Op zoek naar een Bluetooth-headset met een goede batterijduur?  Hier zijn enkele van de langst meegaande Bluetooth-headsets op de markt.

De 7 beste Bluetooth-headsets met een goede batterijduur

Advertentie Er zijn veel dingen om te overwegen bij het kopen van een Bluetooth-headset. Prijs. Geluidskwaliteit. Comfort. Maar misschien is de grootste levensduur van de batterij. Het is niet altijd handig om een ​​headset onderweg op te laden, dus u moet erop kunnen vertrouwen dat deze niet leeg raakt wanneer u deze het meest nodig hebt. In

Advertentie

Er zijn veel dingen om te overwegen bij het kopen van een Bluetooth-headset. Prijs. Geluidskwaliteit. Comfort. Maar misschien is de grootste levensduur van de batterij. Het is niet altijd handig om een ​​headset onderweg op te laden, dus u moet erop kunnen vertrouwen dat deze niet leeg raakt wanneer u deze het meest nodig hebt.

In deze gids hebben we zeven van de allerbeste Bluetooth-headsets met een goede batterijlevensduur gekozen. En wat bedoelen we met een goede batterijduur? We kijken naar headsets die u de hele dag door helpen, of die minimaal een week stand-by staan.

1. Plantronics Voyager Focus UC

Plantronics Voyager Focus UC Plantronics Voyager Focus UC Nu kopen bij Amazon

Levensduur batterij : 12 uur praten, 15 uur luisteren.

De Plantronics Voyager Focus UC is een on-ear headset die een comfortabele luisterervaring biedt. Het biedt een indrukwekkend bereik van 30 meter, wat betekent dat u niet gebonden hoeft te blijven aan één plek om het te gebruiken.

Er is actieve ruisonderdrukking om beide kanten van uw gesprek glashelder te houden. En er is zelfs een handige dynamische dempingsfunctie die u waarschuwt als u probeert te beginnen met spreken wanneer u de microfoon hebt uitgezet.

Je krijgt een stijlvolle magnetische oplaadstandaard in de doos, maar je hoeft deze niet te vaak te gebruiken. Deze headset zorgt voor een gebruiksduur van 12 uur tussen het opladen.

2. VXi BlueParrott B250-XTS

VXi BlueParrott B250-XTS VXi BlueParrott B250-XTS Nu kopen op Amazon $ 99, 00

Levensduur batterij : meer dan 20 uur praten, 490 uur stand-by.

De VXi BlueParrott B250-XTS is een absoluut beest als het gaat om de levensduur van de batterij. Het is geclassificeerd voor meer dan 20 uur praten en meer dan 150 uur stand-by. Voor extra gemak wordt hij opgeladen via elke standaard micro-USB-kabel.

De headset is geweldig voor gebruik onderweg, dankzij de aanwezigheid van ruisonderdrukking die helpt het verkeer en andere ongewenste achtergrondgeluiden te verminderen. Het enige nadeel is dat het geen ondersteuning biedt voor andere audioweergave, inclusief muziek of GPS-begeleiding. Als je dat nodig hebt, kijk dan eens naar de BlueParrott B350-XT.

3. Plantronics M70

Plantronics M70 Plantronics M70 Nu kopen bij Amazon $ 24, 99

Levensduur batterij : 11 uur praten, 16 dagen stand-by, 180 dagen slaapstand.

De Plantronics M70 is klein, lichtgewicht en uiterst betaalbaar. Maar ondanks al zijn schijnbare eenvoud heeft het nog steeds een buitengewone batterijduur. De batterij is goed voor meer dan 11 uur praten en met een slimme DeepSleep-slaapstand gaat hij zes maanden mee bij licht gebruik.

De M70 ondersteunt muziek en andere audiostreaming, plus Siri, Cortana en Google Assistant. Je kunt al deze functies activeren via de bedieningselementen op de headset - je hoeft je telefoon niet eens uit je zak te halen. Bovendien is er HD-spraakkwaliteit en 91 procent ruisonderdrukking, waardoor het ideaal is voor gebruik in luide omgevingen.

4. Jabra Elite 65t

Jabra Elite 65t Jabra Elite 65t Nu kopen bij Amazon $ 140, 00

Levensduur batterij : vijf uur praten, 15 uur met oplaadetui.

Op het eerste gezicht lijkt de batterijlevensduur van vijf uur van de Jabra Elite 65t misschien wat kort. Deze maken echter deel uit van het nieuwe ras echte draadloze oordopjes die met hun eigen oplaadetui worden geleverd.

Elke keer dat je de Elite 65t-knoppen uit je oren haalt en ze in de hoes stopt, beginnen ze op te laden. Dat helpt om de levensduur van de batterij te verhogen tot een machtige indrukwekkende 15 uur voordat je je laadkabel moet uitgraven en aansluiten.

