Er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kopen van een nieuwe tv-antenne.  Hier zijn de beste buiten-tv-antennes voor uw huis.

De 7 beste outdoor tv-antennes in 2019

Advertentie Als je geïnteresseerd bent in het knippen van kabels, is een van de belangrijkste hulpmiddelen die je nodig hebt een antenne om over-the-air-kanalen vast te leggen. Afhankelijk van waar je woont, is het mogelijk om overal van 20 tot 30 kanalen gratis te bekijken. We bekijken zeven van de beste buitenantenne-tv-opties.

Advertentie

Als je geïnteresseerd bent in het knippen van kabels, is een van de belangrijkste hulpmiddelen die je nodig hebt een antenne om over-the-air-kanalen vast te leggen. Afhankelijk van waar je woont, is het mogelijk om overal van 20 tot 30 kanalen gratis te bekijken.

We bekijken zeven van de beste buitenantenne-tv-opties.

Voordat u een buitenantenne koopt

Voordat u een buitenantenne koopt om gratis, beschikbare televisiesignalen te ontvangen, is de eerste plaats waar u naartoe gaat de site van de Federal Communications Commission.

Met de functie DTV-ontvangstkaarten van de FCC kunt u controleren op signalen die beschikbaar zijn op een exact adres, postcode of plaats overal in de Verenigde Staten. De kaart geeft informatie zoals de richting en locatie van een toren.

Die afstandsinformatie helpt u de best mogelijke buitenantenne te selecteren. Als u bijvoorbeeld op 75 mijl afstand van een zendmast bent, koopt u een antenne die signalen van dat bereik of verder kan vangen.

Er zijn twee soorten antennes die u kunt gebruiken om gratis kanalen binnen te halen. Voor een dicht stedelijk gebied zal een binnenoptie waarschijnlijk voldoende zijn en een duidelijk signaal geven. Maar als u op een behoorlijke afstand van een tv-toren woont, biedt een buitenantenne een aantal voordelen en kan een signaal tot op 150 mijl afstand binnenhalen.

1. pingbingding versterkte digitale buitenantenne

pingbingding Amplified Digital Outdoor-antenne pingbingding Amplified Digital Outdoor-antenne Nu kopen op Amazon $ 46.98

De pingbingding Amplified Digital Outdoor Antenna is een perfecte keuze voor iedereen die over-the-air-kanalen op meer dan één televisie wil kijken. De antenne ondersteunt twee tv's tegelijkertijd zonder een splitter of speciale adapter. Een ander geweldig kenmerk van de 150-mijl bereikantenne is dat de assemblage geen gereedschap vereist. Samen met een montagepaal biedt pingbingding een coaxiale kabel van 40 voet.

Dankzij de 360-graden motorrotor en draadloze controller is het eenvoudig om de antenne vanuit uw woonkamer in te stellen in plaats van een ladder op te hoeven klimmen. De antenne is ook bestand tegen verlichting en ander zwaar weer.

2. ClearStream 4 HDTV-antenne voor binnen / buiten

ClearStream 4 binnen / buiten HDTV-antenne ClearStream 4 binnen / buiten HDTV-antenne Nu kopen op Amazon $ 84, 95

De multidirectionele elementen van de ClearStream 4 indoor / outdoor HDTV-antenne zorgen voor bereik en ontvangst in voorsteden en op het platteland. Zoals je waarschijnlijk al bij de naam zou kunnen raden, kan de antenne buiten of binnen worden geplaatst.

Naast een 20-inch bevestiging bevat ClearStream bevestigingsmateriaal voor alle weersomstandigheden.

3. ANTOP UFO Dual-Omni-directionele HDTV-antenne

ANTOP UFO Dual-Omni-directionele Outdoor HDTV-antenne ANTOP UFO Dual-Omni-directionele Outdoor HDTV-antenne Nu kopen op Amazon $ 99, 99

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u de ANTOP UFO Dual-Omni-Directional HDTV-antenne ooit moet aanpassen. Dankzij het unieke ontwerp en de vorm van de vliegende schotel biedt de antenne horizontale en verticale volledige dekking. Met een speciale versterker kunnen gebruikers de balans tussen ontvangst op korte en lange afstand aanpassen. Gemaakt om signalen tot op 65 km afstand in te trekken, blokkeert een ingebouwd filter zowel 3G- als 4G LTE-signalen voor een betere ontvangst.

