Hier zijn de beste stand-alone smartwatches die u zonder uw telefoon kunt gebruiken voor bellen, sms'en, muziek en meer.

De beste smart watch-telefoon voor Apple- en Android-gebruikers

Advertentie Smartwatches bieden een handige aanvulling op uw smartphone. Maar wat als u uw smartwatch de hele dag wilt gebruiken zonder uw telefoon te dragen? Dan heb je een slimme horlogetelefoon nodig. Hoewel veel smartwatches een verbinding met uw telefoon vereisen, vindt u enkele zelfstandige smartwatches die onafhankelijk kunnen werken dankzij mobiele ondersteuning

Advertentie

Smartwatches bieden een handige aanvulling op uw smartphone. Maar wat als u uw smartwatch de hele dag wilt gebruiken zonder uw telefoon te dragen? Dan heb je een slimme horlogetelefoon nodig.

Hoewel veel smartwatches een verbinding met uw telefoon vereisen, vindt u enkele zelfstandige smartwatches die onafhankelijk kunnen werken dankzij mobiele ondersteuning. Een horlogetelefoon kan je telefoon niet volledig vervangen, maar ze zijn geweldig voor degenen die altijd onderweg zijn. Ze kunnen ook de verleiding verminderen om je telefoon te vaak te gebruiken.

Hier zijn de beste telefoonhorloges die u zelf kunt gebruiken.

Voordat u een zelfstandige smartwatch koopt

Het kopen van een slimme horlogetelefoon klinkt opwindend, maar voordat u een aankoop doet, moet u zich ervan bewust zijn hoe ze werken. Omdat ze verbinding maken met mobiele gegevens, zoals uw telefoon, moet uw provider deze activeren en aan uw account koppelen.

Dit is afhankelijk van uw provider, maar leidt bijna altijd tot extra kosten. De meeste providers brengen kosten in rekening voor de eerste activering, plus een maandelijkse vergoeding voor het hebben van het apparaat in uw abonnement.

Houd hier rekening mee voordat u beslist of een telefoonhorloge geschikt is voor u. Als u niet van plan bent de LTE-functionaliteit altijd te gebruiken, kunt u zich waarschijnlijk beter aan het standaardmodel houden om kosten te besparen.

Nog een opmerking: we houden het alleen bij horloges met mobiele ondersteuning. Hoewel sommige smartwatches Wi-Fi-connectiviteit bieden onafhankelijk van je telefoon, is dit minder handig omdat het onwaarschijnlijk is dat je binnen het bereik van één Wi-Fi-netwerk blijft terwijl je onderweg bent.

1. Apple Watch Series 4 (en 3)

Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular, 40mm) Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular, 40mm) Nu kopen op Amazon $ 419, 99

De Apple Watch Series 4 is niet verrassend het beste horloge voor iPhone-gebruikers. Zowel de Series 4- als Series 3-modellen zijn beschikbaar met mobiele ondersteuning. Hiermee kunt u bellen, tekstberichten verzenden en ontvangen, streamen vanuit Apple Music, een routebeschrijving opvragen, meldingen ontvangen en meer - allemaal zonder uw telefoon.

Natuurlijk krijg je ook alle functies van de Apple Watch. Dit omvat een groeiende lijst van compatibele apps, aanpasbare wijzerplaten, Apple Pay en nog veel meer. Als je niet de nieuwste en beste nodig hebt, kun je wat geld besparen door in plaats daarvan een Apple Watch Series 3 te kopen.

Hoewel het een geweldige keuze is voor de Apple-gelovigen, moeten Android-gebruikers natuurlijk elders zoeken.

Deze horloges bevatten eSIM-technologie, die de SIM-info van uw telefoon kopieert. Je hebt een iPhone 6 of nieuwer nodig om het in te stellen, wat je kunt doen met Apple's help-pagina op Watch cellular setup.

Zie onze Apple Watch Series 4-recensie voor meer informatie.

2. Samsung Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch (42 mm, LTE) Samsung Galaxy Watch (42 mm, LTE) Nu kopen bij Amazon $ 166, 99

De Galaxy Watch is het nieuwste smartphone-horloge van Samsung op het moment van schrijven. Deze optie is waarschijnlijk de beste Android-horlogetelefoon, omdat de Apple Watch op het platform van Google verboden is.

Met de Galaxy Watch krijgt u standaard smartwatch-functies zoals slaap volgen, begeleide meditatie en trainingsinformatie. Samsung beweert dat de batterij op het kleinere model maximaal drie of vier dagen meegaat. Het is ook gebouwd om lang mee te gaan, dankzij Gorilla Glass DX + en IP68 waterbestendigheid.

U vindt een vergelijkbare reeks functies voor mobiele telefoons als de Apple Watch. Je kunt bellen en sms'en, muziek streamen en meldingen op je horloge ontvangen, waar je ook bent. Als je ergens winkelt waar Samsung Pay voor nodig is, kun je zelfs met je horloge over LTE betalen.

Merk op dat dit horloge Tizen OS uitvoert in plaats van Google's Wear OS.

