Op zoek naar de beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking? Als u een audiofiel bent, zijn deze hoogwaardige opties uw beste weddenschappen.

De 8 beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons voor audiofielen

Advertentie Hoofdtelefoons verbeteren een verscheidenheid aan activiteiten. Van muziek luisteren tot handsfree bellen, gamen en zelfs film kijken, een robuuste hoofdtelefoon is een must voor iedereen. Een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking verhoogt echter het audioconsumptie. Door externe geluiden te filteren, isoleren deze de audio die door de blikken stroomt

Advertentie

Hoofdtelefoons verbeteren een verscheidenheid aan activiteiten. Van muziek luisteren tot handsfree bellen, gamen en zelfs film kijken, een robuuste hoofdtelefoon is een must voor iedereen. Een hoofdtelefoon met ruisonderdrukking verhoogt echter het audioconsumptie. Door externe geluiden te filteren, isoleren deze de audio die door de blikken stroomt.

Moet u geluidsoverlast verminderen? Dit zijn de beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons die beschikbaar zijn voor audiofielen.

Waarom een ​​ruisonderdrukkende hoofdtelefoon kopen?

Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking biedt veel voordelen ten opzichte van standaardhoofdtelefoons. Hoofdtelefoons met ruisonderdrukking bestrijden namelijk geluidsoverlast.

Die snurkende kerel in het raam naast je? Geen probleem. Je irritante luide huisgenoot? Nee, je zult ze ook niet horen. Maar er is een beetje een vangst.

Hoewel deze koptelefoon de audio isoleert die via je headset wordt afgespeeld, blijft het blokkeren van geluid van buitenaf de eerste prioriteit. Hierna komt de geluidskwaliteit. Audiofielen zullen een hoofdtelefoon willen vinden die aan beide criteria voldoet. (Ruisonderdrukking verschilt van ruisisolatie!)

Op zoek naar het beste in ruisonderdrukking en optimale geluidskwaliteit? Bekijk deze topkeuzes.

1. Paww WaveSound 3

Beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking - PawwWaveSound 3

Paww WaveSound 3 Bluetooth 5.0 hoofdtelefoon voor over het oor Actieve ruisonderdrukking Paww WaveSound 3 Bluetooth 5.0 hoofdtelefoon voor over het oor Actieve ruisonderdrukking Nu kopen op Amazon $ 99, 99

De Paww WaveSound 3 is een uitstekend paar blikken die een uitstekende vermindering van geluidsoverlast biedt die de bank niet zal breken. Het is een Bluetooth-hoofdtelefoon die wordt geleverd met een vliegtuigadapter, oplaadkabel en draagtas. U zult uitstekende ruisonderdrukking opmerken, met een reductie tot 23 dB omgevingsgeluid.

Bovendien bevat de Paww WaveSound 3-hoofdtelefoon een microfoon om te bellen. Hoewel deze headset momenteel op 4, 3 van de 5 sterren staat bij meer dan 1.100 klantenbeoordelingen, komt de actieve ruisonderdrukking te kort in vergelijking met aanbiedingen van premium koptelefoons. Toch concurreert de geluidskwaliteit met die van veel betere koptelefoons.

Met bedrade en draadloze connectiviteit, uitstekende ruisonderdrukking en eersteklas bouwkwaliteit, behoort de Paww WaveSound 3 tot de beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons met een beperkt budget.

Pros

 • Bluetooth
 • Budgetprijzen
 • Zowel draadloze als bedrade modi
 • Reductie tot 23 dB
 • Veel meegeleverde accessoires
 • Uitstekende geluidskwaliteit

Cons

 • Actieve ruisonderdrukking ontbreekt

2. Audio-Technica ATH-ANC7B QuietPoint

Beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon voor audiofielen - Audio-Technica ATH-ANC7B

Audio Technica ATH ANC7B actieve hoofdtelefoon met ruisonderdrukking Audio Technica ATH ANC7B actieve hoofdtelefoon met ruisonderdrukking Nu kopen op Amazon $ 99, 00

Net als het bovenstaande levert de Audio-Technica ATH-ANC7B-hoofdtelefoon indrukwekkende ruisonderdrukkingsmogelijkheden met superieure geluidskwaliteit. Het is een betaalbare headset die iedereen zou moeten overwegen. De ATH-ANC7B is een bedrade set (niet draadloos) en blijft aanzienlijk goedkoper dan modellen van Bose en Sennheiser.

