Hier zijn enkele van de beste kleine smartphones die momenteel op de markt beschikbaar zijn.  Je zult misschien verrast zijn!

Dit zijn de kleinste smartphones die er op de planeet zijn

Advertentie Niet iedereen wil een phablet. Sommige mensen willen niet eens een normaal vijf inch-display. Ze willen gewoon de kleinste smartphone die ze kunnen vinden. Vandaag gaan we kijken naar de beste kleine smartphones die nu beschikbaar zijn. We sluiten af ​​met een paar andere mini-telefoonopties die u misschien nog niet eerder hebt overwogen. De

Advertentie

Niet iedereen wil een phablet. Sommige mensen willen niet eens een normaal vijf inch-display. Ze willen gewoon de kleinste smartphone die ze kunnen vinden.

Vandaag gaan we kijken naar de beste kleine smartphones die nu beschikbaar zijn. We sluiten af ​​met een paar andere mini-telefoonopties die u misschien nog niet eerder hebt overwogen.

De beste kleine smartphone: Unihertz Jelly Pro

Unihertz Jelly Pro Unihertz Jelly Pro Nu kopen bij Amazon

De Unihertz Jelly Pro meet slechts 3, 6 x 1, 7 x 0, 5 inch en is een van de kleinste volledig functionerende smartphones die u kunt vinden.

Het weegt 2, 13 gram, dus het is ideaal als je het aan je arm wilt vastmaken tijdens het joggen of sporten in de sportschool.

De Unihertz Jelly Pro draait op Android 7.0 en kan verbinding maken met 4G-netwerken. Onder de motorkap vindt u 2 GB RAM en 16 GB opslagruimte. Het scherm is 2, 45 inch.

Misschien onverwacht, is de camera ook degelijk. Er is een acht megapixel achterste sluiter en een twee megapixel naar voren gerichte. Er is ook een ingebouwde gyroscoop en een hoofdtelefoonaansluiting.

Helaas, als je zo'n klein apparaat wilt, zul je een aantal functies moeten compromitteren. De Unihertz Jelly Pro ondersteunt geen Android Auto, USB On-The-Go of CDMA-providers.

Een mini-smartphone: iLight 7s

iLight 7s iLight 7s Nu kopen op Amazon

Een andere kleine Android-telefoon die het overwegen waard is, is de iLight 7s. Verbazingwekkend genoeg is hij met afmetingen van 1, 81 x 0, 39 x 3, 74 inch zelfs kleiner dan de Unihertz Jelly Pro.

Gezien de beperkte omvang is het geen verrassing dat de telefoon minder krachtig is dan zijn rivaal. Er is slechts 8 GB opslag en 1 GB RAM. Als u alleen maar wilt bellen en WhatsApp wilt gebruiken, is het apparaat voldoende. Voor iets meer, zult u merken dat het zeer krachtig ontbreekt.

Met 2, 4 inch is het scherm ook kleiner dan het Unihertz-model.

Het ontwerp van de iLight 7s lijkt sterk te zijn beïnvloed door pre-iPhone X iOS-apparaten. Er is een enkele ronde knop onder het scherm die werkt als de startknop van Android. Het chassis is ook van metaal, wat het oudere iPhone-ontwerp nog meer nabootst.

De beste kleine Android-telefoon: Sudroid SOJES Super Mini

Sudroid SOJES Super Mini Sudroid SOJES Super Mini Nu kopen bij Amazon

Een van de beste kleine smartphones ter wereld is de Sudroid SOYES Super Mini. Het is een van de meest populaire mini-smartphones onder gebruikers.

Net als de Unihertz Jelly Pro is deze alleen compatibel met GSM-providers. In de Verenigde Staten betekent dit dat de telefoon niet werkt met Sprint, Verizon, Boost of Virgin.

Gezien het feit dat de telefoon slechts 1, 69 x 3, 39 x 0, 35 inch is, waren we onder de indruk van het feit dat het dubbele SIM-mogelijkheden biedt. Als je vaak merkt dat je tussen landen springt en een kleine Android-telefoon wilt, is de Sudroid SOJES een solide keuze.

De telefoon heeft een 2, 4-inch scherm, een vijf megapixel camera aan de achterzijde, een twee megapixel camera aan de voorzijde, een batterij van 600 mAh, 1 GB RAM en 8 GB opslag. Er is ook een quadcore CPU.

Een alternatieve kleine Android-telefoon: Anica i8

Anica i8 Anica i8 Nu kopen op Amazon

Met 2, 5 inch is het scherm op de Anica i8 iets groter dan de andere telefoons in de lijst. De extra 0, 1 inch klinkt misschien niet als veel, maar op zulke kleine schalen is elke extra pixel belangrijk.

