplossing.

Aanzienlijk heeft K'nex een blik op de toekomst en produceert ze stukken in een afvalvrije, stortvrije faciliteit in Hatfield, Pennsylvania.

9. Skoolzy Peg-bord

Skoolzy Peg Board Skoolzy Peg Board Nu kopen bij Amazon $ 19, 99

Het Skoolzy Peg Board is uitgerust met 36 haringen in verschillende vormen en kleuren. Dit door Montessori goedgekeurde STEM-speelgoed helpt de motoriek te verfijnen. De Skoolzy Peg Board-kit is geschikt voor kinderen ouder dan één jaar en kan ook de hand-oogcoördinatie verbeteren.

U moet ook beginnen met een verbeterde visuele perceptie van uw kind te zien bij regelmatig gebruik, evenals de gebruikelijke voordelen van bouwprojecten. Je peuter kan ook kleurherkenningsspellen spelen, samen met vormen sorteren, rollenspel en wiskundespellen en uitdagingen.

10. Kinslent Magnetic Max

Met 18 vierkanten, 12 driehoeken, twee zeshoeken, twee wielen, twee vierkanten en twee rechthoeken, verbetert de Kinslent Magnetic Max de intelligentie. De Magnetic Max is een bouwpakket dat gebruik maakt van neodymium zeldzame-aardmagneten. De set is op veiligheid getest en is geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

Kleurrijke geometrische vormen helpen kleine kinderen hun cognitie, wiskunde en wetenschap te verbeteren en moedigen hen aan om ruimtelijke relaties te testen. Al met al is dit een tamelijk geweldig STEM-speelgoed voor peuters, waarmee probleemoplossend en symbolisch denken wordt verbeterd.

Oh, en het is ook leuk!

Het beste leerspeelgoed voor peuters

We hebben gekeken naar het beste STEM-speelgoed voor de kleine mensen om ons heen en ze zijn allemaal geweldig. Hoewel Duplo favoriet is, brengt deze verzameling educatief speelgoed voor peuters STEM op andere manieren tot leven.

Van magneten tot science labs en op stro gebaseerde structuren, de wereld van wetenschap, technologie, engineering en wiskunde staat open voor peuters. Laten we de ingenieurs van de toekomst leren met dit geweldige STEM-speelgoed!

Op zoek naar iets voor oudere kinderen? Dit speelgoed leert je kinderen coderen 5 Speelgoed dat je kinderen leert coderen 5 Speelgoed dat je kinderen leert coderen Tegenwoordig is het belangrijk voor je kinderen om codeervaardigheden te ontwikkelen, dus begin ze met deze geweldige educatief speelgoed! Lees verder .

Ontdek meer over: Geschenkgids, Geschenkideeën, Ouderschap en technologie, Speelgoed.