De over-ear vormfactor kan goed worden opgevouwen voor op reis, en Audio-Technica ontwikkelt zijn hoofdtelefoon om in passieve modus te werken als de ruisonderdrukkingsfunctie is uitgeschakeld of de batterijen leeg raken.

In de prijs moet het geen verrassing zijn dat ruisonderdrukking niet van de bovenste plank is. Verwacht een beetje geluidbloeden. Bovendien klinkt de ATH-ANC7B niet zo gepolijst als andere koptelefoons voor het geld. Al met al is de ATH-ANC7B echter goed in balans tussen geluidskwaliteit en ruisonderdrukking.

Pros

 • Budgetprijzen
 • Goede geluidskwaliteit
 • Werk in passieve modus
 • Opvouwen voor reizen

Cons

 • Meer geluidlekkage dan bij concurrerende hoofdtelefoons
 • Betere geluidskwaliteit beschikbaar

3. Bose QuietComfort 35-serie II

Beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking - Bose QC 35-serie II

Bose QuietComfort 35 (Series II) Draadloze koptelefoon Bose QuietComfort 35 (Series II) Draadloze koptelefoon Nu kopen op Amazon $ 349, 00

Als het gaat om high-end audio, behoort Bose consequent tot de bovenste echelon. Het is niet verrassend dat dit geldt voor ruisonderdrukkende hoofdtelefoons van audiofiele kwaliteit. De Bose QuietComfort 35 Series II, opvolger van de Bose QuietComfort 35, klinkt fantastisch en beschikt over een sterke ruisonderdrukking. Ze zijn echter zeker niet goedkoop. De geluidskwaliteit is prachtig, hoewel lagere blikken zoals de Paww WaveSound ze evenaren.

Deze hoofdtelefoon biedt een helder en helder audioprofiel en verbluffende ruisonderdrukking. Bovendien biedt Bose een fantastische batterijduur en eenvoudig koppelen, wat een prettig gemak is.

Helaas komt deze werkpaard-koptelefoon in een extreem saai fineer. En omdat de actieve EQ de basfrequenties een beetje verhoogt wanneer u het volume verlaagt, merkt u mogelijk dat basgeluid op lagere volumes klinkt.

Maar in functionaliteit domineert het volledig. Ondanks kleine problemen is de QuietComfort 35-serie II een van de beste hoofdtelefoons met ruisonderdrukking op de markt.

Pros

 • Uitstekende audiokwaliteit
 • Eersteklas ruisonderdrukking
 • Geweldige batterijduur
 • Eenvoudig koppelen

Cons

 • Actieve EQ een beetje baszwaar
 • Mundane kijkt

4. Sony WH-1000XM2

Beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking - Sony WH-1000XM2

Sony Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking WH-1000XM2 Draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon Sony Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking WH-1000XM2, Draadloze hoofdtelefoon over het oor Koop nu op Amazon $ 348, 00

Als je op zoek bent naar premium audiokwaliteit en ruisonderdrukking die het beste is voor Bose, bekijk dan de Sony WH-1000XM2. De ruisonderdrukking is misschien wel de beste die je zult vinden, terwijl de audio een weelderige soundscape schildert. Bovendien vindt u een aanzienlijke batterijduur van 30 uur.

De Sony WH-1000XM2 biedt prachtig geluid en ongelooflijk comfort. Helaas kan de batterij niet door de gebruiker worden vervangen. Afgezien daarvan zijn de aanraakbedieningen een beetje omslachtig en de bouwkwaliteit, met name rond de scharnieren, is een beetje zwak. Maar deze ruisonderdrukkende hoofdtelefoon levert waar het telt: audiokwaliteit en ruisonderdrukking.

