Ben je het zat om in een waardeloze computerstoel te zitten en een pijnlijke rug te verzorgen?  Hier zijn de beste computerstoelen die nog steeds betaalbaar zijn.

De 7 beste goedkope computerstoelen voor studenten met een beperkt budget

Advertentie Werkelijk? Een heel artikel over het kopen van zoiets onbeduidends als een bureaustoel? Welnu, als je bedenkt dat deze stoel de troon wordt die de gezondheid van je schouders en onderrug bepaalt, en je beschermt tegen andere langdurige lichamelijke schade, is het de moeite waard om te weten wat je moet kopen

Advertentie

Werkelijk? Een heel artikel over het kopen van zoiets onbeduidends als een bureaustoel? Welnu, als je bedenkt dat deze stoel de troon wordt die de gezondheid van je schouders en onderrug bepaalt, en je beschermt tegen andere langdurige lichamelijke schade, is het de moeite waard om te weten wat je moet kopen.

Probeer altijd de stoel voordat u online koopt

Probeer altijd een computerstoel voordat je hem koopt, iedereen heeft verschillende pasvormen

Goede stoelen zijn geen one-size-fits-all oplossingen. Hoe een stoel aanvoelt, zal zelfs enorm verschillen op basis van uw eigen lengte, gewicht en vorm. Koop dus geen stoel puur omdat deze het hoogst in een lijst staat. Je moet naar een winkel gaan en het zelf proberen.

Dit geldt dubbel voor budgetstoelen of goedkope stoelen. Als het gaat om goedkope onderdelen en materialen, is de kans groot dat de stoel die goed aanvoelt de eerste keer dat je erin gaat zitten, de stoel zal zijn die lange tijd goed aanvoelt. Er is gewoon geen vervanging voor proberen voordat je koopt. Als je het niet probeert, krijg je misschien later spijt van de aankoop.

De bottom line is, gebruik deze lijst om uw keuzes te snoeien en kom met een lijst met drie of vier opties. Probeer ze dan eens uit en koop wat je lichaam het leukst vindt.

Hoe de perfecte computerstoel te kopen

We weten dus dat elke persoon verschillende dingen nodig heeft vanuit een stoel, maar het is niet alsof er een enorm scala aan opties is. Afhankelijk van uw lichaamstype, werkomgevingen, budget en andere vereisten, volgen hier enkele duimregels.

  1. Stof versus leer versus mesh: een rug en zitting van mesh is het beste als u werkt in een ruimte zonder centrale airconditioning of airconditioning. Ruggen en stoelen van stof of leer hebben de voorkeur voor gesloten kantoorruimtes. En koop geen stoffen of lederen bekleding in budgetstoelen, ze gaan niet lang mee.
  2. De essentiële aanpassingen: zoek een stoel waarmee u drie basisfactoren kunt aanpassen: de hoogte van de stoel, hoe ver de rug kan kantelen en de hoogte van de armleuningen.
  3. Resellers met korting op meubels: als u een beperkt budget heeft, zoekt u resellers van kantoormeubels of andere kortingspunten. Als je geluk hebt, kun je een stoel van $ 1.000 dollar kopen voor $ 100 tot $ 150.

Onnodig te zeggen dat dit een simplistische verklaring is. Voor een beter begrip van deze onderwerpen, hier is wat u moet zoeken in een bureaustoel.

Verschillen tussen goedkope en dure stoelen

Dure stoelen gaan lang mee, budgetstoelen zijn het beste voor een of twee jaar

Het lijkt een beetje gek om meer dan $ 500 op een computerstoel uit te geven, toch? Vooral als je toch een goede laptop kunt krijgen voor minder dan $ 500. Maar net zoals een laptop van $ 1.000 langer meegaat en beter aanvoelt dan een laptop van $ 500, gaat een dure stoel langer mee en voelt beter dan een budgetstoel.

Hier zijn de enkele belangrijke verschillen tussen goedkope en dure stoelen, zodat u weet wat het beste voor u is.

  1. Metaal versus plastic versus goedkoop plastic: stoelprijzen verschillen het meest op basis van de gebruikte materialen. En meer dan de stof, het zijn de gewrichten die ertoe doen. Metaal, goed plastic of goedkoop plastic (in die volgorde) bepalen hoe lang de stoel meegaat, en ook hoe comfortabel hij langdurig is.
  2. Alles is instelbaar: met goede budgetstoelen kunt u de bovengenoemde drie delen aanpassen. Met dure stoelen kun je bijna alles aanpassen, zoals hoeveel je de stoel naar voren kunt brengen, hoe ver de armen uit elkaar staan, of de armen naar binnen of naar buiten kunnen buigen, de spanning van de lendensteun, enzovoort.
  3. Garantie: Het grootste voordeel van dure stoelen is de garantie. Merken zoals Herman Miller en Steelcase bieden 12 jaar garantie op hun stoelen, waar ze alles en nog wat zullen vervangen. Als het kleinste ding misgaat, kunt u het gratis repareren. Na verloop van tijd wordt dat een aanzienlijke besparing als je het vergelijkt met hoe vaak je anders een nieuwe stoel moet kopen.

