Verwaarloos uw fiets niet als het gaat om fitness- en veiligheidstechniek.  Hier zijn enkele must-have gadgets voor fietsers en fietsers.

10 essentiële gadgets voor fietsers en fietsers

Advertentie Tegenwoordig is het niet genoeg om je fiets uit te rusten met alleen een bidonhouder en een reflector. Waarom zou u deze met zoveel nieuwe fitness- en veiligheidstechnologie niet aan uw fiets toevoegen? Vergeet niet om jezelf ook uit te dekken met beschermende technologie. Meer fietsers investeren in gadgets die hun prestaties en veiligheid op de weg of op het pad kunnen verbeteren

Advertentie

Tegenwoordig is het niet genoeg om je fiets uit te rusten met alleen een bidonhouder en een reflector. Waarom zou u deze met zoveel nieuwe fitness- en veiligheidstechnologie niet aan uw fiets toevoegen? Vergeet niet om jezelf ook uit te dekken met beschermende technologie.

Meer fietsers investeren in gadgets die hun prestaties en veiligheid op de weg of op het pad kunnen verbeteren. Upgrade je rit door de stad met deze essentiële fietsgadgets.

1. Lumos helm

Lumos-helm Lumos-helm Nu kopen bij Amazon $ 179, 00

Deze innovatieve Lumos-helm komt van pas wanneer u op een druk pad of op een drukke weg rijdt. Het is niet alleen een gewone helm - de ingebouwde lichten kunnen u mogelijk redden van een verwoestend fietsongeluk.

Bevestig het draadloze stuur van de helm op uw fiets en tik erop wanneer u op het punt staat een bocht te maken. Je tik stuurt een signaal naar je helm, die links of rechts knippert, afhankelijk van de richting die je kiest.

De helm heeft ook tien witte LED's op de voorkant en 38 rode LED's op de achterkant. Wanneer u de functie hard remlicht activeert, zullen de felrode LED's op de achterkant van uw helm gloeien, waardoor mede-weggebruikers worden gewaarschuwd dat u langzamer bent gaan rijden.

2. Wahoo RPM snelheidssensor

Wahoo RPM-snelheidssensor Wahoo RPM-snelheidssensor Nu kopen bij Amazon $ 39, 99

Heb je je ooit afgevraagd hoe snel je trapt? Bevestig deze Wahoo RPM-snelheidssensor aan je fiets, en je kunt eenvoudig je cadans ontdekken in een enkele fietssessie. Hij wordt zowel op de schoen van uw fiets als op de crankarm gemonteerd en weegt slechts zeven gram.

De sensor verzendt gegevens naar uw iPhone, Android of fietscomputer via Bluetooth, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over rommelige draden. De Wahoo RPM Speed ​​Sensor is compatibel met Wahoo Fitness, RideWithGPS, MapMyRide, Cyclemeter, Strava en meer. Op die manier kun je je cadans tijdens elke rit bijhouden, terwijl je naar een hoger toerental werkt.

3. SmartHalo

SmartHalo SmartHalo Nu kopen bij Amazon $ 120, 55

SmartHalo is een alles-in-één fietshulpmiddel dat u helpt bij het navigeren op de wegen, het meten van uw fitnessvoortgang, het bijhouden van uw snelheid en zelfs het beschermen van uw fiets tegen diefstal. Dit ronde apparaat wordt direct op je stuur gemonteerd en dankt zijn engelachtige naam aan de halo-vormige LED.

Verbind SmartHalo met de GPS van uw telefoon en SmartHalo leidt u in de goede richting met behulp van uw keuze voor kompasnavigatie of richtingaanwijzers. In plaats van afgeleid te worden door de kaart van uw telefoon, kunt u gewoon snel een blik werpen op de oplichtende signalen van SmartHalo.

SmartHalo functioneert ook als een lamp die u kunt gebruiken voor nachtelijke ritten. Wanneer u klaar bent met uw sessie, wordt het licht automatisch uitgeschakeld. U hoeft zich ook geen zorgen te maken dat u uw fiets in een openbare ruimte achterlaat - SmartHalo laat een doordringend alarm afgaan als hij bewegingen of trillingen in de buurt detecteert.

4. NiteRider Pro 1800 fietsverlichting

NiteRider Pro 1800 fietslicht NiteRider Pro 1800 fietslicht Nu kopen bij Amazon $ 241, 76

Als je serieus bent over fietsen, is de NiteRider Pro 1800 Bike Light een must-buy. Het is perfect voor de fietsliefhebber die houdt van cruisen op lange ritten die zich uitstrekken tot de schemering. Een slordig fietslicht brengt uw veiligheid in gevaar, vooral als u op een bebost pad of een donkere weg rijdt.

De NiteRider schijnt 1.800 lumen licht in een brede straal voor uw fiets. Je kunt ervoor kiezen om deze lamp op je stuur of helm te monteren, maar je moet de helmhouder apart kopen. Hoe dan ook, dit waterdichte en stofbestendige licht wordt niet het slachtoffer van de barre omstandigheden waarin je fietst.

5. Garmin Varia Radar

Garmin Varia Radar Garmin Varia Radar Nu kopen op Amazon

Als je door een drukke straat rijdt, weet je nooit wat voor soort bestuurder er achter je zit. Het is zenuwslopend om over je schouder te kijken, alleen om te beseffen dat een snel rijdende auto een beetje te dichtbij komt voor comfort.

Bevestig de Garmin Varia Radar aan de zadelpen van uw fiets en u ontvangt een visuele en audio-melding telkens wanneer een voertuig u van achteren nadert. Het wordt ook geleverd met een ingebouwd achterlicht dat u op elk moment van de dag zichtbaar houdt.