Vanwege hun prestaties op deze gebieden rechtvaardigt de Sony WH-1000XM2 zijn hoge prijskaartje volledig.

Pros

 • Uitstekende audiokwaliteit
 • Eersteklas ruisonderdrukking
 • Ongetwijfeld beter klinkend dan het aanbod van Bose
 • Goede batterijduur

Cons

 • Batterij niet vervangbaar
 • Matige bouwkwaliteit

5. Sennheiser HD-1

Beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon voor audiofielen - Sennheiser HD-1

Sennheiser HD1 draadloze hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking - zwart (niet meer leverbaar door fabrikant) Sennheiser HD1 draadloze hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking - zwart (niet meer leverbaar door fabrikant) Nu kopen op Amazon $ 279, 97

Sennheiser is een gerenommeerde naam onder liefhebbers van hoofdtelefoons, en zijn HD-1-hoofdtelefoon is een topkeuze. Deze ruisonderdrukkende hoofdtelefoon is een solide aanbod met onberispelijke ruisonderdrukking, verbluffend geluid en Bluetooth.

Teleurstellend is dat de functies voor ruisonderdrukking niet overeenkomen met wat je op Bose-headsets vindt. Het uiterlijk, het comfort en de Bluetooth-ondersteuning maken, naast de sterke ruisonderdrukking, de Sennheiser HD-1 tot een belangrijke concurrent. Natuurlijk zijn deze HD-1-hoofdtelefoons niet goedkoop. Maar als je het budget hebt, zijn de HD-1-blikken van Sennheiser een van de beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons voor audiofielen.

Pros

 • Uitstekende audiokwaliteit
 • Geweldige ruisonderdrukking
 • Comfortabel
 • Rondom stevig pakket
 • Bluetooth

Cons

 • Ruisonderdrukking niet zo robuust als Bose
 • Prijzig

6. Plantronics Backbeat Pro 2

De beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon voor audiofielen - plantronics backbeat pro 2

Plantronics BackBeat PRO 2, draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking Plantronics BackBeat PRO 2, draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking Nu kopen op Amazon $ 131, 90

Met een sterke batterijlevensduur gebruikt de Plantronics BackBeat Pro 2 een indrukwekkend duurzaam vermogen. Met meegeleverde accessoires zoals een draagtas is de BackBeat Pro 2 een fantastische optie. Afgezien van weelderige prestaties met muziek, werkt deze Plantronics-ruisonderdrukkende hoofdtelefoon goed voor het voeren van gesprekken.

Hoewel het een comfortabele hoofdtelefoon is, is de BackBeat Pro 2 een beetje zwaar. Bovendien komt ruisonderdrukking niet overeen met die van Bose-blikken. Niettemin maakt de prijs / prestatieverhouding de Plantronics BackBeat Pro 2 een waardige concurrent in de ruimte voor ruisonderdrukkende hoofdtelefoons.

Voors:

 • Comfortabel
 • Uitstekende audiokwaliteit
 • Goed om te bellen
 • Inclusief draagtas
 • betaalbare

nadelen:

 • Iets zwaar
 • Slechtere geluidskwaliteit dan Bose en Sennheiser

7. Bose QuietControl 30

De beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon voor audiofielen - Bose QuietControl 30

Bose Quietcontrol 30 draadloze hoofdtelefoon, ruisonderdrukking - Zwart Bose Quietcontrol 30 draadloze hoofdtelefoon, ruisonderdrukking - zwart Nu kopen op Amazon $ 299, 00

Terwijl veel sets ruisonderdrukkende hoofdtelefoons over het oor of over het oor worden geleverd, is de Bose QuietControl 30 anders. In plaats van een omvangrijke koptelefoon, wordt de QuietControl 30 geleverd met een paar oordopjes in nekbandstijl. Het is zweetbestendig, waardoor deze ruisonderdrukkende oordopjes de ideale trainingspartner zijn.

