Er is niets leuks om uw fiets gestolen te krijgen.  Met deze fietstrackers kunt u uw ontbrekende fiets in een mum van tijd vinden.

De 4 beste fietstrackers voor het vangen van dieven met rode handen

Advertentie Fietsen is leuk, maar er is niets leuks om je fiets gestolen te krijgen. Of het nu uw weekendhobby, een dure dwaasheid of uw primaire vorm van transport is, u wilt misschien investeren in een volgapparaat voor het geval het ondenkbare gebeurt. De meeste trackers kosten nu aanzienlijk minder dan een nieuwe fiets, waardoor ze een waardevolle investering zijn

Advertentie

Fietsen is leuk, maar er is niets leuks om je fiets gestolen te krijgen. Of het nu uw weekendhobby, een dure dwaasheid of uw primaire vorm van transport is, u wilt misschien investeren in een volgapparaat voor het geval het ondenkbare gebeurt.

De meeste trackers kosten nu aanzienlijk minder dan een nieuwe fiets, waardoor ze een waardevolle investering zijn. Hier zijn vier fietstrackers die je helpen je ontbrekende rit op te sporen.

Zet uw veiligheid voorop

Net als smartphones kan een fiets die is uitgerust met een GPS-tracker tot op de dichtstbijzijnde meter worden geplaatst. En, net als smartphones, worden fietsen vaak door dieven gericht. Evenzo zou u niet moeten proberen een gestolen fiets zelf op te halen.

Door uw fiets naar de laatst bekende GPS-locatie te volgen, kunt u uzelf in gevaar brengen. Wanneer uw fiets wordt gestolen, kunt u dit het beste aan de autoriteiten melden, hen op de hoogte stellen van het feit dat de fiets is uitgerust met een volgapparaat en hen de informatie verstrekken die ze nodig hebben om uw fiets voor u op te halen.

1. Boemerang CycloTrac

Boomerang CycloTrac Bike Tracker Productafbeelding

Boomerang's CycloTrac is een fietsalarm en GPS-tracker die op uw fiets wordt gemonteerd onder de bidonhouder op het frame. In plaats van het apparaat te verbergen, toont Boomerang met trots "Anti-diefstal, GPS, bewegingsdetectie" op het apparaat zelf. Boomerang's FAQ-opmerkingen: "volgens onze bronnen binnen de politie van San Diego en BART is een zichtbaar GPS-apparaat een beter afschrikmiddel dan een verborgen."

Het apparaat wordt bediend met de Boomerang-app, beschikbaar op zowel Android als iOS. Nadat u uw smartphone hebt gekoppeld aan het antidiefstalapparaat, kunt u deze inschakelen met behulp van de app wanneer u uw fiets parkeert. Als het apparaat is ingeschakeld, ontvangt elke fietsbeweging een sms en een hoorbare waarschuwing bij elke beweging.

De CycloTrac creëert ook een geofence en zal de fietseigenaar informeren als de fiets buiten deze zone reist. Dankzij de ingebouwde GPS-tracker en Verizon-radio is het mogelijk om de fiets in realtime te volgen met behulp van de app of het online dashboard van Boomerang.

Boomerang beveelt aan dat het apparaat eenmaal per week wordt opgeladen. Het kan ongeveer 10 uur duren in de actieve volgmodus en een paar maanden in de slaapmodus. Een volledige lading duurt ongeveer zes uur. De CycloTrac is te koop voor $ 119 en wordt geleverd met een jaar gratis tracking, waarna gebruikers $ 3, 99 per maand moeten betalen.

2. Sherlock Bike

Sher

De Sherlock Bike heeft een andere benadering van fietsbeveiliging door zijn GPS-smarts in uw stuur te verbergen. Het apparaat is ontworpen met flexibiliteit in het achterhoofd, waardoor het perfect is voor zowel rechte als gebogen handgrepen. U kunt echter nog steeds de compatibiliteitsgrafiek controleren voordat u bestelt.

Sherlock Bike wordt bediend met een app op uw iPhone of Android-smartphone. Nadat u het apparaat hebt geparkeerd en bewapend, stuurt elke gedetecteerde beweging een waarschuwing naar uw smartphone. Met de Diefstal-modus geactiveerd, is het eenvoudig om de locatie van uw fiets te volgen en te delen met de politie.

