Op zoek naar een gratis online agenda zoals Google Agenda?  Hier zijn de beste gratis online agenda's voor schema's en afspraken.

De beste gratis online kalenders: 7 opties vergeleken

Advertentie U hebt niet veel dure productiviteitstools nodig. Indien correct geïmplementeerd, zou een eenvoudige online kalender voldoende moeten zijn voor de meeste van uw organisatorische behoeften. Er zijn veel gratis online kalenders om uit te kiezen. Aan het ene uiteinde van de schaal zijn er bekende apps zoals Google Agenda.

Advertentie

U hebt niet veel dure productiviteitstools nodig. Indien correct geïmplementeerd, zou een eenvoudige online kalender voldoende moeten zijn voor de meeste van uw organisatorische behoeften.

Er zijn veel gratis online kalenders om uit te kiezen. Aan het ene uiteinde van de schaal zijn er bekende apps zoals Google Agenda. Aan de andere kant vind je verschillende niche-apps die het overwegen waard zijn.

Hier zijn enkele van de beste gratis online kalenders.

1. Google Agenda

Google kalender web app

Beginnen met Google Agenda is een no-brainer. De gratis app is nauw geïntegreerd met Gmail, Google Contacten, Google Keep en de rest van de reeks productiviteitsapps van het bedrijf.

De lijst met functies is uitgebreid. Het delen van agenda's met andere gebruikers is een fluitje van een cent, u kunt afzonderlijke afspraken en hele agenda's een kleurcode geven, en er is een handige Find a Time- vergaderplanner die de agenda's van alle genodigden kan scannen voor een wederzijds beschikbaar gratis slot.

Maar hoewel Google Agenda de meest herkenbare app in de sector is, is het niet zonder nadelen. Hoofdgebruikers klagen over het ontbreken van labels en tags, en - kritisch voor sommige gebruikers - er is geen offline ondersteuning bij het gebruik van de kalender op een desktop.

Google Agenda is ook beschikbaar op Android en iOS.

2. MyStudyLife

Als je een student (of een leraar!) Bent, moet je MyStudyLife bekijken.

Als sector is onderwijs sterk afhankelijk van kalenders. Dingen zoals lesroosters, huiswerk-deadlines, revisie-sessies, examendata en het indienen van cursussen moeten allemaal worden vastgelegd en gecontroleerd.

De ontwikkelaars hebben MyStudyLife gemaakt met dit soort agenda-items in gedachten. De app ondersteunt week- en dagrotatieschema's, beheert comfortabel schoolvakanties en nieuwe academische jaren en biedt een volledige taakmanager.

De app heeft een centraal dashboard dat informatie uit al uw categorieën tegelijkertijd weergeeft.

MyStudyLife is beschikbaar op internet, Android en iOS. Alle platforms hebben een offline modus en synchroniseren met de cloud.

3. Cozi familieorganisator

Een gezin runnen is een fulltime baan. Jongleren met de buitenschoolse activiteiten van kinderen, het plannen van maaltijden, het organiseren van winkeluitstapjes en het bezoeken van artsen vereist misschien nog meer aandacht voor agenda's dan typische 9 tot 5 banen.

Als je er zeker van wilt zijn dat je familie allemaal op dezelfde pagina staat, kun je je aanmelden voor Cozi Family Organizer.

Het is een gratis webagenda met afzonderlijke secties voor activiteiten zoals maaltijden, verjaardagen en gezondheidsafspraken. Er is ook een contactbeheerder, een familiejournaal en een ingebouwde manier om sms-berichten naar andere familieleden te verzenden.

De gratis versie van Cozi is ad-ondersteund. Het kost $ 20 per jaar voor de Gold-versie. Het verwijdert advertenties en introduceert een paar extra functies zoals maandweergave op mobiel en een verjaardagstracker.

4. TimeTree

Als ondersteuning voor kalendersamenwerking voor u essentieel is, bekijk dan TimeTree. Het is weer een van de beste gratis online kalenders.

De specialiteit van de app is het delen van een evenement met iemand anders, zelfs als ze geen TimeTree-gebruiker zijn. U kunt ook delen en samenwerken aan hele schema's, zoals een kinderagenda of een werkagenda.