3. Samsung Gear S3

Samsung Gear S3 Frontier (46 mm, AT&T 4G) Samsung Gear S3 Frontier (46 mm, AT&T 4G) Nu kopen op Amazon

Samsung verkoopt nog steeds de Gear S3, die de voorloper is van de Galaxy Watch. Het is vergelijkbaar met het nieuwere model, waardoor het een fatsoenlijke manier is om een ​​horlogetelefoon te krijgen zonder veel uit te geven.

Het oudere apparaat heeft een soortgelijke functieset als zijn opvolger, ondanks een zwakkere processor, minder RAM en minder trainingsopties. De Gear S3 lijdt ook op de afdeling afdichting. Hoewel de Galaxy Watch is gebouwd om te zwemmen, is de Gear S3 alleen gemaakt om een ​​druppel water te overleven.

Beide hebben een roterende ring en bieden LTE-ondersteuning voor oproepen, sms'jes, meldingen en Samsung Pay-aankopen. Als je meer betaalt voor het nieuwere model, krijg je in feite een betere batterijduur en een paar extra toeters en bellen, maar de S3 is nog steeds een respectabel apparaat.

Als u hiervoor kiest, moet u ervoor zorgen dat u het model koopt dat compatibel is met uw koerier. Samsung verkoopt verschillende versies voor de verschillende bedrijven.

4. LG Watch Urbane 2e editie

LG Watch Urbane 2e editie (LTE, Verizon) LG Watch Urbane 2e editie (LTE, Verizon) Nu kopen op Amazon

De Watch Urbane 2e editie is een paar jaar oud, maar het is nog steeds beschikbaar als een van de twee stand-alone smartwatch-aanbiedingen van LG.

Dit apparaat heeft een stijlvol ontwerp met drie fysieke knoppen en een volledig cirkelvormig P-OLED-display. Het is IP67-resistent, wat betekent dat het een duik in water zal overleven, maar niet bedoeld is om te zwemmen.

Het heeft de gebruikelijke smartwatch-telefoonfuncties die we in de bovenstaande modellen hebben genoemd, waaronder bellen, sms'en en muziekstreaming dankzij LTE. Je kunt ook muziek op het horloge opslaan om lokaal te luisteren. Het apparaat ondersteunt ook het volgen van de gezondheid, evenals 'OK Google' voor hulp bij uw stem.

In tegenstelling tot het aanbod van Samsung bevat LG's smartwatch het standaard Wear OS. Je kunt de LG Watch Urbane ophalen in modellen voor zowel Verizon als AT&T, dus controleer of je de juiste kiest.

5. LG Watch Sport

LG Watch Sport (AT&T) LG Watch Sport (AT&T) Nu kopen bij Amazon

LG's Watch Sport is een ander ouder apparaat, maar het bedrijf verkoopt het nog steeds. Het is opmerkelijk als een van de eerste smartwatches met Android Wear 2.0- en LTE-connectiviteit.

Het heeft een helder scherm dat is geoptimaliseerd voor helder licht buiten en beschikt over de kracht van Wear OS. Dit omvat ondersteuning voor Google Assistent en Google Pay voor eenvoudige aankopen.

Helaas is dit horloge aan de grotere kant en is mobiele service alleen beschikbaar op AT&T. Maar als je daar geen last van hebt, is dit ondanks zijn leeftijd een solide all-round smartwatch.

Kan een smartwatch uw telefoon vervangen?

We hebben vijf solide horloges voor smartphones bekeken om uit te kiezen. Helaas is deze markt niet zo spannend als hij zou kunnen zijn. Alleen de Apple Watch S4 en Galaxy Watch zijn recente apparaten; veel grote fabrikanten hebben nog geen zelfstandige smartwatch uitgebracht.

Dit komt omdat mobiele smartwatches nog niet helemaal klaar zijn voor prime time. Afgezien van de kosten van het apparaat, moet u ook uw mobiele provider betalen om het op uw account te hebben. Het is duur en voelt als een boete alleen voor het gebruik van een nieuw apparaat.

Bovendien is de levensduur van de batterij tijdens het gebruik van mobiele gegevens vrij slecht. De Apple Watch gaat maar ongeveer een uur mee voordat LTE leeg raakt.

Als u de kosten echter niet erg vindt en vaak contact moet houden zonder dat uw telefoon in de buurt is, is het wellicht de moeite waard om met deze nadelen om te gaan. Hopelijk verbetert de smartwatch-technologie in de nabije toekomst, zodat we kunnen genieten van een betere zelfstandige smartwatch-ervaring.

Bekijk de beste hardloophorloges voor meer informatie over wearables. De 7 beste hardloophorloges voor het volgen van je oefening. De 7 beste hardloophorloges voor het volgen van je oefening. Heb je een trainingshorloge nodig om je conditie bij te houden? Deze opties zijn ideaal, of u nu een fitnessfanaat bent of die niet veel aan sport doet. Lees verder . We hebben ook gekeken naar de beste telefoonhorloges specifiek voor kinderen. De beste telefoonhorloge voor kinderen: GPS-trackers en smartwatches De beste telefoonhorloge voor kinderen: GPS-trackers en smartwatches Op zoek naar het beste telefoonhorloge voor kinderen om uw kinderen veilig te houden? Hier zijn kindvriendelijke horloges voor mobiele telefoons voor Verizon, AT&T en meer. Lees verder .

Ontdek meer over: Apple Watch, Smartwatch, Wearable Technology.