Prime Day is Amazon's grootste uitverkoop van het jaar!  Hier leest u hoe u de beste deals krijgt op Amazon Prime Day en niet wordt opgelicht.

Hoe u de beste Amazon Prime Day-deals krijgt

Advertentie Amazon Prime Day 2019 loopt van maandag 15 juli tot dinsdag 16 juli. Maar het vinden van geweldige deals tussen de stapels met kortingproducten is niet eenvoudig. Hier leest u hoe u op Prime Day kunt krijgen wat u wilt voor de minste hoeveelheid geld. Laten we beginnen met Amazon Gold Box-deals

Advertentie

Amazon Prime Day 2019 loopt van maandag 15 juli tot dinsdag 16 juli. Maar het vinden van geweldige deals tussen de stapels met kortingproducten is niet eenvoudig. Hier leest u hoe u op Prime Day kunt krijgen wat u wilt voor de minste hoeveelheid geld.

Laten we beginnen met Amazon Gold Box-deals.

Bekijk de Gold Box-deals van Amazon

Hoe u de beste Amazon Prime Day Deals krijgt Amazon Prime Day Gold Box filtering zoekopdrachten

Een groot deel van Amazon's Prime Day-deals verschijnt op de Gold Box-pagina. Gold Box-deals kunnen worden gesorteerd en gefilterd op prijs en type.

Zoek in de linkerkolom onder Dealtype naar drie categorieën kortingsproducten; Bliksemaanbiedingen, Deals van de dag en Prime Early Access Deals. Het is de moeite waard om besparingen en verkoop, samen met kortingsbonnen, in de gaten te houden, omdat ze ook aanzienlijke kortingen bieden.

Bliksemaanbiedingen, die beperkt zijn in tijd en hoeveelheid, zijn vaak waar u de beste besparingen vindt. Deals van de dag zijn niet zo beperkt in de tijd - ze duren 24 uur of langer - maar zijn misschien niet zo goedkoop als Lightning-deals.

Het probleem is timing. Tenzij je bereid bent om de Gold Box-pagina van Amazon voortdurend te vernieuwen, heb je een methode nodig om de deals te pakken voordat ze weg zijn.

Schakel If This Then That (IFTTT) -applets in

IFTTT Applet-zoekpagina Resultaten voor SlickDeals

Als dit dan is dat een automatiseringswebapp. Het kan bijna alles. Het belangrijkste is dat het u kan waarschuwen wanneer deals verschijnen op de Gold Box-pagina op Prime Day.

Er zijn meerdere IFTTT-applets die de nieuwste deals kunnen volgen. Een van de meest effectieve methoden is om Twitter-accounts te vinden die deals zoeken en hun tweets filteren op de hashtag #PrimeDay. Hier zijn twee van de meest functionele:

  • SlickDeals-applet: ontvang meldingen van nieuwe deals van SlickDeals.
  • Applet Amazon Deal of the Day: stuurt u dagelijks een e-mail met de nieuwste producten die onder Amazon's Deal van de dag worden vermeld.

Opmerking: er zijn veel factoren die van invloed zijn op de betrouwbaarheid van deze applets en ze zijn mogelijk niet altijd volledig nauwkeurig of actueel.

Als u een van deze Prime Day IFTTT-recepten wilt gaan gebruiken, meldt u zich aan bij de gratis service en slaat u de applet op in uw account. Als u van plan bent om op Prime Day weg te zijn van uw computer, kunt u de IFTTT-app downloaden om onderweg meldingen te ontvangen.

Hoewel IFTTT een waardevol hulpmiddel kan zijn op Amazon Prime Day, is het ook een geweldige manier om uw online leven te automatiseren. Bekijk om te beginnen onze ultieme IFTTT-gids De ultieme IFTTT-gids: gebruik de krachtigste tool van het web als een pro De ultieme IFTTT-gids: gebruik de krachtigste tool van het web als een pro Als dit dan is dat, ook bekend als IFTTT, gratis webgebaseerde service om uw apps en apparaten samen te laten werken. Weet u niet zeker hoe u uw applet moet bouwen? Volg samen met deze gids. Lees verder .

Download: IFTTT voor Android | iOS (gratis)

Gebruik Price Tracking Apps

Een van de eenvoudigste manieren om de nieuwste Prime Day-deals te volgen, is het installeren van een app voor het bijhouden van prijzen, zoals Price Tracker voor Amazon voor Android.

Nadat u de app hebt geïnstalleerd, kunt u de producten vinden die u wilt bijhouden en deze toevoegen aan uw tracklijst. Als het product onder uw richtprijs daalt, ontvangt u een melding.

U kunt ook de officiële Amazon Shopping-app installeren - beschikbaar voor Android en iOS - en items toevoegen aan uw volglijst. De app stuurt u een melding wanneer de prijs daalt voor uw opgeslagen items.