Dus nu weet je waar je op moet letten in een computerstoel, hoe je het kunt kopen en de voordelen van een dure stoel. Er zijn nog maar twee dingen te doen. Bepaal het doel van uw stoel (kantoorgebruik, thuisgebruik voor meerdere personen, speelstoel, enz.) En wat u bereid bent ervoor te betalen. Kies dan uit de onderstaande lijst en probeer het uit.

De beste computerstoel met gaas
Herman Miller Aeron

Herman Miller Aeron is de koning van ergonomische stoelen en de gouden standaard

Herman Miller Aeron-bureaustoel: kantelbegrenzer / zithoek - PostureFit SL - Volledig verstelbare armen - Dark Carbon Vinyl armpad - Tapijtgieter Herman Miller Aeron-bureaustoel: kantelbegrenzer / zithoek - PostureFit SL - volledig verstelbare armen - Dark Carbon vinyl armpad - Tapijtgieter Nu kopen bij Amazon $ 1, 445.00

Geen artikel over computerstoelen is compleet zonder de iconische Aeron. De Herman Miller Aeron is een stoel met medium rugleuning, wat betekent dat hij onder je nek eindigt en geen hoofdsteun heeft. Maar gezien hoe het al het andere goed doet, is het de beste medium-back die je kunt kopen.

Al decennia lang is dit de gouden standaard voor premium ergonomische bureaustoelen. Je kunt hier niet fout gaan. Natuurlijk, Steelcase en Herman Miller zelf maken een aantal prachtige stoelen die de Aeron evenaren, maar het is de Aeron!

Ga eerst naar de winkel en kies de juiste maat. Dit is een van de weinige stoelen die we comfortabel aanbevelen voor degenen die de stoel delen. Zorg ervoor dat het past bij de lengte en het gewicht van degenen die het delen, of kies het beste voor jezelf alleen, op basis van de drie maten:

  • Maat A: Tussen 4'10 ”en 5'9 ″ in hoogte en met een gewicht van 90-150 pond
  • Maat B: tussen 5'2 ″ en 6'6 ″ in hoogte en met een gewicht van 130-325 pond
  • Maat C: tussen 5'3 ″ en 6'6 ″ in hoogte en met een gewicht van 180-350 pond

Het is gemakkelijk te delen vanwege hoe je het snel kunt aanpassen. De lendensteun is vooral het vermelden waard, omdat u de druk die het uitoefent op acht verschillende punten kunt wijzigen. Zelfs met gevarieerde hoogte en grootte, krijgt u de juiste ondersteuning.

De Aeron gebruikt een rug van gaas en een zitting van gaas, maar hij is net zo comfortabel als elke met leer beklede stoel waarop u hebt gezeten. De natuurlijke rondingen van de Aeron zorgen ervoor dat u zich in de juiste positie bevindt en niet rechtop achter uw bureau zit, want dat is slecht voor u.

De beste computerstoel met stof en hoofdsteun
Steelcase-gebaar

Steelcase Gesture is de beste non-mesh computer- of bureaustoel en wordt geleverd met een hoofdsteun

Steelcase Gesture bureaustoel Steelcase Gesture bureaustoel Nu kopen bij Amazon $ 1, 222.00

Laten we een moment nemen om het kleine onderscheid te maken tussen "computerstoel" en "bureaustoel". Een bureaustoel gaat over interactie met een bureau. Een computerstoel gaat over interactie met een laptop of een pc. Met je armen. Steelcase lijkt dat te hebben gekregen tijdens het maken van de Steelcase Gesture, die volledig draaibare armleuningen heeft.

Wanneer uw armen een "V" -vorm vormen om op het toetsenbord te typen, zijn de armsteunen verplicht. Wanneer u slechts een muis met één hand gebruikt, blijft de armsteun recht onder uw hand. Het is de meest besproken functie van de Steelcase Gesture van iedereen die hem heeft gebruikt.

Het is ook ongelooflijk verstelbaar. U kunt de stoel naar voren en naar achteren en omhoog en omlaag bewegen; je kunt veranderen hoe ver binnen of buiten de armen zijn, en ze op en neer bewegen; en u kunt de kantelhoek van de rug en de spanning wijzigen. Het is zo aanpasbaar als het kan zijn.

Steelcase heeft ook een kleine functie die Herman Miller niet aanbiedt op zijn Aeron: een hoofdsteun. Kijk, een hoofdsteun is geen dealbreaker, maar het is leuk dat Steelcase je de optie geeft.

