Op zoek naar een drone die draagbaar en mogelijk zelfs volledig opvouwbaar is?  Hier zijn de beste pocket drones die vandaag beschikbaar zijn.

De 7 beste pocketdrones voor reizen in 2019

Advertentie Je bent van plan prachtige foto's te maken op vakantie, maar je wilt niet met je grote drone in je koffer sjouwen. Gelukkig kun je nog steeds geweldige foto's maken zonder de hulp van een grotere drone. Pocket drones zijn precies wat hun naam inhoudt. Sommige zijn klein genoeg om draagbaarheid te garanderen, terwijl andere volledig opvouwbaar zijn

Advertentie

Je bent van plan prachtige foto's te maken op vakantie, maar je wilt niet met je grote drone in je koffer sjouwen. Gelukkig kun je nog steeds geweldige foto's maken zonder de hulp van een grotere drone.

Pocket drones zijn precies wat hun naam inhoudt. Sommige zijn klein genoeg om draagbaarheid te garanderen, terwijl andere volledig opvouwbaar zijn. Hier zijn enkele van de beste pocket drones om mee te nemen tijdens je volgende excursie.

1. Beste waarde opvouwbare drone:
Holy Stone HS160 Shadow Drone

Holy Stone Hs160 Shadow Drone Holy Stone Hs160 Shadow Drone Nu kopen bij Amazon $ 74, 99

Eenmaal opgevouwen krimpt de Holy Stone Hs160 Shadow Drone tot het formaat van een grote smartphone. Dit maakt het gemakkelijk om in je tas, koffer of zak te bewaren. Je hebt geen afstandsbediening nodig voor deze drone - verbind gewoon je telefoon met de wifi van de drone en je kunt de beweging regelen terwijl je live 720p-beelden bekijkt.

Als je een meeslepende ervaring met je drone wilt, gebruik dan de 3D-modus. Sluit een VR-headset aan op je telefoon en je ziet hetzelfde vogelperspectief van de drone. Je kunt ook de zwaartekrachtsensormodus inschakelen, waarmee je de drone kunt bedienen door je telefoon te verplaatsen. De HS160, met zijn lage prijs en uitgebreide functieset, is een kanshebber voor de beste opvouwbare drone die vandaag beschikbaar is.

2. Beste budget pocket drone:
Potensic D20 Mini Drone

Potensic D20 Mini Drone Potensic D20 Mini Drone Nu kopen bij Amazon $ 39, 99

Voor een betaalbare pocket drone met een camera is de Potensic D20 Min Drone een geweldige keuze. In plaats van het te bedienen vanaf uw smartphone, wordt het geleverd met een controller en tal van beginnersvriendelijke functies. Met de headless-modus hoef je je ook geen zorgen te maken over de richting waarin de voorkant van de drone staat.

Omdat het is uitgerust met een camera, kun je verwachten dat beelden van hoge kwaliteit rechtstreeks naar je telefoon worden overgebracht. De HD-video, gecombineerd met een handig formaat van 5, 5 x 5, 5 x 1, 3 inch, maakt het een geweldige reisgenoot.

3. Beste opvouwbare selfie-drone:
DJI Mavic Air Quadcopter

DJI Mavic Air Quadcopter DJI Mavic Air Quadcopter Nu kopen op Amazon $ 744, 00

Als je een dronefanaat bent, wil je zeker de DJI Mavic Air overwegen. Hoewel het opvouwbaar en klein van formaat is, zit het boordevol met de functionaliteit van een volledige drone. Naast het maken van video's in 4K, maakt het ook 32MP-panoramafoto's. Verwacht ook een lange vliegtijd, want de DJI Mavic Air heeft een batterijduur van 21 minuten.

De drone zelf is opvouwbaar, net als de afstandsbediening. U kunt uw smartphone rechtstreeks in het frame van de controller klikken. Op die manier kun je live beelden zien terwijl je de drone bedient. Voor selfies kun je de drone besturen met handgebaren om de beste foto's van jou en je vrienden te maken.

4. Beste Pocket Selfie Drone:
DJI Spark Mini Quadcopter

DJI Spark Mini Quadcopter DJI Spark Mini Quadcopter Nu kopen bij Amazon $ 649, 00

De DJI Spark Mini is niet opvouwbaar, maar het kleine formaat van 9, 84 x 2, 95 x 8, 19 inch maakt het ideaal om onderweg te gebruiken. Het wordt geleverd met Palm Control-modus, een functie waarmee u foto's kunt maken met alleen handgebaren. Als je een selfie wilt maken, bestuur je de drone met je handpalm in plaats van te prutsen met een afstandsbediening of je telefoon.

