De beste draadloze hoofdtelefoon kan een klein fortuin kosten.  Je kunt echter een fatsoenlijke draadloze hoofdtelefoon kopen voor minder dan $ 100 ...

De beste draadloze hoofdtelefoons onder de $ 100

Advertentie Weet je wat letterlijk het ergste is? Draden. Vastgebonden zijn aan draden in deze tijd voelt ongeveer hetzelfde als een vriend bellen met twee blikjes en touwtje. Weet je wat niet het ergste is? Je raadt het al: draadloze dingen. Specifiek draadloze hoofdtelefoons. Geld besparen door een paar van de beste draadloze koptelefoons van minder dan $ 100 te kopen, zou nog beter zijn

Advertentie

Weet je wat letterlijk het ergste is? Draden. Vastgebonden zijn aan draden in deze tijd voelt ongeveer hetzelfde als een vriend bellen met twee blikjes en touwtje.

Weet je wat niet het ergste is? Je raadt het al: draadloze dingen. Specifiek draadloze hoofdtelefoons. Geld besparen door een paar van de beste draadloze koptelefoons van minder dan $ 100 te kopen, zou nog beter zijn.

We hebben al een kijkje genomen bij de beste Bluetooth-oordopjes onder de $ 50 De 10 beste goedkope Bluetooth-oordopjes onder de $ 50 De 10 beste goedkope Bluetooth-oordopjes onder de $ 50 Je kunt oordopjes en oordopjes van goede kwaliteit krijgen voor overal tussen $ 20 en $ 50. We tonen je de beste goedkope Bluetooth-oordopjes. Lees meer, en hoewel die opties helemaal fantastisch zijn, heb je soms gewoon wat meer nodig. Als u uw budget wilt verdubbelen, krijgt u meer functies en een betere geluidskwaliteit - wat u zou kunnen zeggen is muziek in de oren!

Wat zijn de beste draadloze hoofdtelefoons onder de $ 100?

We gaan graven en kijken naar enkele van de beste draadloze koptelefoons die je kunt krijgen. Deze hoeven niet noodzakelijkerwijs de kwaliteit van een paar koptelefoons of oordopjes te evenaren, maar ze bieden nog steeds een betere geluidskwaliteit dan de goedkoopste van de budgetmodellen.

Om het voor elkaar te krijgen, willen we sterke gebruikers- en professionele beoordelingen over de hele linie, hoogwaardig geluid, comfort en duurzaamheid (in modellen die al langere tijd op de markt zijn).

De beste draadloze koptelefoons voor over het oor onder de $ 100

Eerst gaan we kijken naar een koptelefoon die op je oor zit of eroverheen gaat. Als je een dreunend geluid en een koptelefoon wilt die het geluid van buitenaf blokkeert, zijn dit de typen waar je mee wilt gaan.

Sennheiser HD 4.40

Een goede opname van de Sennheiser HD 4.4 Bluetooth-hoofdtelefoon

Sennheiser HD 4.40 Bluetooth draadloze koptelefoon (Ear 4.40 BT) Sennheiser HD 4.40 Bluetooth draadloze koptelefoon (Ear 4.40 BT) Nu kopen op Amazon

Als het gaat om kwaliteitsaudio, is Sennheiser een merk dat altijd opkomt. De Sennheiser HD 4.40's vallen precies op die plek van $ 100 waar je audio van hoge kwaliteit krijgt, maar ze zullen je portemonnee niet te hard raken.

Deze hoofdtelefoon belooft een batterijlevensduur van maximaal 25 uur, en ze worden geleverd met een audiokabel voor old school, dus je hoeft je nooit zorgen te maken of je hoofdtelefoon genoeg sap heeft om door te gaan.

Skullcandy Hesh 2

Een set Hesh 2 Bluetooth-hoofdtelefoons van Skullcandy

Skullcandy Hesh 2 Bluetooth draadloze koptelefoon Skullcandy Hesh 2 Bluetooth draadloze koptelefoon Nu kopen op Amazon $ 54, 97

Dit zijn eigenlijk de koptelefoons die ik bezit en die ik de afgelopen jaren heb gebruikt, en ik kon er niet blijer mee zijn. Voor de prijs zijn de Skullcandy Hesh 2s comfortabel en bieden een goed geluid. Als een leuke bonus zien ze er geweldig uit in alle drie de beschikbare kleuren (blauw, zwart en zilver).

De belangrijkste reden dat ze niet hoger op de lijst staan, is de batterijduur. Vergeleken met de 25 uur van de HD 4.04s worden deze slechts ongeveer 15. Het is nog steeds solide en lang genoeg om de meeste mensen de dag door te komen.

Jabra Move Wireless

De Jabra Move Wireless on-ear Bluetooth-hoofdtelefoon.

Jabra Move Draadloze stereohoofdtelefoon - Zwart Jabra Move Draadloze stereohoofdtelefoon - Zwart Nu kopen bij Amazon $ 65, 86

Als u de voorkeur geeft aan het ontwerp op het oor in plaats van over het oor, zijn de Jabra Move Wireless-hoofdtelefoons een geweldige optie. De levensduur van de batterij zal u niet wegblazen, want deze gaan maar liefst acht uur mee. Ze hebben meer dan 1000 beoordelingen op Amazon en een beoordeling van 3, 9 / 5, wat hoog genoeg is om aan te bevelen.

