Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle microfoon die ook verkrijgbaar is voor minder dan $ 50?  Probeer deze fantastische budget lavalier microfoons.

De 5 beste Lavalier-microfoons onder de $ 50

Advertentie Lavalier-microfoons (ook wel 'reversmicrofoons' genoemd) zijn kleine, lichtgewicht en veelzijdige hulpmiddelen voor het opnemen van audio. Ze worden rechtstreeks op kleding geklemd en blijven op een constante afstand van de mond van het onderwerp voor consistente resultaten. Maar u hoeft niet veel geld uit te geven aan een luidruchtige microfoon

Advertentie

Lavalier-microfoons (ook wel 'reversmicrofoons' genoemd) zijn kleine, lichtgewicht en veelzijdige hulpmiddelen voor het opnemen van audio. Ze worden rechtstreeks op kleding geklemd en blijven op een constante afstand van de mond van het onderwerp voor consistente resultaten.

Maar u hoeft niet veel geld uit te geven aan een luidruchtige microfoon. We hebben enkele van de beste budgetvriendelijke lavalier-microfoons verzameld voor ongeveer $ 50 of minder.

Hoe deze microfoons te gebruiken met smartphones

De meeste microfoons met een 3, 5 mm stereo-aansluiting kunnen worden gebruikt met een smartphone, op voorwaarde dat u de juiste adapter hebt. Als u naar de aansluiting op een microfoon kijkt, zijn er verschillende lagen voor verschillende audio-elementen. Dit wordt gewoonlijk TRS of TRRS genoemd, wat respectievelijk staat voor tip-ring-sleeve of tip-ring-ring-sleeve.

Apple en de Cellular Telecommunications Industry Association (CTIA) hebben geholpen bij het vaststellen van een standaard waarmee de meeste fabrikanten van apparatuur en Android-leveranciers nu hun producten ontwerpen. De standaard gebruikt TRRS in de volgende volgorde: microfoon, aarde, audio rechts en audio links.

TRRS uitgelegd

Als u een TRS-microfoon met drie strepen hebt, hebt u meestal alleen een TRRS-adapter nodig om uw microfoon met vier strepen te laten werken. Veel van de onderstaande microfoons bevatten adapters of voldoen al aan de TRRS-standaard. Als u een Android-telefoon gebruikt, werken de meeste TRRS iPhone-microfoons, maar voor alle zekerheid wilt u misschien informatie zoeken over uw exacte model.

1. FIFINE draadloze Lavalier-microfoonset

De 5 beste Lavalier-microfoons voor minder dan $ 50, vijftig mic

FIFINE draadloos microfoonsysteem, draadloze microfoonset met headset en Lavalier-reversmicrofoons, Beltpack-zender en -ontvanger, ideaal voor onderwijs, prediking en spreken in het openbaar-K037B FIFINE draadloos microfoonsysteem, draadloze microfoonset met headset en Lavalier-reversmicrofoons, Beltpack-zender en -ontvanger, Ideaal voor onderwijs, prediking en spreken in het openbaar - K037B Nu kopen op Amazon $ 37, 99

Als u met een beperkt budget draadloos geluid nodig hebt, kunt u niet veel beter dan het FIFINE draadloze lavalier microfoonsysteem. Net als andere draadloze systemen omvat het de lavalier-microfoon, de UHF-zender en de ontvanger met een 1/4-inch aansluiting.

Kies uit 20 frequenties voor een effectief bereik van 40-65 voet (12-20 meter) en een probleemloze installatie. De lavalier-microfoon zelf maakt gebruik van een mini-XLR-connector, terwijl de ontvanger kan worden gebruikt met de meegeleverde 1/4-inch naar 3, 5 mm adapterkabel voor kleinere apparaten.

Beoordelaars hebben de prijs-kwaliteitverhouding van de microfoon geprezen en hebben daarbij gewezen op de uitstekende geluidskwaliteit en het gebruiksgemak. Als je naar de Amazon-recensies gaat, kun je een aantal voorbeeldvideo's bekijken waarin het FIFINE-systeem is gebruikt, zodat je een keuze kunt maken.

Het enige echte nadeel lijkt de bouwkwaliteit te zijn, die in deze prijs altijd zal lijden.

2. Movo LV20 dubbele capsule Lavalier-microfoons

Movo Dual Lavalier-microfoon

Movo LV20 Dual Capsule batterij-aangedreven Lavalier Clip-on Omnidirectionele condensator Interviewmicrofoon voor camera's, camcorders en recorders (TRS 3, 5 mm stekker) Movo LV20 Dual Capsule Batterij-aangedreven Lavalier Clip-on Omnidirectionele condensator Interviewmicrofoon voor camera's, camcorders en recorders (TRS Plug van 3, 5 mm) Nu kopen bij Amazon $ 24, 95

Bent u op zoek naar een opstelling met dubbele microfoon, maar wilt u voorkomen dat u een mixer meeneemt? Normaal gesproken hebt u extra audiohardware nodig om twee microfoons tegelijk op te nemen in één bron, maar niet met de Movo LV20.