Het apparaat zelf is 3, 5 x 1, 77 x 0, 31 inch en weegt 7, 05 gram. Dat is met name meer dan sommige van de andere telefoons die we hebben besproken. Voor het extra gewicht krijg je verbeterde luidsprekers, Bluetooth-ondersteuning en dubbele SIM-ondersteuning.

Het nadeel is dat de telefoon alleen Android 6.0 gebruikt, dus het is een hele releasecyclus achter het Unihertz-apparaat.

Helaas is de camera op de Anica-telefoon aanzienlijk slechter dan die op zijn rivalen. De naar achteren gerichte lens is twee megapixels, terwijl de naar voren gerichte lens slechts 0, 3 megapixels is.

Een ongebruikelijke kleine smartphone: Palm

palm telefoon verizon voorkant
De Palm is misschien wel de meest ongewone smartphone die je tegenkomt.

Het best te omschrijven als een telefoon voor je telefoon, is het exclusieve Verizon-apparaat een smartphone van $ 350 die je iets minder afhankelijk wil maken van je primaire apparaat.

Met de telefoon, die is ontworpen door voormalige Samsung-managers, kun je de verbinding met alle geluiden en afleidingen op je hoofdapparaat gedeeltelijk verbreken. Als u uw telefoon voor zaken gebruikt, is de Palm een ​​uitstekende manier om los te komen in het weekend of wanneer u op vakantie bent.

Gebruik de bijbehorende app om de Palm te synchroniseren met uw primaire apparaat om de telefoon in te stellen. U kunt nog steeds oproepen, berichten en andere essentiële meldingen ontvangen.

De Palm-smartphone bevat het volledige Android-besturingssysteem, heeft een 12 megapixelcamera en meet slechts 1, 99 x 3, 8 inch. De batterij gaat ongeveer 7, 5 uur mee.

De dunste telefoon ter wereld: AIEK M5

AEKU M5 AEKU M5 Nu kopen op Amazon

De AIEK M5 is de dunste telefoon ter wereld. Het is zo dun dat het comfortabel in een creditcardvakje in een tas of portemonnee kan glijden. De exacte afmetingen van de telefoon zijn 3, 3 x 2, 1 x 0, 2 inch. De telefoon weegt slechts 0, 64 gram.

Nogmaals, het is een ideaal apparaat voor mensen die willen sporten zonder een grote traditionele telefoon, of voor mensen die discreet verbonden willen blijven. Dat wil zeggen, op een beperkte manier verbonden, omdat de AIEK M5 slechts een functietelefoon is.

De AIEK M5 maakt gebruik van het 2G-netwerk. Het is quad-band, en de 320mAh-batterij gaat drie dagen mee (met een gesprekstijd van drie uur). Ondanks de grootte heeft het apparaat een luidspreker en ondersteunt Bluetooth. Ongelofelijk, het scherm is slechts één inch.

Zoals je misschien al geraden hebt, biedt de telefoon geen internetverbinding.

Hoe zit het met de kleinste iPhone?

iPhone SE (Refurbished) iPhone SE (Refurbished) Nu kopen bij Amazon $ 102, 94

Apple stopte zijn laatste overgebleven vier inch-apparaat - de iPhone SE - in september 2018. Je kunt nog steeds een gerenoveerd apparaat kopen op Amazon, maar het wordt niet langer verkocht in officiële Apple-winkels.

Het kleinste iPhone-apparaat dat nog wordt verkocht, is de iPhone 7. Hij meet 5, 44 x 2, 64 x 0, 28 inch en heeft een 4, 7-inch scherm.

Zou je echt een mini-smartphone kunnen gebruiken?

Er zullen altijd uitzonderingen zijn, maar het is onwaarschijnlijk dat mini-smartphones voldoende functionaliteit bieden om het belangrijkste apparaat van de meeste mensen te zijn.

Als je je afvraagt ​​welke Android-gadget je als primaire telefoon zou moeten kopen, is het de moeite waard om een ​​van deze ongelooflijk krachtige Android-telefoons te overwegen 5 Ongelooflijk krachtige Android-telefoons voor Tech Nerds 5 Ongelooflijk krachtige Android-telefoons voor Tech Nerds Op zoek naar de krachtigste Android telefoons die geld kan kopen? Hier zijn krachtige Android-apparaten die perfect zijn voor mediastreaming, multitasking en een lange batterijduur. Lees verder . Misschien wilt u ook enkele vragen doornemen om u te helpen beslissen welke smartphone u Smartphone wilt upgraden? 5 vragen die u moet stellen voordat u uw smartphone opwaardeert? 5 vragen die u moet stellen voordat u denkt Overweegt u om uw telefoon te upgraden? Stop hier! Stel jezelf deze belangrijke vragen voordat je een dubbeltje besteedt. Lees verder .

Ontdek meer over: Functietelefoon, .