Op zoek naar de beste echte draadloze oordopjes?  We hebben geweldige keuzes voor elk budget en elke gebruiker om uit te kiezen.

De 4 beste echte draadloze oordopjes voor draadloos gebruik

Advertentie Het is tijd om het snoer voor altijd door te snijden. U kunt nu echte draadloze oordopjes krijgen die een goed geluid en een behoorlijke batterijduur leveren, vanaf slechts $ 50. Dit zijn de beste echte draadloze oortelefoons die je vandaag kunt kopen. Een korte opmerking over de voorwaarden In de onderstaande samenvatting vind je de woorden "oortelefoons" en "oordopjes" door elkaar gebruikt

Advertentie

Het is tijd om het snoer voor altijd door te snijden. U kunt nu echte draadloze oordopjes krijgen die een goed geluid en een behoorlijke batterijduur leveren, vanaf slechts $ 50. Dit zijn de beste echte draadloze oortelefoons die je vandaag kunt kopen.

Een korte opmerking over de voorwaarden

In de onderstaande samenvatting vind je de woorden "oortelefoons" en "oordopjes" door elkaar gebruikt. Technisch gezien zijn ze anders.

Oortelefoons gaan in uw gehoorgang en vormen een strakke afdichting, terwijl oordopjes in uw oor zitten en omgevingsgeluid toestaan. Maar tegenwoordig maken de meeste fabrikanten en consumenten geen onderscheid tussen hen, dus wij ook niet.

1. Beste echte draadloze oordopjes Overall: Jabra Elite 65t

Jabra Elite 65t is de beste echte draadloze oordopjesset

Jabra Elite 65t oordopjes - Alexa ingeschakelde, echte draadloze oordopjes met oplaadetui, Titanium zwart - Bluetooth oordopjes ontworpen voor de beste echte draadloze gesprekken en muziekervaring Jabra Elite 65t oordopjes - Alexa ingeschakelde, echte draadloze oordopjes met oplaadetui, Titanium zwart - Bluetooth oordopjes Ontworpen voor de beste echte draadloze gesprekken en muziekervaring Nu kopen bij Amazon $ 135, 77

Wie zou het moeten kopen: iedereen die geen Samsung-telefoon heeft. Mensen die geen budget hebben.

Het is zeldzaam dat elke grote audioreviewer het ergens over eens is, wat de Jabra Elite 65t uniek maakt in zijn unanieme aanbeveling. Tenzij u een audiofiel bent die kieskeurig is over de geluidskwaliteit of een beperkt budget heeft, zijn dit de beste echte draadloze oordopjes.

Ze klinken fantastisch, met het gebalanceerde audioprofiel dat je van oortelefoons mag verwachten voor deze prijs. De batterijlevensduur van 5 uur is net zo goed als bij echte draadloze oordopjes, en hij ondersteunt ook snel opladen om een ​​uur gebruik vanaf 10 minuten opladen toe te voegen. Alleen de Samsung Gear IconX biedt meer - en dat is wanneer het ingebouwde geheugen wordt gebruikt, geen Bluetooth.

De Elite 65t heeft ook de beste microfoon van alle echte draadloze oordopjes, waardoor het de ideale keuze is voor iedereen die vaak telefoontjes aanneemt. U kunt via de oortelefoons ook spraakopdrachten afgeven aan Google Now, Siri en Alexa.

2. Beste budget echte draadloze oordopjes: Soundcore Liberty Lite

Anker Soundcore Liberty Lite zijn de beste budget echte draadloze oortelefoons

Anker Soundcore Liberty Lite Bluetooth 5.0 True Wireless-oordopjes Anker Soundcore Liberty Lite Bluetooth 5.0 True Wireless-oordopjes Nu kopen op Amazon

Wie zou het moeten kopen: iedereen die op zoek is naar een set goede draadloze oordopjes die niet te veel kosten.

Niet iedereen wil $ 150 uitgeven aan een paar oortelefoons. Als u op zoek bent naar iets betaalbaarder, maar toch alle belangrijke functies krijgt, kies dan voor Anker's Soundcore Liberty Lite.

Anker heeft een talent voor het maken van producten van hoge kwaliteit voor een lagere prijs dan gemiddeld, wat de Liberty Lite is. Je krijgt een paar echte draadloze oordopjes die goed klinken voor alle soorten muziek, een goede bas hebben en je comfortabel voelen om lange tijd te dragen.

Ik heb iets meer dan drie uur continu afspelen op Bluetooth, wat niet slecht is voor deze prijs. Helaas ondersteunt de Liberty Lite geen snelladen. Dat betekent dat deze geweldig zijn voor regelmatig woon-werkverkeer, maar als je een lange vlucht hebt, wil je een andere hoofdtelefoon met een lange batterijduur.

Afgezien van de batterijduur is de Liberty Lite een onmiskenbaar goed pakket voor zijn prijs. In feite zouden we zeggen dat je deze zou moeten kopen over iets duurdere opties zoals de Altec Lansing True Evo of Anker's eigen Zolo Liberty Total.

3. Beste echte draadloze oordopjes met ingebouwde opslag: Samsung Gear IconX

Samsung Gear IconX als de beste echte draadloze oordopjes met ingebouwde opslag voor muziek zonder telefoon

Samsung Gear IconX, Bluetooth snoerloze fitness-oordopjes Samsung Gear IconX, Bluetooth snoerloze fitness-oordopjes Nu kopen bij Amazon $ 102, 00

Wie zou het moeten kopen: iedereen die een Samsung-telefoon heeft. Degenen die ingebouwde opslag willen om naar muziek te luisteren zonder hun telefoon.