De beste computerstoel tussen $ 200 en $ 1.000
Steelcase en Herman Miller

Zowel Steelcase als Herman Miller bieden "alles bedekte" garanties op hun stoelen. Deze garantie is door verschillende gebruikers op internet getest met overwegend positieve beoordelingen. Als je iets wilt kopen in de prijsklasse van $ 200 tot $ 1000, ga dan naar een lokale Steelcase- of Herman Miller-winkel.

Als je serieus geld uitgeeft aan een stoel, moet je er zeker van zijn dat het bedrijf achter je staat als er iets misgaat. Het aantal jaren dat wordt aangeboden op garantie kan verschillen afhankelijk van de stoel, maar het laagste is een garantie van 8 jaar (en de meeste bieden een garantie van 12 jaar).

Bij een van deze twee bedrijven vindt u ongetwijfeld stoelen die passen bij uw behoeften en uw budget. Koop wat je leuk vindt en kijk niet ergens anders.

De beste computerstoel onder $ 200
HON-belichting

HON Exposure is een extreem verstelbare computerstoel onder de $ 200

HON BSXVL721LH10 Exposure Mesh Task Chair - Computerstoel HON BSXVL721LH10 Exposure Mesh Task Chair - Computerstoel Nu kopen op Amazon $ 219, 00

Bijna elke site beveelt de IKEA Markus aan als de beste $ 200 kantoor- of computerstoel. Bijna. De Wirecutter zegt dat de HON-belichting beter is en ik vertrouw de auteur van dat artikel.

De belangrijkste redenen om voor de HON-belichting te kiezen boven de Markus, is zijn aanpassingsvermogen. Zoals eerder vermeld, biedt het de drie essentiële aanpassingen: de armen, de hoogte en de kanteling. Maar het laat je ook de zitdiepte veranderen, wat een kleine maar leuke functie is voor degenen die korter of langer zijn dan gemiddeld.

Maar zoals altijd moet je op de stoel zitten voordat je een beslissing neemt. Dus zoek een HON-winkel bij jou in de buurt en probeer het uit.

Overweeg ook: IKEA Markus

Als je een HON-winkel niet kunt vinden, maar het is gemakkelijker om een ​​IKEA te vinden, probeer dan de IKEA Markus. En als je het leuk vindt, koop het dan. Het is een van de favoriete computerstoelen van internet, dus je kunt er niet mis mee gaan.

Het is niet zo verstelbaar als de HON Exposure, maar het lange rugleuning en stevige zitkussen van de IKEA Markus heeft zijn eigen set fans. Terwijl The Wirecutter de stoel van HON Exposure beter vond, zweren langdurige gebruikers van de IKEA Markus bij hun Homer Simpson-achtige inspringing.

De beste computerstoel rond $ 100
Modway Articulate

De beste computerstoel voor $ 100 is de Modway Articulate

Modway Articulate ergonomische bureaustoel in zwart Modway Articulate ergonomische bureaustoel in zwart Nu kopen op Amazon $ 143, 39

In één oogopslag zijn er ongeveer acht verschillende fabrikanten op Amazon die exact dezelfde stoel aanbieden als de Modway Articulate. Hiervan heeft de Modway Articulate het meeste aantal positieve beoordelingen zonder de neprecensies van Amazon.

Het voldoet aan de basisvereisten van een goede budgetstoel, met zijn rug en verstelmogelijkheden. U kunt de zithoogte, de hoogte van de armleuning, de kanteling van de rugleuning en ook instellen hoe ver de stoelleuning naar achteren kan kantelen. Het onderscheid maken tussen de rugleuning en de kanteling van de stoel is een leuke kleine functie die rond deze prijs begint te verschijnen.

Anders dan dat, doet de Modway Articulate wat het zegt dat het zal doen.

De beste computerstoel rond $ 50
AmazonBasics Mid-Back Mesh Chair

AmazonBasics Mid-back mesh stoel is de beste computerstoel voor $ 50

AmazonBasics Mid-Back bureaustoel met armleuningen - gaas, wartels - Zwart AmazonBasics Mid-back bureaustoel met armleuningen - gaas, wartels - zwart Nu kopen op Amazon $ 53, 27

Wanneer ik een AmazonBasics-product zie, is mijn eerste reactie om het te wantrouwen of te vermijden. Het zou echter een vergissing zijn om dat te doen met de AmazonBasics Mid-Back Mesh Chair. Voor een eenvoudig budgetkantoor of computerstoel krijgt u niets beters voor deze prijs.

Het voldoet eigenlijk niet aan onze "3 Adjustment Essentials" omdat het verstelbare armen mist, maar ook geen andere stoel bood dit aan. Maar hey, het heeft een mooie gaasrug, een fatsoenlijke zitting (het is een beetje stijf en je hebt misschien een nieuw kussen nodig na 6-9 maanden), en kan maximaal 225 pond bevatten.

