Op zoek naar het beste telefoonhorloge voor kinderen om uw kinderen veilig te houden?  Hier zijn kindvriendelijke horloges voor mobiele telefoons voor Verizon, AT&T en meer.

Het beste telefoonhorloge voor kinderen: GPS-trackers en smartwatches

Advertentie De wereld van vandaag is een enge plek voor ouders die jongere kinderen opvoeden. Moeders en vaders zijn altijd bezorgd over de algemene veiligheid en beveiliging van hun kinderen. Velen geven oudere kinderen een smartphone, zodat ze precies weten waar ze altijd met hen kunnen communiceren

Advertentie

De wereld van vandaag is een enge plek voor ouders die jongere kinderen opvoeden. Moeders en vaders zijn altijd bezorgd over de algemene veiligheid en beveiliging van hun kinderen.

Velen geven oudere kinderen een smartphone, zodat ze precies weten waar ze altijd met hen kunnen communiceren. Maar het aanbieden van een duur iPhone- of Android-apparaat aan een jonger kind is om verschillende redenen problematisch.

Daarom wenden veel ouders zich tot smartwatches die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Deze wearables bieden ook GPS-tracking en ondersteuning voor telefoongesprekken.

Hier zijn geweldige telefoonhorloges voor kinderen die ouders gemoedsrust bieden.

1. TickTalk 3.0

TickTalk 3.0 TickTalk 3.0 Nu kopen bij Amazon $ 169, 99

De TickTalk 3.0 is ontworpen voor kinderen van vier tot 12 jaar oud en is waterbestendig en bestand tegen een regenbui of een druppel in het zwembad. Een van de beste functies van het horloge is de FaceTalk-optie waarmee ouders videogesprekken kunnen voeren met hun kinderen via de bijbehorende smartphone-app.

Het horloge werkt ook als een gewone mobiele telefoon. Uw kinderen kunnen bellen met behulp van een ingebouwd toetsenbord op het horloge. Met de firewall-functie kan het horloge alleen bellen of gebeld worden door vooraf ingestelde contacten en hulpdiensten. Er is ook een berichtenfunctie. Net als een smartphone, beschikt de TickTalk 3.0 ook over een camera zodat uw kinderen video's en foto's kunnen maken.

U kunt de nauwkeurige locatie van uw kinderen zowel binnen als buiten in realtime bekijken. Een historische routefunctie laat zien waar ze zijn geweest door de specifieke datum en het tijdsbestek te selecteren. En met de unieke Super Hearing-functie kunnen ouders luisteren naar alles wat er rondom het horloge gebeurt.

TickTalk's samenwerking met RedPocket stelt ouders in staat om een ​​$ 10 prepaid maandelijks abonnement te gebruiken. U kunt ook een nieuwe lijn toevoegen aan een GSM-provider, inclusief AT&T, T-Mobile en Cricket Wireless. Er zijn twee verschillende kleuren van het horloge om uit te kiezen; zwart of wit. U kunt ook optionele vervangbare polsbandjes kopen voor meer aanpassing.

2. Relais

Relay GPS-apparaat voor kinderen Hoewel het relais geen horloge is, biedt het veel van dezelfde functies in een meer flexibele vormfactor. Het 4G LTE-apparaat combineert de functionaliteit van een walk-talkie en traditionele mobiele telefoon. Om contact te houden, kunnen kinderen op de middelste knop op het relais drukken om met de smartphone van hun ouders te praten met de bijbehorende app.

U kunt uw kinderen ook toestaan ​​contact op te nemen met vrienden of familie met een ander relais. In geval van nood kunnen ze een SOS-alarm activeren en u waarschuwen en automatisch een chatsessie starten. U kunt de app ook gebruiken om specifieke geofencing-zones in te stellen en een melding te ontvangen wanneer het relais het gebied binnenkomt en verlaat.

Met de Channel Store kun je extra functionaliteit toevoegen aan het apparaat en kinderen een dagelijkse grap en meer laten horen. Er is een breed scala aan kleurkeuzes voor het relais van een kind. Met optionele accessoires kan het relais worden gedragen op een armband of karabijnhaak en koord. De service kost $ 10 per maand.