Zoals alle hoofdtelefoons in deze prijsklasse, zijn ze niet perfect en kunnen ze zeker beter klinken. Voor deze prijs zijn dit echter een van de beste koptelefoons die je kunt vinden, en ze zijn zeker de moeite waard om op te pakken.

De beste Bluetooth-oordopjes onder de $ 100

Op zoek naar een paar draadloze oordopjes die gemakkelijk mee te nemen en licht van gewicht zijn? Misschien wilt u enkele Bluetooth-oordopjes overwegen, omdat deze draadloze prestaties bieden zonder de grote vormfactor van een hoofdtelefoon op en over het oor.

Plantronics BackBeat FIT

De Plantronics BackBeat FIT sport-oordopjes

Plantronics BackBeat FIT Draadloze Bluetooth-trainingshoofdtelefoon Plantronics BackBeat FIT Draadloze Bluetooth-trainingshoofdtelefoon Koop nu op Amazon

De Plantronics BackBeat FIT-oordopjes zijn perfect voor iedereen die veel traint met hun koptelefoon erin. Ze zijn speciaal ontworpen om flexibel en waterbestendig te zijn, zodat ze het trauma aankunnen dat je ze doormaakt tijdens het sporten.

Ze hebben een batterijduur van ongeveer acht uur, wat solide is voor een paar oordopjes (ze kunnen geen batterijen zo groot bevatten vanwege de kleinere vormfactor).

Jaybird Tarah

Een set Jaybird Tarah Bluetooth-oordopjes

Jaybird Tarah Bluetooth draadloze sporthoofdtelefoon Jaybird Tarah Bluetooth draadloze sporthoofdtelefoon Nu kopen bij Amazon $ 74, 00

Als je je alleen bezighoudt met geluidskwaliteit en je geen zorgen maakt over zweet, zijn de Jaybird Tarahs perfect voor jou. Ze gaan ongeveer zes uur continu spelen, wat niet de meest verbluffende batterijduur is, maar het is niet slecht voor de grootte van deze oordopjes. Ze hebben ook snellaadtechnologie waarmee ze een uur speeltijd krijgen vanaf slechts 10 minuten opladen.

De beste echte draadloze oordopjes onder de $ 100

Als het gaat om echt draadloze oordopjes voor minder dan $ 100, zul je er een heleboel vinden op Amazon, maar heel weinig komen met goede beoordelingen. Je hebt echter niet helemaal pech, want er zijn een paar paren die we comfortabel voelen aan te bevelen.

Zolo Liberty

Een paar ZOLO Liberty-oordopjes en hun oplaadetui

Zolo Liberty Total-Wireless oortelefoons, Bluetooth-oordopjes Zolo Liberty Total-Wireless oortelefoons, Bluetooth-oordopjes Nu kopen op Amazon $ 98, 95

We hebben eerder de Zolo Liberty Plus beoordeeld, en hoewel we niet verliefd op ze waren, vonden ze voor $ 150 dat ze een behoorlijk behoorlijke geluidskwaliteit en enkele solide functies boden. De Zolo Libertys lijken erg op elkaar, maar hebben een kortere batterijduur dan hun duurdere broer of zus.

Maar toch, als u dingen onder $ 100 wilt houden, zullen deze het werk doen. Zorg er wel voor dat je rekening houdt met je verwachtingen - deze zullen niet wedijveren met een paar oordopjes van Bose, Sennheiser of Beats.

Altec Lansing - True EVO

Een paar Altech Lansing True Evo-oordopjes

Altec Lansing MZX658 True Evo, Bluetooth Sport-oortelefoons Altec Lansing MZX658 True Evo, Bluetooth Sport-oortelefoons Nu kopen op Amazon

Een andere fantastische optie als je op zoek bent naar een recht van $ 100, en je wilt niet omgaan met kabels, zijn de True EVO's van Altec Lansing. Hoewel ze je niet helemaal weg zullen blazen met wat ze aan tafel brengen op het gebied van audiokwaliteit (geen echte draadloze koptelefoons voor deze prijs), geven rapporten aan dat ze degelijk klinken. Als je draagbaarheid wilt en toch goedkoop wilt blijven, moet je iets opgeven!

U hoeft geen fortuin uit te geven aan koptelefoons

Als het gaat om draadloze hoofdtelefoons, zijn de dagen dat we honderden dollars moeten uitgeven om goed geluid en de levensduur van de batterij te krijgen voorbij. Nu kunt u slechts $ 100 laten vallen (of in sommige gevallen zelfs minder) en weglopen met een comfortabele hoofdtelefoon die geweldig geluid biedt.

Zullen ze concurreren met de beste draadloze hoofdtelefoons die $ 300 of meer kosten? Niet noodzakelijk, maar tenzij je een hardcore audiofiel bent en dus een hoofdtelefoon wilt met ruisonderdrukking voor audiofielen, zul je moeilijk een groot verschil in geluidskwaliteit merken.

Vergeet niet onze lijst met de beste Bluetooth-hoofdtelefoons te bekijken De 7 beste Bluetooth-hoofdtelefoons die u kunt kopen De 7 beste Bluetooth-hoofdtelefoons die u kunt kopen Het vinden van de juiste paar Bluetooth-hoofdtelefoons is niet eenvoudig, dus we hebben een lijst samengesteld met de beste Bluetooth-hoofdtelefoon die je kunt kopen. Lees meer, ongeacht het budget, om de paren te vinden die je sokken echt zullen verslaan.

Ontdek meer over: Bluetooth, Hoofdtelefoons, .