Installatie vereist geen gereedschap en ANTOP bevat een coaxiale kabel van 33 voet, antennestaaf, voedingsadapter, buitenbeugel en schroef- en ankerkit.

4. Winegard Elite Outdoor VHF / UHF HDTV-antenne

Winegard Elite Outdoor VHF / UHF HDTV-antenne Winegard Elite Outdoor VHF / UHF HDTV-antenne Nu kopen op Amazon $ 106, 20

Winegard's Elite Outdoor VHF / UHF HDTV-antenne beschikt over een ingebouwd LTE-filter en een ultralage ruisversterker met speciale technologie voor de best mogelijke ontvangst. De antenne trekt signalen binnen tot 70 mijl afstand en is bestand tegen winden van meer dan 100 MPH. Het is ook bestand tegen zout en mist.

Het montagesysteem biedt een aantal hellingsopties om de perfecte positie buiten mogelijk te maken. De gratis smartphone-app van een Winegard maakt gebruik van augmented reality om torens in de buurt te vinden en te controleren op obstakels.

5. GE Pro Outdoor Yagi TV-antenne

GE Pro Outdoor Yagi TV-antenne GE Pro Outdoor Yagi TV-antenne Nu kopen op Amazon $ 41, 88

Naast buitengebruik is de GE Pro Outdoor Yagi TV-antenne ook perfect voor plaatsing op zolder, indien nodig. Het Yagi-ontwerp kan signalen binnenbrengen van een zendtoren tot 70 mijl afstand. GE bevat een weerbestendige montagebeugel, mastklem en J-bevestiging voor een breed scala aan opties voor elke situatie. Het past ook op een standaard antennemast.

6. 1byone versterkte buiten digitale HDTV-antenne

1byone versterkte buiten digitale HDTV-antenne 1byone versterkte buiten digitale HDTV-antenne Nu kopen op Amazon $ 41, 99

De 1byone Amplified Outdoor Digital HDTV-antenne is een goedkope optie met een bereik tot 100 mijl. Het bevat alles wat u nodig heeft voor de installatie, inclusief een antenne en alle montageaccessoires. Een ingebouwde high-gain en low-noise versterker zal helpen een helder signaal binnen te brengen, ongeacht uw afstand tot een zendmast. De antenne is gebouwd om zware weersomstandigheden te weerstaan, wat cruciaal is voor buitenapparatuur.

7. AntennaWorld Outdoor HDTV-antenne

AntenneWorld Outdoor HDTV-antenne AntenneWorld Outdoor HDTV-antenne Nu kopen op Amazon $ 59, 99

De AntennaWorld Outdoor HDTV-antenne kan signalen tot 180 mijl van een toren opvangen. Het beschikt over een ingebouwde versterker. Dat zal je helpen de best mogelijke ontvangst te vinden wanneer je meer dan 80 mijl verwijderd bent van een toren. U kunt ook profiteren van een omnidirectionele functie.

AntennaWorld bevat alle bevestigingsmateriaal en een coaxiale kabel van 33 voet.

Gebruik maken van de beste outdoor tv-antenne

Afhankelijk van uw locatie is een van deze opties misschien wel de beste outdoor HDTV-antennes voor u. Met alle antennes die hier worden vermeld, moet je zeker veel kristalheldere kanalen kunnen krijgen, helemaal gratis. Dat verslaat zeker het betalen voor kabel.

En om het streaming videolandschap en meer optimaal te benutten, bekijk onze gids over hoe je het snoer en de slootkabel kunt doorknippen voor een goede Cut That Cord! Hoe de kabel te graven Snijd dat snoer! Kabel weggooien Als u hebt gelezen over het fenomeen van het afsnijden van kabels, maar niet zeker weet waar u moet beginnen, is dit een gids voor het afsnijden van de kabel en het slopen van kabel-tv voor goed ... Lees meer.

Ontdek meer over: Snijden van kabels, .