Movo heeft een microfoon met twee capsules geproduceerd die in één lijn loopt. Deze worden gevoed via een LR44-batterij, wat betekent dat het systeem werkt met de meeste camera's en audiorecorders die een 3, 5 mm TRRS-aansluiting accepteren.

Het systeem is goed voor het opnemen van zowel een interviewer als een onderwerp dat vrij dicht bij elkaar staat. Het is duidelijk gericht op producenten met een beperkt budget die licht willen reizen en recensenten lijken de algehele geluidskwaliteit en veelzijdigheid van de opstelling te waarderen.

Movo produceert ook een enkele capsulemicrofoon voor iets goedkoper, voor het geval u alleen die nodig hebt.

3. PowerDeWise Omnidirectionele microfoon

PowerDeWise Lavalier

Professionele kwaliteit Lavalier reversmicrofoon Omnidirectionele microfoon met Easy Clip On-systeem Perfect voor het opnemen van YouTube / Interview / Videoconferentie / Podcast / Spraakdictatie / iPhone / ASMR Professionele kwaliteit Lavalier Reversmicrofoon Omnidirectionele microfoon met Easy Clip On System Perfect voor het opnemen van YouTube / Interview / Video Conferentie / Podcast / Spraakdictatie / iPhone / ASMR Nu kopen op Amazon $ 22.22

De PowerDeWise OmniDirectional Lavalier-microfoon zit precies in het midden van het veld tussen de merknamen van minder dan $ 10 en het instapmodel. Het maakt gebruik van een 4-pins TRRS 3, 5 mm-jack aangesloten op een enorm snoer van 59 inch (1, 5 meter). Bovendien krijg je ook een extra verlengsnoer van 79 inch (2 meter).

Je krijgt ook een klittenbandsluiting voor het vastbinden van ongewenste extra kabel, een 3-pins TRRS-adapter, twee windmoffen, een draagtas en de vereiste clip voor het bevestigen van de microfoon aan kleding. Beoordelingen zijn over het algemeen uitstekend, met name voor de opname van de enorme verlengkabel.

Opmerking: dit is een passieve microfoon, dus het werkt niet met apparaten die microfoons met stroomvoorziening nodig hebben.

4. BOYA BY-M1

BOYA BY-M1

BOYA BY-M1 3, 5 mm Electret condensator microfoon met 1/4 "adapter voor smartphones iPhone DSLR camera's PC BOYA BY-M1 3, 5 mm Electret condensator microfoon met 1/4" adapter voor smartphones iPhone DSLR camera's PC Koop nu op Amazon $ 19, 95

Als u iets meer uitgeeft, kunt u een krachtige lavalier-microfoon aanschaffen, zoals de BOYA BY-M1, die LR44-batterijen gebruikt om de compatibiliteit te verbeteren met bronnen die externe microfoons met stroomvoorziening vereisen. Dat omvat professionele camerasystemen, spiegelloze en spiegelreflexcamera's en apparaten zonder versterking.

Inbegrepen is een 20-inch (50 cm) kabel, compleet met een 1/4-inch adapter. Je vindt ook een clip en een windmof in de doos, een batterij en een draagtas om alles bij elkaar te houden. De microfoon vangt 360 ° -audio op en u kunt schakelen tussen de actieve modus en de passieve / smartphonemodus met behulp van een schakelaar op het batterijcompartiment.

Recensenten hebben de BY-M1 geprezen om zijn geluidskwaliteit, het feit dat het een microfoon met stroomvoorziening is en de lange kabel die in de doos zit. Het is populair bij YouTubers met een beperkt budget, amateurfilmmakers en iedereen die op zoek is naar een goedkope manier om interviews en het gesproken woord vast te leggen.

BOYA produceert ook een tweelingpakket met twee microfoons en alle accessoires die u nodig hebt, tegen een gereduceerd tarief.