De batterij gaat een week mee en kan zonder verwijdering worden opgeladen dankzij een micro-USB-connector. Je krijgt twee jaar internetverbinding via de ingebouwde simkaart die is inbegrepen in het prijskaartje van $ 159. Zodra die twee jaar voorbij zijn, moet u een kleine maandelijkse vergoeding betalen om de service te blijven ontvangen.

3. Spybike

Spybike Spylamp2 Bike Tracker Productafbeelding

Spybike gaat nog een stap verder in het proberen uw GPS-tracker te verbergen. Het bedrijf maakt regelmatig ogende fietsonderdelen die hun beveiligingsgeheimen niet zullen prijsgeven. Elk bevat een GPS-tracker, batterij en ingebouwde simkaart voor het volgen van de locatie van uw fiets via de Spybike-website.

Momenteel heeft Spybike drie trackers beschikbaar. De Spylamp2 is een volledig functioneel achterlicht dat een GPS-tracker bevat. Houd de aan / uit-knop drie seconden ingedrukt om het apparaat te activeren wanneer u uw fiets parkeert. De Spybike zadelpen is een gewone aluminium zadelpenbuis die zichzelf automatisch inschakelt zodra u zich buiten het Bluetooth-bereik bevindt.

Dan is er de Spybike Top Cap die in de headset van uw fiets past, dichtbij het verbindingspunt van het stuur. Het wordt bewapend met een enkele druk op de meegeleverde sleutelring wanneer u uw fiets parkeert. Elk van deze antidiefstalapparatuur is oplaadbaar, met een lithium-ionbatterij die maanden kan worden opgeladen na één keer opladen. Elk staat momenteel vermeld voor $ 125 op de Spybike-website, met maandelijkse kosten van $ 4, 50 om het apparaat verbonden te houden met het mobiele netwerk.

4. Tegelsport

De hierboven vermelde producten zijn volledige GPS-trackers, elk met hun eigen mobiele verbinding voor het vinden en volgen van een gestolen fiets. Maar ze zijn ook duur, met prijskaartjes die honderden dollars kosten en lopende maandelijkse kosten. Je vraagt ​​je misschien af ​​of er een goedkopere optie is.

De Tile Sport is een kleine, waterdichte Bluetooth-locator die u kunt bevestigen aan uw sleutels, smartphone of elk item dat u niet wilt verliezen. Om dingen te vinden, gebruikt Tile de kracht van de Tile-gebruikersbasis om crowdsource-informatie te gebruiken. Als een andere Tile-gebruiker langs een locator loopt, wordt de locatie van dat specifieke object bijgewerkt.

Met deze informatie kunnen gebruikers proberen hun verloren voorwerpen te lokaliseren. Tegel werkt het beste in drukke stedelijke gebieden, maar er is altijd een element van geluk bij betrokken. Hoewel de Tile Sport een meer betaalbare optie is, moet je er rekening mee houden dat het je fiets niet zal volgen zoals een van deze andere oplossingen.

Het is een investering in beveiliging

Met uitzondering van de Tile Sport, kunnen deze fietstrackers uw eigendom in realtime volgen. Ze kunnen elk verbinding maken met internet, een GPS-vergrendeling vinden en de exacte locatie aan u melden. Ze zijn niet onfeilbaar en net als andere GPS-apparaten kan hun succes worden beperkt door hun omgeving. Momenteel zijn ze de beste producten in hun soort op de markt.

Mogelijk bent u geïnteresseerd om te weten dat GPS-trackers ook beschikbaar zijn voor uw auto. Auto's zijn een belangrijke financiële investering, dus het is de moeite waard om jezelf te beschermen. Er zijn veel opties, maar u moet de tijd nemen om te beslissen welke GPS-autotracker het beste is voor u. Wat is de beste GPS-tracker voor uw auto? Wat is de beste GPS-tracker voor uw auto? Met een GPS-tracker voor uw auto kunt u deze overal bijhouden. Hier zijn de beste auto GPS-tracker-eenheden voor verschillende toepassingen. Lees verder .

Beeldtegoed: AndreyPopov / Depositphotos

Ontdek meer over: GPS, Home Security, Locatiegegevens, .