De stoel verkoopt meestal voor ongeveer $ 65, en voor een voorgemonteerde stoel, dat is een koopje. Maar je kunt het vaak goedkoper krijgen (rond de $ 50-55) in Amazon Lightning Deals en andere kortingen.

Voor deze prijs moet u echter alle garantieclaims op de lange termijn negeren. Natuurlijk, als er in de eerste twee weken iets misgaat, zal Amazon je waarschijnlijk helpen. Maar zes maanden tot een jaar na de aankoop, veel geluk met je mosselen.

De beste computerstoel voor grote of lange mensen
Hercules-serie 500

Hercules Series 500 is een geweldige computerstoel voor grote en lange mensen

HERCULES Serie Big & Tall, zwart lederen Executive bureaustoel HERCULES Serie Big & Tall, zwart lederen Executive bureaustoel Nu kopen op Amazon $ 261, 79

Aan het begin van het artikel zei ik dat stoelen afhankelijk zijn van je maat en gewicht. Als je groot of lang bent, zijn sommige van de bovengenoemde stoelen niet ontworpen om lange uren comfortabel te zijn voor je frame. Maar Hercules maakt stoel ontworpen voor jou.

Op de website van het bedrijf kunt u verschillende modellen vinden op basis van uw behoeften. De meest populaire op Amazon is de Hercules Series 500, die 500 pond aan gewicht kan verwerken voor 24/7 gebruik (zoals voor beveiligingspersoneel, hulpdiensten of als je echt een videogame in één keer wilt afmaken).

Helaas zijn de zitdiepte en -breedte niet verstelbaar, maar met 22 × 22 inch zou dit voor de meeste gebruikers moeten volstaan. Het meest gewaardeerde deel van de stoel is de extra 4-inch dikke, met schuim beklede zitting, waardoor deze lange uren comfortabel zit.

Afgezien daarvan krijg je een ontwerp met hoge rugleuning, ingebouwde lendensteun en kantelslot, dus er is weinig om over te klagen.

Helaas heeft Hercules de laatste tijd een beetje een slechte reputatie op internet omdat het lijkt alsof het bedrijf Reddit en andere forums spamt met neprecensies. Afgezien daarvan zijn dit nog steeds fatsoenlijke stoelen, gebaseerd op andere, meer echte kopers.

Als de Hercules Series 500 te duur is, bekijk dan de AmazonBasics Big & Tall Executive Chair. Het krijgt grote kortingen tijdens Amazon Prime Day of andere grote verkoopdagen, en als je het combineert met de juiste creditcards of aanbiedingen, kun je het krijgen voor bijna $ 100.

AmazonBasics Executive bureaustoel Big & Tall Executive - Verstelbaar met armleuning, 350 pond capaciteit - Bruin met tinnen afwerking AmazonBasics Executive Computer bureaustoel Big & Tall - Verstelbaar met armleuning, 350 pond capaciteit - Bruin met tinnen afwerking Nu kopen bij Amazon $ 172, 00

Opmerking: Koop geen "gamingstoelen"

Dit wordt waarschijnlijk een controversiële verklaring, maar verspil je geld niet aan zogenaamde "gaming-stoelen" of iets dergelijks marketingjazz. Voor een lange sessie gamen is comfort belangrijker dan franje zoals nep vibrerende feedback.

Elk van de bovenstaande stoelen zal je beter van dienst zijn voor urenlang games spelen op een pc. Als je een console-gamer bent, kun je altijd achterover leunen op je bank of fauteuil. Gaming-specifieke stoelen zijn het niet waard.

Kies een goede computerstoel, maar sta ook op!

Aan het einde van deze gids zou u een goede stoel moeten kunnen vinden die uw lichaam beschermt tegen mogelijke schade. Het belangrijkste om te onthouden is om de stoel zelf uit te proberen voordat je hem koopt, of het nu gaat om een ​​budgetaankoop of een premium ergonomische stoel.

Dat gezegd hebbende, geen stoel gaat je beschermen tegen de gezondheidsproblemen van te lang zitten. Zelfs als u de beste stoel koopt, zorg er dan voor dat u pauzeert vanuit die zitpositie om van tijd tot tijd rond te bewegen.

Vergeet niet dat een pauze vanuit een zittende positie geen pauze van het werk hoeft te zijn - vooral als u een verstelbaar sta-bureau gebruikt. ) Heb je rugpijn of pijn in de benen? Schakel in 2018 over naar een sta-bureau. En niet zomaar een sta-bureau - een verstelbaar sta-bureau. Lees verder . Als u in een productieve stemming bent, sta dan op en blijf werken. Maar zorg ervoor dat je opstaat!

Ontdek meer over: Back to School, Health, Office Gadgets.