6. Activ Life LED fietswielverlichting

Activ Life LED fietswielverlichting Activ Life LED fietswielverlichting Nu kopen bij Amazon $ 13, 99

Laten we eerlijk zijn; het is moeilijk om er cool uit te zien op een fiets zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Niet alleen zorgen deze briljante Activ Life LED Bike Wheel Lights ervoor dat je fiets er stijlvol uitziet, maar ze houden je ook veilig als je 's nachts rijdt. Gebruik eenvoudig ritssluitingen om het batterijpakket van de lamp aan uw wiel te bevestigen en draai de lichtreeks rond uw spaken.

Wanneer u deze lichten 's nachts inschakelt, laten ze uw wiel gloeien in rood, roze, blauw, groen, wit of in regenboogkleuren. Met deze lichten ziet je fiets er super funky uit en kunnen bestuurders en andere motorrijders je 's nachts zien. Voor extra veiligheid kunt u ervoor kiezen om de lichten ook te laten knipperen.

7. Garmin Edge 1030 fietsbundel

Garmin Edge 1030 fietsbundel Garmin Edge 1030 fietsbundel Nu kopen bij Amazon $ 719, 99

De Garmin Edge 1030 fietsbundel is meer dan alleen een fietscomputer. Het zit boordevol functies die de gegevens bijhouden die afkomstig zijn van je fiets en lichaam. Het meet je snelheid, cadans en zelfs je hartslag.

Zet deze computer op uw stuur en gebruik hem als GPS. De Garmin-fietskaart geeft u een routebeschrijving en suggereert zelfs fietspaden in de buurt. Als je vriend of familielid je sms't terwijl je midden in de rit zit, hoef je niet te stoppen om te antwoorden. Reageer eenvoudig met een van de vooraf gemaakte berichten van Garmin.

8. Zackees richtingaanwijzerhandschoenen

Zackees Richtingaanwijzer Handschoenen Zackees Richtingaanwijzer Handschoenen Nu kopen bij Amazon $ 74, 95

Koppel uw Lumos-helm met Zackees richtingaanwijzerhandschoenen voor de veiligst mogelijke rit. Wanneer u een straat oprijdt, steekt u meestal uw arm uit om de aandacht van de bestuurder te trekken. Als u 's nachts echter een handsignaal gebruikt, kunnen bestuurders uw hand mogelijk niet zien.

Dat maakt deze ademende handschoenen tot een essentieel stuk nachtelijke veiligheidsuitrusting. Nadat je deze handschoenen hebt aangetrokken, activeer je hun ultraheldere LED's door een vuist te maken met een van je handen. Hoewel deze handschoenen als waterdicht worden geadverteerd, melden sommige klanten dat ze in de regen defect raken, dus het kan een goed idee zijn om de handschoenen thuis te laten tijdens een stortbui.

9. Archeer zonne-energie Bluetooth-luidspreker

Als je een zware fietstocht door de bergen maakt, kan je telefoon niet als luidspreker worden gebruikt - hij heeft niet de beste geluidskwaliteit en je loopt het risico dat je telefoon van je fietsbeugel valt of bespat met water. In plaats van je telefoon op te offeren voor muziek, bevestig je de Archeer Solar Power Bluetooth-luidspreker direct op je stuur.

De waterdichte en stofdichte technologie zorgt ervoor dat het apparaat blijft werken, zelfs in de meest rommelige omstandigheden. Omdat deze luidspreker op zonne-energie werkt, kan hij muziek van je telefoon afspelen en tegelijkertijd opladen; met volle lading kun je tot 20 uur naar muziek luisteren

10. SL Elite-fietsslot met vingerafdruk

SL Elite Vingerafdruk Fietsslot SL Elite Vingerafdruk Fietsslot Nu kopen bij Amazon $ 40, 00

Je telefoon is niet het enige dat wordt geleverd met een vingerafdrukscanner. Nu kunt u uw vingerafdruk ook gebruiken om een ​​fietsslot te ontgrendelen. Het SL Elite-vingerafdrukfietsslot is een van de veiligste opties voor een slot. Niemand kan het wachtwoord van uw slot kraken omdat er geen wachtwoord is om te kraken.

Het SL Elite fietsslot wordt geleverd met een dikke kabel die bestand is tegen bijna alle pogingen tot snijden. Het apparaat is ook waterdicht, dus het is prima om het in de regen te laten staan. Verwacht dit apparaat meer dan 3.000 keer te ontgrendelen voordat je het opnieuw moet opladen.

Verbeter uw fietstochten

Het is moeilijk om een ​​bevredigende fietstocht te maken als je je constant zorgen maakt over je veiligheid. Deze apparaten kunnen je helpen je veilig en vermaakt te voelen en helpen je zelfs om je prestaties bij te houden.

Sommige van deze apparaten hebben diefstalpreventie, maar geen van hen helpt u een crimineel op te sporen als uw fiets toevallig wordt gestolen. Het is belangrijk om een ​​van deze fietsvolgapparatuur te installeren om vervelende dieven te vangen. De 4 beste fietstrackers voor het vangen van dieven met rode handen De 4 beste fietstrackers voor het vangen van dieven met rode handen Er is niets leuks aan het gestolen krijgen van uw fiets. Met deze fietstrackers kunt u uw ontbrekende fiets in een mum van tijd vinden. Lees meer voordat je aan je volgende avontuur gaat.

Ontdek meer over: Gadgets, mobiele accessoires.