3. DokiPal

DokiPal GPS-kinderhorloge De DokiPal is een volledig uitgeruste smartwatch en telefoon voor kinderen vanaf vijf jaar. Het kleurenscherm wordt beschermd door Gorilla Glass en het hele horloge is waterbestendig. Een opvallende functie is een geïntegreerde AI-spraakassistent die de stem van uw kind herkent en passende antwoorden op vragen biedt.

Naast het kunnen voeren en ontvangen van spraakoproepen van specifieke contacten, kunt u een videogespreksessie starten met de bijbehorende smartphone-app. Er is ook een optie om uw kinderen berichten, emoji's en foto's te sturen. Met de app kunt u op elk gewenst moment een exacte locatie bekijken. In geval van nood zal een SOS-knop u automatisch informeren en een geluidsopname van 60 seconden sturen over wat er rondom het horloge gebeurt.

Er zijn ook een aantal andere extra functies die perfect zijn voor jongere kinderen. Een planningsfunctie waarschuwt uw kinderen over taken en gebeurtenissen die u in de app hebt ingevoerd. Een fitness-trackingfunctie telt ook stappen en andere activiteiten. Er zijn twee verschillende kleuren van het horloge om uit te kiezen; roze of blauw. U moet echter wel uw eigen simkaart verstrekken. Het horloge is in de Verenigde Staten compatibel met AT&T, Cricket Wireless en T-Mobile.

4. Wizard Watch voor kinderen

Wizard Watch voor kinderen Een van de beste functies van de Wizard Watch voor kinderen is Take Me Home-toewijzing. Dit biedt uw kinderen stapsgewijze directionele kaarten naar huis, zodat ze niet verdwalen als ze onderweg zijn.

Met de bijbehorende app kunt u een lijst met goedgekeurde bellers maken waarmee uw kind kan communiceren. U kunt ook een GPS-geofencing-gebied maken om hen te informeren over een veilig gebied of een plaats om te vermijden. Het is ook gemakkelijk om een ​​realtime GPS-locatie van het horloge te zien.

Net als andere modellen kunt u met uw horloge bellen en gebeld worden. Het is ook mogelijk om spraak- en sms-berichten te verzenden en ontvangen. Een one-touch SOS-knop belt automatisch een contact voor noodgevallen. Het horloge kan ook de activiteit volgen naast de genomen stappen. U kunt kiezen uit een van de vijf verschillende kleuren van het horloge. De service Wizard Watch voor kinderen kost $ 15 per maand.

5. Burst GPS-telefoonhorloge

Burst GPS-telefoonhorloge Burst GPS-telefoonhorloge Nu kopen op Amazon $ 129, 00

De Burst GPS-telefoonhorloge biedt een onbeperkt serviceplan voor $ 15 per maand (of een korting van $ 149 per jaar). Uw kinderen kunnen telefoontjes en snelle spraakberichten verzenden en ontvangen van maximaal 16 veilige nummers. U kunt ook de locatie van uw kind bekijken en het wordt elke minuut bijgewerkt en u kunt zelfs specifieke veilige zones instellen. Je ziet een melding wanneer het horloge vertrekt of de specifieke locatie binnengaat.

Samen met de locatiegeschiedenis kunt u de smartphone-app gebruiken om een ​​Find My Watch-modus te activeren waardoor het apparaat automatisch begint te piepen. De batterij kan tot 48 uur lang werken na één keer opladen. Een roze, blauwe of zwarte versie is beschikbaar om te kopen.

Het beste telefoonhorloge voor kinderen

In plaats van te hopen dat een jonger kind een smartphone bij kan houden, kunnen deze opties voor telefoonhorloges voor kinderen ouders helpen hun kinderen gemakkelijk bij te houden en zelfs te bellen. Als ze de verantwoordelijkheid van een smartwatch aankunnen, zou het hen een smartphone nog gemakkelijker moeten maken.

Als je kinderen eenmaal in het beste telefoonhorloge zijn uitgerust, wil je misschien een pols gedragen apparaat voor jezelf. Als je van hardlopen houdt, wil je zeker de beste hardloophorloges bekijken De 7 beste hardloophorloges voor het volgen van je oefening De 7 beste hardloophorloges voor het volgen van je oefening Een trainingshorloge nodig om je conditie bij te houden? Deze opties zijn ideaal, of u nu een fitnessfanaat bent of die niet veel aan sport doet. Lees meer ook.

Ontdek meer over: GPS, Parenting and Technology, Smartwatch, Wearable Technology.