Toch overtreft de kwaliteit niet de QuietComfort 35 of QuietComfort 20. Bovendien is er geen optie voor bekabelde connectiviteit, dus je bent verbannen naar een Bluetooth-verbinding. Maar met veel telefoonfabrikanten die hoofdtelefoonaansluitingen verlaten, kan dit sowieso geen probleem zijn.

De oordopjes blijven redelijk goed in je oren. Uiteindelijk is de Bose QuietControl 30 voorzien van een goede, comfortabele pasvorm en ruisonderdrukking in een klein pakket.

Voors:

 • Geweldig voor trainingen
 • Zweetbestendig
 • Goed om te bellen

nadelen:

 • Geen bedrade verbindingsoptie
 • Ruisonderdrukking niet zo robuust als op of over-het-oor hoofdtelefoons

8. Sennheiser HD 4.50 BTNC

De beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoon voor audiofielen - Sennheiser HD 4.50 BTC

Sennheiser HD 4.50 Bluetooth draadloze hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking Sennheiser HD 4.50 Bluetooth draadloze hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking Nu kopen op Amazon

De Sennheiser HD 4.50 BTNC biedt een luxueuze ervaring van audiofiele kwaliteit die concurreert met Bose-hoofdtelefoons tegen een betaalbare prijs. Ze zijn draadloos met een solide levensduur van de batterij en gemakkelijk op te vouwen voor draagbaarheid.

Er is ook een meegeleverde draagtas. Bouwmaterialen bieden comfort, hoewel componenten van kunststof en synthetisch leer bleek zijn in vergelijking met hoogwaardige modellen van Bose en Sony. Maar met kwaliteit die vergelijkbaar is met de QuietComfort 35-serie II tegen een lagere prijs, is de Sennheiser HD 4.50 BTNC een geweldige koop.

Voors:

 • Handig opvouwbaar ontwerp
 • Inclusief draagtas
 • Bedrade en draadloze connectiviteit
 • Uitstekende prijs-prestatie verhouding

Welke ruisonderdrukkende hoofdtelefoon kiest u?

Hoofdtelefoon met ruisonderdrukking is een uitstekende investering. Door omgevingsgeluid uit uw omgeving te blokkeren, kunt u zich concentreren op het geluid dat door de hoofdtelefoon stroomt. Bijna elke hoofdtelefoon met ruisonderdrukking filtert het geluid uit. Voor ruisonderdrukkende hoofdtelefoons met audiofiel kaliber zijn dit echter de beste blikken op de markt.

Bose is een veilige gok voor ultieme functie en compromisloze kwaliteit. U kunt de QuietComfort 25 overwegen, een hoofdtelefoon met een gemiddeld budget voor ruisonderdrukking. Hoewel de QuietComfort 25 geen draadloze optie biedt, is hij veel goedkoper dan zijn oudere broer of zus, de QuietComfort 35. Evenzo is Sennheiser een betrouwbare naam.

Voor diegenen die een draadloos in-ear-stijlpaar eisen, verslaat Bose's QuietControl 30 handig de concurrentie. De prestaties ervan concurreren echter niet met over-ear cups. De HD 4.50 BTNC is een uitstekende set ruisonderdrukkende hoofdtelefoons met uitstekende bouwkwaliteit.

Als je een beperkt budget hebt, levert de Naztech i9BT (onze review) behoorlijke audio- en draadloze functionaliteit. Maar als u bereid bent iets meer uit te geven, kunt u een nog beter klinkende hoofdtelefoon met ruisonderdrukking (zelfs hoofdtelefoon met ruisonderdrukking, vooral voor kinderen) opnemen De 7 beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking voor kinderen De 7 beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking voor kinderen Om veiligheidsredenen zijn hoofdtelefoons voor volwassenen niet geschikt voor kinderen. Dit zijn de beste hoofdtelefoons met ruisonderdrukking voor uw kinderen. Lees meer).

Bekijk ook de beste Bluetooth-headsets met een lange batterijlevensduur.

Afbeeldingskrediet: IgorVetushko / Depositphotos

Ontdek meer over: Audiofielen, Bluetooth, Hoofdtelefoons, .