Downloaden: Price Tracker voor Amazon voor Android (gratis, in-app aankopen beschikbaar)

Downloaden: Amazon Shopping voor Android | iOS (gratis)

Abonneer u op RSS-feeds voor echt eenvoudige syndicatie

Really Simple Syndication, vaak aangeduid als RSS, is een van de beste manieren om op de hoogte te blijven van Prime Day-deals. Veel trackingwebsites publiceren nieuwe deals op een RSS-feed waarop u zich kunt abonneren. Amazon zelf had vroeger een RSS-feed, maar heeft deze sindsdien verlaten. U kunt zich echter nog steeds abonneren op de RSS-feed van SlickDeals.

Deze feeds zijn een geweldige manier om op de hoogte te blijven tijdens de Prime Day-vieringen, maar meer in het algemeen kan RSS ook je leven verbeteren. Wanneer u feeds hebt gevonden waarop u zich wilt abonneren, hebt u een RSS-reader nodig, zoals een van deze nieuwe RSS-reader-apps 5 Nieuwe RSS-reader-apps voor nieuwsfeeds en podcast-abonnementen 5 Nieuwe RSS-reader-apps voor nieuwsfeeds en podcast-abonnementen RSS is niet dood. Deze nieuwe RSS-lezers beloven dat je weer verliefd wordt op nieuwsfeeds. Lees verder .

Ontdek de Deal zoeken van Reddit Subreddits

Reddit, de zelfbenoemde startpagina van internet, heeft een aantal subreddits voor het vinden van deals. Elk van deze subreddits kan ook worden omgezet in een RSS-feed. Door .rss toe te voegen aan het einde van een Reddit-URL, maakt u een RSS-feed.

De beste subreddits voor het zoeken naar deals zijn:

  • / R / AmazonDealsUS
  • / R / AmazonPrimeDay
  • / R / AmazonPrimeDeals
  • / R / AmazonSpecials
  • / R / AmazonUnder25
  • / R / AmazonUnder5
  • / R / PrimeDay

Als je Reddit nog niet eerder bent tegengekomen, ben je misschien geïnteresseerd in hoe Reddit werkt. Wat is Reddit en hoe werkt het? Wat is Reddit en hoe werkt het? Wat is Reddit en hoe werkt het? Hoe begin je Reddit als een beginner te gebruiken? We helpen je er doorheen. Lees verder .

Gebruik Visualping om Amazon-prijzen te volgen

Monitoring van website-verandering instellen op Visualping

Hoewel we al eerder prijs-tracking-apps hebben aangeraakt, zijn er andere manieren om meldingen over prijswijzigingen te ontvangen. Als je op zoek bent naar een specifiek product voor een bepaalde prijs, bekijk dan Visualping.

Visualping is een site waarmee u wijzigingen in specifieke webpagina's kunt volgen. Dus, hoewel het officieel geen prijsvolger is, kan het als één worden gebruikt. De site controleert continu een webpagina op eventuele wijzigingen en stuurt u een e-mail of melding wanneer dit gebeurt.

Visualping is beschikbaar op internet of als een Chrome-extensie. De Chrome-extensie maakt meldingen op het apparaat mogelijk. Als u ervoor kiest om de website te gebruiken, moet u een e-mailadres invoeren voor wijzigingsmeldingen.

Een nadeel is dat Visualping je niet helpt om de beste deals te vinden, alleen prijswijzigingen. Als je een savvy Amazon-shopper wilt worden, zul je geïnteresseerd zijn in deze betere manieren om te winkelen op Amazon 10 Betere manieren om te winkelen op Amazon 10 Betere manieren om te winkelen op Amazon Bespaar geld en winkel beter op Amazon met deze sites en tools . Deze lijst laat je zien hoe je het meeste uit elke aankoop haalt wanneer je winkelt op Amazon. Lees verder .

Downloaden: Visualping voor Chrome | Web (gratis)

De beste Prime Day-deals voor u krijgen

Het zoeken naar de beste deals op Prime Day hangt af van wat u wilt kopen. Voor de meeste shoppers is het installeren van een app waarschijnlijk de meest eenvoudige optie.

Als u echter een item in gedachten heeft, kunt u IFTTT-applets maken op basis van prijswijzigingen en RSS-feeds kunnen u helpen de steilste kortingen te vinden. Nu weet je hoe je de beste besparingen kunt vinden, hier is alles wat je moet weten over Amazon Prime Day Wanneer is Amazon Prime Day? En nog 10 dingen die u moet weten wanneer is Amazon Prime Day? En nog 10 dingen om te weten Wanneer is Amazon Prime Day 2019? Wat is Prime Day? Welke deals kun je verwachten op Prime Day? Hier zijn alle antwoorden die u nodig hebt! Lees verder .

Ontdek meer over: Amazon Prime, Kooptips, Deals, Online winkelen, Prime Day.