Je kunt niet alleen foto's van jezelf maken zonder bedieningselementen, maar je kunt ook foto's maken van het landschap zonder de drone te besturen. Het gebruikt gezichtsherkenning om uit de palm van je hand te komen - van daaruit kun je de drone blijven besturen met gebaren. Als je besluit om de drone met je telefoon te besturen, kun je met de TapFly-functie de drone in een specifieke richting sturen door gewoon op het scherm van je telefoon te tikken.

5. Beste opvouwbare drone voor beginners:
ScharkSpark Drone Guard

ScharkSpark Drone Guard ScharkSpark Drone Guard Nu kopen bij Amazon $ 54, 99

De ScharkSpark Drone Guard is gemaakt voor beginners. Het is gebouwd met bewaakte hoeken die intact moeten blijven na onverwachte crashes. Deze extra bescherming is handig als je niet bekend bent met het besturen van een drone. Net als de Potensic Pocket Drone, heeft het ScharkSpark ook een headless-modus, zodat u niet hoeft na te denken over de oriëntatie van de drone.

Deze opvouwbare drone-camera maakt ook landen en opstijgen gemakkelijk. In plaats van met kieskeurige bedieningselementen te werken, kunt u opstijgen en landen met een enkele aanraking van een knop. Op dezelfde manier kun je op de 3D-draaiknop op je controller drukken om je drone een loop te zien uitvoeren.

6. Beste handheld drone:
Zerotech Dobby Pocket Selfie Drone

Zerotech Dobby zakformaat Mini Drone Zerotech Dobby zakformaat Mini Drone Nu kopen bij Amazon $ 159, 95

De Dobby Pocket Drone past in de palm van je hand en vouwt tot slechts 5, 3 x 2, 6 x 1, 5 inch. Deze gebruiksvriendelijke drone maakt 13MP-foto's in verschillende fotomodi, waaronder de continu-opnamemodus, de modus voor één opname, de verbeterde modus en de vertraagde modus.

Als je de drone binnenshuis wilt vliegen, programmeer de drone dan om op een specifieke hoogte te vliegen om te voorkomen dat je het plafond raakt. Vraag de drone om van de grond te komen door hem drie keer met je hand te kloppen. Als je het wilt landen, gebruik je de Palm Landing-functie om de Dobby-drone in je handpalm te laten landen. De Dobby-drone is geweldig bij sportevenementen, bruiloften of zelfs om een ​​jetski-avontuur op te nemen, omdat de bewegingsdetectie mensen automatisch volgt.

7. Beste opvouwbare drone met spraakbesturing:
Snaptain A15 opvouwbare drone

Snaptain A15 opvouwbare drone Snaptain A15 opvouwbare drone Nu kopen op Amazon $ 89, 99

In tegenstelling tot sommige van de andere drones in deze lijst, ondersteunt de opvouwbare drone Snaptain A15 spraakbediening en gebarenbediening. Wanneer je de Snaptain Air-app naar je smartphone downloadt, kun je de drone besturen met je stem. Met de app kun je ook je drone besturen met een smartphone en toegang krijgen tot de VR-modus.

De Snaptain A15 wordt geleverd met de standaard headless tracking, functies met één knop en maakt ook video's in 720p. Als je een stabiele foto wilt maken, gebruik je de modus voor hoogteverhouding om de drone in de lucht te laten zweven.

De beste pocket drone voor u

Of je nu selfies wilt maken, een spannend avontuur wilt filmen of een luchtfoto van een landschap wilt zien, je zult merken dat je geen grote drone nodig hebt om geweldige foto's of video's te maken. Een drone die in uw zak past, is voor de meeste situaties voldoende. Om nog maar te zwijgen van het feit dat een pocket drone veel handiger is om mee te reizen.

Terwijl je filmt, kan het zijn dat de batterij van je pocket drone snel leeg raakt. In dit geval is het tijd om te upgraden. Als je klaar bent om te investeren in een grotere drone, bekijk dan onze lijst met de beste drones op ware grootte voor de beginners De 10 beste drones voor beginners De 10 beste drones voor beginners Hier zijn de beste drones voor beginners die momenteel beschikbaar zijn. Kies je startdron zorgvuldig! Lees verder .

Ontdek meer over: Drone Technology, Gadgets, .