Wat zijn onze favoriete beroemdheden zoals weg van de aandacht?  Bekijk een hele nieuwe kant van beroemdheden en beroemde mensen.

Reel vs. Real: 5 sites waar beroemde beroemdheden hun andere kant onthullen

Advertentie Wanneer je een beroemdheid weghaalt van de zorgvuldig PR-gecontroleerde interviews en geënsceneerde interacties, hoe zijn ze dan echt? Hier zijn vijf glimpjes van een hele nieuwe kant van beroemdheden en beroemde mensen. We hebben het hier niet alleen over Hollywood, hoewel dat meestal de focus is.

Advertentie

Wanneer je een beroemdheid weghaalt van de zorgvuldig PR-gecontroleerde interviews en geënsceneerde interacties, hoe zijn ze dan echt? Hier zijn vijf glimpjes van een hele nieuwe kant van beroemdheden en beroemde mensen.

We hebben het hier niet alleen over Hollywood, hoewel dat meestal de focus is. Het kunnen muzikanten, atleten, politici, modellen, artiesten, zakenmensen en iedereen zijn die algemeen wordt erkend. Je leest verhalen over mensen die ze in het echt zijn tegengekomen, mensen die niet wisten wie ze zijn, en kom zo dicht mogelijk bij dronken bekentenissen. Lees verder…

1. Mean Stars (web): ontmoetingen met beroemdheden in het echte leven

Mensen delen hun real-life beroemde ontmoetingen op Mean Stars

"Een keer was ik in een lift en je zult niet geloven wie het met me kon vinden!" Iedereen heeft een ontmoeting met beroemdheden waar ze graag over praten. Mean Stars is een verzameling verhalen van gewone mensen die beroemde mensen in het echt hebben ontmoet.

De website richt zich vooral op acteurs en muzikanten, maar er is ook een vreemde atleet of politicus. Elke beroemdheid heeft een score van 100 punten om te laten zien hoe gemeen of leuk ze zijn, gebaseerd op een gemiddelde van alle verhalen die over hen zijn geüpload. Nogal wat verhalen hebben zelfs een foto.

Je kunt snel door de leukste of gemene beroemdheden bladeren, die met de meeste verhalen over hen bekijken, of op "Willekeurig" klikken voor een serie serendipiteit. Hier is een snelle spoiler: de gemeenste beroemdheid is deadmau5 terwijl de aardigste beroemdheid Chuck Norris is. Wie had dat geraden?

2. Opmerkingen van beroemdheden (Instagram): antwoorden van beïnvloeders op Instagram

Bekijk dit bericht op Instagram

The One Where Jen Breaks Instagram. #CommentsByCelebs

Een bericht gedeeld door Comments By Celebs (@commentsbycelebs) op 15 oktober 2019 om 10:49 uur PDT

Volg je iemand die beroemd is op Instagram? De kans is groot dat andere beroemdheden dat ook doen. Het lijkt voor de meeste acteurs, modellen en atleten het favoriete sociale mediaplatform te zijn. En vaak reageren dergelijke geverifieerde beïnvloeders op elkaars berichten. Het is gemakkelijk om deze interacties te missen, daarom stelt Comments By Celebs ze samen.

Emma Diamond en Julie Kramer zoeken op Instagram naar wat beroemdheden in de trapsgewijze commentaren van iemand posten. Je zou verrast zijn hoeveel er onopgemerkt blijft. Bijvoorbeeld, Jennifer Anistons post met haar co-sterren van Friends had meer dan 23 beroemde mensen die erop reageerden. En je kunt ze allemaal zien als je Comments By Celebs volgt.

Er zijn drie andere sub-accounts van hetzelfde team:

  1. Opmerkingen van sporters: om te zien waar sporters het over hebben.
  2. Opmerkingen van Bravo: opmerkingen van en gerelateerd aan Bravo TV.
  3. Opmerkingen per bachelor: opmerkingen van deelnemers aan de bachelorreeks.

3. Weet je niet wie ik ben (web): wanneer beroemdheden niet worden herkend

Reddit's Don't You Know Who I Am (r / DontYouKnowWhoIAm) is een verzameling mensen die niet weten dat de persoon met wie ze praten precies de persoon is waar ze het over hebben, wat leidt tot hilarische ontmoetingen met beroemdheden

In de wereld van sociale media is het gemakkelijk voor iemand om het echte Twitter-account van een beroemdheid te verwarren met een nep-account, of vice versa. Soms herkennen mensen een beroemd persoon zelfs in het echte leven niet. Al dergelijke interacties worden vastgelegd in de subreddit r / DontYouKnowWhoIAm.