5. AUFGELD Omnidirectionele condensator Mic

AUFGELD Omnidirectionele condensator Mic

Professionele Beste Kleine Mini Lavalier Revers Omnidirectionele Condensatormicrofoon voor Apple iPhone Android Windows Mobiele telefoons Clip On Interview Video Voice Podcast Ruisonderdrukkende Mic Blogger Vlogger Professionele Beste Kleine Mini Lavalier Revers Omnidirectionele Condensatormicrofoon voor Apple iPhone Android Windows Mobiele telefoons Clip On Interview Video Voice Podcast Ruisonderdrukkende Mic Blogger Vlogger Nu kopen op Amazon $ 11, 99

Aan het goedkoopste punt van het spectrum bevindt zich de AUFGELD Omnidirectionele condensatormicrofoon, een sub-$ 10 lavalier microfoon van een merk waar je nog nooit van hebt gehoord. Op zo'n lage prijs moet je echt niet veel verwachten, maar we hebben ervoor gekozen vanwege het enorme volume (ahem) van positieve Amazon-recensies. Voor de prijs lijkt deze het werk te doen.

Deze luidruchtige microfoon wordt geleverd met een extra lang 59-inch (1, 5 meter) snoer met een 3, 5 mm-aansluiting. Het maakt gebruik van TRRS, wat betekent dat het met de meeste smartphones als microfoon kan worden gebruikt. Het wordt zelfs geleverd met een adapter om de compatibiliteit met smartphones of laptops uit te breiden.

In de doos vind je de microfoon zelf, twee clips, twee windmoffen, adapter en een handige draagtas. Voor deze prijs kunnen bouwkwaliteit en duurzaamheid een punt van zorg zijn, maar deze kunnen geschikte 'wegwerp'-microfoons zijn in situaties waarin u uw dure spullen niet wilt riskeren.

Opmerking: dit is een passieve microfoon, dus deze werkt mogelijk niet correct met sommige apparaten (zoals digitale spiegelreflexcamera's / spiegelloze camera's) waarvoor externe microfoons met voeding nodig zijn. Het zou prima moeten werken met smartphones en als microfoon voor de PS4 en vergelijkbare apparaten.

Bonus: RODE smartLav +

Rode smartLav +

Rode smartLav + Omnidirectionele Lavalier-microfoon voor iPhone en smartphones Rode smartLav + Omnidirectionele Lavalier-microfoon voor iPhone en smartphones Nu kopen op Amazon $ 65, 00

Aan de bovenkant van het spectrum staat een bekende naam in audiovisuele apparatuur. RODE produceert alles, van consumentenproducten tot professionele shotgun-microfoons, dus u betaalt voor de naam en de geluidskwaliteit en duurzaamheid waar het bedrijf om bekend staat.

Daarom is de RODE smartLav + zelf een vrij eenvoudige aangelegenheid. Het is een passieve microfoon, dus het werkt alleen met smartphones en recorders met een ingebouwde versterker. Het maakt gebruik van TRRS via een 3, 5 mm-aansluiting, wat betekent dat het zou moeten werken met de meeste smartphones, tablets en laptops. U hebt een Lightning-naar-3, 5 mm-adapter nodig voor nieuwere iPhones.

De smartLav + maakt gebruik van een met kevlar versterkte kabel voor verbeterde duurzaamheid. In de doos vind je de lavalier, een clip, een windmof en een draagtas. RODE beveelt aan de RODE Rec-app voor iOS te gebruiken, die volgens recensenten helpt de audio op te ruimen en achtergrondgeluid te isoleren.

Opmerking: vergeet niet dat deze microfoon geen stroomvoorziening heeft, dus deze werkt mogelijk niet met alle camera's en audio-recorders. Het kan je ook iets meer dan $ 50 kosten, afhankelijk van waar je het vandaan haalt.

Goedkoop is nog steeds beter dan uw ingebouwde microfoon

Hoewel deze luidruchtige microfoons goedkoop zijn, zullen ze nog steeds beter geluid leveren dan de meeste ingebouwde microfoons. Microfoonplaatsing heeft net zoveel te maken met geluidskwaliteit als de door u gekozen microfoon, en deze luidruchtige systemen maken het gemakkelijker om consistente audio te krijgen met een gelijk niveau.

Als u het niet erg vindt om wat meer uit te geven, hebben we gekeken naar de beste draadloze lavalier-microfoons van topkwaliteit De 6 beste draadloze Lavalier-microfoons De 6 beste draadloze Lavalier-microfoons Op zoek naar een lavalier-microfoon maar zonder al die kabels? Hier zijn de beste draadloze microfoon voor elk budget. Lees verder . Degenen die aan podcasting willen beginnen, moeten de beste podcast-microfoons bekijken. De beste microfoon voor podcasting De beste microfoon voor podcasting Een nieuwe podcast beginnen? Je hebt een goede microfoon nodig! Hier zijn uw opties voor de beste microfoon voor podcasting. Lees in plaats daarvan meer.

Afbeelding tegoed: futag / Depositphotos

Ontdek meer over: Microfoons, Audio opnemen.