Dat is niet het enige dat deze oordopjes leuk vindt. Ze zijn lichtgewicht en zeer discreet. Ze hebben een IP55-classificatie, wat betekent dat ze enige bescherming bieden tegen water en stof. Ze bevatten vier microfoons voor duidelijke oproepen. En ze hebben ingebouwde ondersteuning voor Alexa, Siri en Google Assistant.

De Elite 65t is prijzig, maar ze behoren tot de beste echte draadloze oordopjes.

5. Mpow Pro Trucker

Mpow Pro Trucker Mpow Pro Trucker Nu kopen bij Amazon $ 19, 99

Levensduur batterij : 12 uur praten, 200 uur stand-by.

Als u een voordelige Bluetooth-headset zonder franje wilt die een hele dag meegaat, hoeft u niet verder te zoeken dan de Mpow Pro Trucker. De batterij is goed voor 12 uur praten en wel 200 uur stand-by. Hij kan ook snel worden opgeladen, van nul naar 100 procent in slechts twee uur.

Het is geen looker, om eerlijk te zijn, maar de gebruikers melden het als zeer comfortabel. Ze zijn ook onder de indruk van de geluidskwaliteit, dankzij de meegeleverde ruisonderdrukkende microfoon. Andere functies zijn beperkt - er is bijvoorbeeld geen muziekondersteuning. Maar dat geeft niet. Bij deze headset draait alles om een ​​geweldige batterijlevensduur tegen een super betaalbare prijs.

6. Jabra Talk 45

Jabra Talk 45 Jabra Talk 45 Nu kopen op Amazon $ 79, 88

Levensduur batterij : Zes uur praten, 192 uur stand-by.

De Jabra Talk 45 is een serieus kleine Bluetooth-headset met veel functies. Tot de opvallende kenmerken behoren HD Voice en ruisonderdrukking voor uitstekende gesprekskwaliteit. Er is de mogelijkheid om andere media te streamen, inclusief muziek en GPS-aanwijzingen, plus ondersteuning voor Siri en Google Assistant. Nog beter is de bijbehorende app van Jabra, die onder meer uw sms-berichten voorleest wanneer ze binnenkomen.

De batterijduur van zes uur praten en acht dagen stand-by is iets korter dan de andere die we hebben vermeld. Het is nog steeds goed genoeg voor een volledige dag gebruik voor iedereen behalve de meest veeleisende gebruikers.

Als u de voorkeur geeft aan een Jabra-model met een echt lange gesprekstijd, bekijk dan de goedkopere Jabra Talk 25. Het maakt deel uit van hetzelfde assortiment, maar de grotere, meer traditionele stijl biedt voldoende ruimte voor een batterij dan kan acht uur praten.

7. Motorola Boom 2+

Motorola Boom 2+ Motorola Boom 2+ Nu kopen bij Amazon $ 44, 99

Levensduur batterij : Negen uur praten, 192 uur stand-by.

Met negen uur praten blaast de Motorola Boom 2+ een hele dag door en duwt hij 200 uur stand-by. Deze headset heeft veel meer dan alleen een indrukwekkende batterijlevensduur.

De oordopjes zijn klein en erg netjes. Het heeft een enorm bereik van 300 voet en met NFC-ondersteuning kunt u het in een flits op uw telefoon aansluiten. Er is ruisonderdrukking aan boord, zoals je zou verwachten, en veel slimme aanwijzingen om je onderweg te helpen. De Boom 2+ spreekt bijvoorbeeld de naam van uw beller en waarschuwt u ook wanneer de batterij bijna leeg is.

De beste Bluetooth-oordopjes

Nu de iPhone en een groeiend aantal Android-telefoons de 3, 5 mm koptelefoonaansluiting laten vallen, zijn Bluetooth-headsets essentieel. Degenen die we hierboven hebben gemarkeerd, zijn allemaal fantastisch voor spraakgesprekken. Veel van hen laten je ook naar muziek luisteren.

Maar als je enkele compacte toppen wilt die echt zullen uitblinken bij het luisteren naar muziek, ben je misschien in plaats daarvan geïnteresseerd in de beste goedkope Bluetooth-oordopjes. Als je het niet erg vindt om bedrade oortelefoons te proberen, probeer dan een van deze budget bedrade oordopjes.

Wilt u een Bluetooth-toetsenbord voor uw smartphone of tablet De 5 beste Bluetooth-toetsenborden voor smartphones en tablets De 5 beste Bluetooth-toetsenborden voor smartphones en tablets Verhoog uw mobiele productiviteit met deze Bluetooth-toetsenborden die typen op smartphones eenvoudiger en sneller maken. Lees verder ? Bekijk onze lijst met de beste voordat je koopt.

Ontdek meer over: Batterijlevensduur, Bluetooth, Hoofdtelefoons, .