Om samenwerking en het organiseren van evenementen te vergemakkelijken, kunt u met TimeTree kiezen aan welk type agenda u werkt. Er zijn bijvoorbeeld relatiekalenders (voor delen door twee personen), een vriendenagenda (die een ingebouwde chatfunctie heeft), werkkalenders en meer.

TimeTree heeft ook een eigen herinnering en notitiefunctie. Net als de agenda's kunt u uw notities delen met andere gebruikers en er samen aan werken.

5. Outlook-agenda

vooruitzichten kalender web app

Er zijn drie grote namen in de wereld van gratis webagenda's: Google, Microsoft en Apple. Hoewel er enkele verschillen tussen zijn, kun je niet ver mis gaan, welke van de drie je ook besluit te gebruiken.

Enkele van de beste functies van Outlook Agenda zijn een gedeelde familiekalender voor uw Microsoft-familiegroep, automatische integratie met uw Outlook-e-mailadres voor evenementen en andere agenda-items en ondersteuning voor Cortana.

Cortana-ondersteuning is bijzonder opmerkelijk. U kunt evenementen toevoegen, herinneringen instellen en meer, zonder dat u de hoofdsite hoeft te openen.

6. Jorte

jorte web-app

Het Japanse bedrijf Jorte is een ander bedrijf dat een gratis online kalender biedt met betaalde extra's voor degenen die ze nodig hebben.

De app probeert de flexibiliteit van een papieren schema opnieuw te creëren in een digitale vorm. Dat betekent dat u de sleuf van elke dag op verschillende manieren kunt gebruiken, inclusief voor foto's om de kalender meer te laten werken als een dagboek of dagboek.

En als je al een bestaande agenda hebt met Google, iOS of Yahoo, kun je deze eenvoudig synchroniseren met Jorte vanuit de app.

Met Jorte kunt u ook de agenda's van anderen volgen; ze verschijnen direct in uw schema. U kunt kalenders vinden voor alles, van datums voor afvalinzamelingen tot lokale evenementenlijsten.

Er zijn drie pro-plannen beschikbaar. Ze kosten $ 1, 99, $ 2, 99 en $ 3, 99 en bieden meer functies.

7. Any.do

Any.do bevat een gratis webagenda die nauw is geïntegreerd met de geliefde app voor notitie- en taakbeheer. De voormalige zelfstandige app maakt nu deel uit van de bredere suite; u kunt het niet afzonderlijk downloaden.

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van de Any.do-kalender komt van de indrukwekkende meldingen. U kunt profiteren van locatiegebaseerde herinneringen, dagelijkse waarschuwingen voor taakvoorbeelden en vertragingen in reistijden beheren.

Alle gebruikelijke verdachten - zoals Google Agenda, iCloud en Outlook - kunnen worden gesynchroniseerd met de Any.do-interface.

En met de Any.do Moment- functie kunt u elke nieuwe dag in seconden plannen nadat u wakker bent geworden door uw agenda-afspraken en takenlijst te combineren.

Ten slotte ondersteunt Any.do een van de grootste platforms. Naast toegang tot uw agenda online, kunt u deze ook gebruiken op Android, iOS, Mac, Windows, Wear OS, Apple Watch, Amazon Alexa en Google Assistant. Het werkt zelfs met Slack!

Andere agenda-apps om uit te checken

Als u op zoek bent naar de beste gratis webagenda, moet een van deze zeven opties aan uw behoeften voldoen.

Maar sommige smartphone-agenda-apps zijn ook de moeite van het bekijken waard. Kijk voor meer informatie naar de beste gratis agenda-apps voor Android en de beste agenda-apps voor iOS De 8 beste agenda-apps voor je iPhone De 8 beste agenda-apps voor je iPhone Op zoek naar de beste agenda-app voor iPhone? Hier is onze samenvatting van de beste om u te helpen de perfecte te vinden voor uw behoeften. Lees verder .

Ontdek meer over: Agenda, Google Agenda, Tijdbeheer.