De inzendingen zijn een mix van comebacks, humoristische ontmoetingen en bevredigende verhalen van onmiddellijke gerechtigheid Bevredigende verhalen van Instant Justice & Revenge Fill This 5 Sites Bevredigende verhalen van Instant Justice & Revenge Fill Deze 5 Sites Een lijst van de beste websites die verhalen van wraak samenstellen en direct recht op internet. Sommige verhalen zijn leuk, terwijl andere je laten geloven in karma. Lees verder . Een van de meest populaire inzendingen heeft Ed Solomon bijvoorbeeld over hoe zijn woning werd afgewezen toen hij probeerde mee te praten over een discussie over Men In Black. Voor degenen die het niet weten, schreef Solomon Men In Black.

Het is niet altijd een ontmoeting met beroemdheden, maar de subreddit is toch super leuk. Het enige dat leuker is dan gewone schadenfreude is kijken hoe iemand zichzelf voor de gek houdt voor een beroemd persoon.

4. Hot Ones (Web / YouTube): dichtstbijzijnde beroemdheden krijgen dronken interviews

In Hot Ones eten beroemdheden pittige kippenvleugels en beantwoorden ze vragen terwijl ze zich niet op hun gemak voelen. Het komt het dichtst bij dronken interviews

Als je Hot Ones nog niet hebt gezien, mis je een van de beste dingen op internet. In deze YouTube-serie interviewt gastheer Sean Evans een nieuwe beroemdheid in elke aflevering, terwijl hij hen uitdaagt om 10 steeds pittiger kippenvleugels te eten.

Weet je, beroemdheden komen niet dronken opdagen voor interviews. Maar wanneer ze in een saus hebben gebeten die meer dan een miljoen Scoville-eenheden registreert, heeft dit een soortgelijk effect waarbij ze hun voorzichtigheid in de steek laten. Hot Ones heeft een aantal uitstekende bekentenissen en toevallige uitbarstingen als beroemde mensen openhartig worden ... en vrijuit schelden.

Maar het gaat niet zozeer om de vleugels als wel om Evans en zijn crackonderzoekers (ik denk persoonlijk dat ze zelfs beter zijn dan de beroemde Nardwuar). Keer op keer heeft Evans geïnterviewden geschokt met een beetje onduidelijk feit. Er zijn letterlijk verzamelingen van beroemdheden die het Hot Ones-team complimenteren voor hun grondigheid en creatieve vragen.

Elke aflevering duurt iets minder dan een half uur. Tot nu toe heeft Evans een reeks beroemde beroemdheden geïnterviewd, waaronder Scarlett Johansson, Gordon Ramsay, Stone Cold Steve Austin, Crissy Tiegen, Seth Meyers, Noel Gallagher en meer. Als je het leuk vindt, bekijk dan ook de spin-off Truth Or Dab.

5. Disgraceland (Podcast): hoe muzikanten wegkwamen met misdaden

Disgraceland is een podcast over echte misdaadverhalen met beroemde muzikanten

Het hoeft geen verrassing te zijn dat rocksterren, rappers en popmuzikanten vaak hebben geflirt met de wet van het land. Maar je zou geschokt zijn door hoeveel ze ermee zijn weggekomen. De podcast Disgraceland staat vol met deze echte misdaadverhalen over muzikanten.

In elk seizoen organiseert muzikant Jake Brennan 12 afleveringen met verhalen over iedereen, van John Lennon tot Snoop Dogg. Het gaat verder dan alleen maar schandalig. Er zijn verhalen over hoe Jerry Lee Lewis en Sam Cooke beide ontsnapten met moord, de moord op John Lennon en de Rolling Stones die misschien heroïne verhandelden.

Dit is geen echte podcast voor misdaad, hoewel het zichzelf als een verkoopt. Brennan geniet meer van het vertellen van verhalen dan van iets anders. Dus neem de verhalen met een korreltje zout, zelfs als ze in de realiteit zijn gebaseerd. Misschien wilt u soms wat meer onderzoek doen, buiten de woordenlijst van bronnen die door Disgraceland worden aangeboden.

U kunt beroemdheden direct vragen stellen!

Beroemdheden kunnen internet niet langer negeren, en dat opent mogelijkheden voor u om rechtstreeks met hen te communiceren. Reddit organiseert regelmatig Ask Me Anything (AMA's), terwijl beroemdheden die actief zijn op Twitter of Instagram snelle AMA's op hun tijdlijn doen.

Als u zich niet op een van deze sociale netwerken bevindt, kunt u vragen stellen aan beroemdheden via Google Google vraagt ​​Beroemdheden om uw vragen te beantwoorden Google vraagt ​​Beroemdheden om uw vragen te beantwoorden Google heeft een traktatie in petto voor mensen die zoeken naar informatie over beroemdheden, met een handvol beroemdheden die vragen over zichzelf op video hebben beantwoord. Lees verder . Het is een speciale Google-service, maar het is best leuk!