De Samsung Gear IconX is de enige set echte draadloze oordopjes die teen-to-teen gaan met de Jabra 65t-serie. In sommige opzichten is het misschien zelfs beter.

De belangrijkste differentiator van de IconX is de 4 GB ingebouwd geheugen. U kunt nummers van uw telefoon naar de oortelefoons overbrengen, vervolgens de Bluetooth-verbinding uitschakelen en nog steeds naar muziek luisteren. Dit betekent natuurlijk geen Spotify of andere muziekstreamingservices, maar het verlengt de batterijduur van de oortelefoons met ongeveer twee uur.

In elk geval heeft de IconX een uitstekende batterijduur, met een kloksnelheid van meer dan vier uur continu afspelen op de test van elke recensent. Plus, het heeft een snellaadfunctie zoals elke set voor deze prijs.

Als u al een Samsung-telefoon hebt, is het logisch om de Samsung Gear IconX te kopen. Zoals we eerder hebben gezegd, koop het ecosysteem, niet de gadget. De IconX werkt het beste met Samsung-apps, zoals de ingebouwde loopcoach die synchroniseert met S Health om uw conditie bij te houden.

4. Goedkoopste echte draadloze oordopjes die het waard zijn om te kopen: JLab JBuds Air

JLab JBuds Air zijn de goedkoopste echte draadloze oordopjes die het waard zijn om te kopen

JLab Audio JBuds Air True Wireless Signature Bluetooth-oordopjes + oplaadetui JLab Audio JBuds Air True Wireless Signature Bluetooth-oordopjes + oplaadetui Nu kopen op Amazon $ 49, 00

Wie zou het moeten kopen: iedereen die de goedkoopste echte draadloze oordopjes wil die geen afval zijn.

Het is lang wachten op een fatsoenlijk merk om een ​​paar echte draadloze oordopjes voor deze prijs te lanceren. Zowel Monoprice als JLab debuteerden onlangs met hun sets, en de JLab JBuds Air loopt voorop in audiokwaliteit.

Dat gezegd hebbende, met budget-oortelefoons is de audiokwaliteit nooit fantastisch. De Jbuds Air is "goed genoeg" voor de meeste gebruikers die meer belang hechten aan het gemak van echt draadloos gaan dan de muziek die precies goed klinkt.

De JBuds Air gebruikt Bluetooth 4.2 en niet de nieuwe Bluetooth 5-standaard, dus de levensduur van de batterij is begrijpelijkerwijs lager. U kunt op deze set ongeveer drie uur ononderbroken afspelen verwachten. Het heeft ook een IP55-classificatie voor elementaire water- en stofbestendigheid, maar gezien het feit dat ze vrij nieuw zijn, heeft niemand deze zwaar getest. Dus vertrouw nog niet te veel op die beoordeling.

Bij zowel de Monoprice als de JLabs-oordopjes merkten recensenten op dat het slavenstuk (de linkeroortelefoon) soms een seconde of twee verbrak. De microfoon op beide is ook niet geweldig en neemt veel omgevingsgeluid op. Het is prima om te bellen in een gesloten ruimte, maar niet als je onderweg bent.

Gezien deze opofferingen, zou je kunnen overwegen om voor enkele van de andere geweldige Bluetooth-oordopjes onder de $ 50 te gaan.

Echte draadloze oordopjes zijn niet voor audiofielen

Als je een iPhone hebt, moet je in de verleiding komen om de Apple AirPods te kopen. Ze ondersteunen zelfs Siri-opdrachten, waardoor ze dubbel nuttig zijn. Maar er zijn veel betere opties voor de prijs van AirPods.

Zoals u kunt lezen in onze review van de AirPods, is het moeilijk om ze aan te bevelen, vooral omdat zoveel echte draadloze oordopjes nu Siri ondersteunen. Zelfs bij de # 1 keuze, de Jabra Elite 65t, kun je Siri-opdrachten geven. In dit geval overtreft de beste gadget het verblijf in het ecosysteem.

Master en Dynamic MW07 hebben een goede geluidskwaliteit, maar geen audiofiel niveau

Helaas, als je echt om geluidskwaliteit geeft en gewend bent om meer dan $ 200 aan koptelefoons uit te geven, moet je nu echte draadloze oordopjes overslaan. Momenteel voldoet geen van de sets aan audiofiele normen.

Er zijn een paar grote merken die geweldige oordopjes aanbieden. En de consensus lijkt te zijn dat de Master en Dynamic MW07 de best klinkende partij is.

Maar geen van deze aanbiedingen komt overeen met de beste koptelefoons voor audiofielen. De 8 beste koptelefoons met ruisonderdrukking voor audiofielen. De 8 beste koptelefoons met ruisonderdrukking voor audiofielen. Op zoek naar de beste koptelefoon met ruisonderdrukking? Als u een audiofiel bent, zijn deze hoogwaardige opties uw beste weddenschappen. Lees verder . Hoewel het gemak van echte draadloze oordopjes onmiskenbaar is, moeten goed afgestemde oren er langs kijken voor een goede auditieve ervaring.

Ontdek meer over: Audiofielen, Bluetooth, Hoofdtelefoons, .